Sompasaaren Priki

Oma sauna ja näkymä kanavalle

Sompasaarenlaituri 16 A 12 | 4h+kt+s, 90,5 m2 | Mh. 370 670 €, vh. 799 000 €
Virtuaaliesittelyyn »
Sompasaarenlaituri 16 A 18 | 4h+kt+s, 90,5 m2 | Mh. 380 670 €, vh. 809 000 €
Virtuaaliesittelyyn »
Sompasaarenlaituri 16 A 24 | 4h+kt+s, 90,5 m2 | Mh. 400 670 €, vh. 829 000 €
Virtuaaliesittelyyn »
Sompasaarenlaituri 16 A 30 | 4h+kt+s, 90,5 m2 | Mh. 440 670 €, vh. 869 000 €
Virtuaaliesittelyyn »
Muuttovalmis

Neljä valoisaa ja avaraa huonetta, sauna, loistava pohjaratkaisu ja tietenkin Sompasaaren upeat maisemat ovat tämän kodin aarteita. Koti on viimeistelty modernilla ilmeellä ja koko komeuden kruunaa lasitettu parveke.

Priki 905 thumbnail

Priki B30 kollaasikuva thumb

Vaaleat pinnat lisäävät valoisuutta ja antavat myös mahdollisuuksia omille sisustusratkaisuille. Lattiat ovat tammiparkettia ja seinät on maalattu valkoiseksi. Olohuone on suuri, mutta saat vieläkin enemmän tilaa avaamalla parvekkeen oven. Parvekkeen ja suurten ikkunoiden avulla valo tulvii sekä olohuoneeseen että keittiöön. Keittiön pinnat ovat valkoiset kodinkoneita myöten, mutta välitila on väriltään harjattua alumiinia. Alumiini värinä on ajaton ja sopii valkoisen värin kanssa täydellisesti. Keittiö on varustettu integroidulla astianpesukoneella, kalusteuunilla, induktiotasolla ja jääkaapilla sekä pakastimella. Lisäksi keittiöstä löytyy paikka mikroaaltouunille.

Kodissasi on kylpyhuoneen lisäksi erillinen WC. Molemmissa tiloissa on SATOn Kide-malliston valkoiset kalusteet, jotka täydentävät valkeaa värimaailmaa. Lattiat ovat vaalean hiekan väriset ja seinät kiiltävät, kirkkaan valkoiset. Kylpyhuoneesta löytyy paikat pesukoneelle ja kuivausrummulle. Pyyhekaappi sijaitsee kätevästi pesukonepaikan vieressä. Saunassa on vaaleanruskeat puitteet, jotka sopivat muun kodin väreihin.

Tämä koti ei pihistele säilytystiloissa, sillä yhdessä makuuhuoneessa on tilava vaatehuone ja kaikissa muissa huoneissa on vaatekaappi. Kaapit ovat väriltään valkoiset ja niiden sisällä on hyllyjä ja vaatetangot.

Kaksi vaatehuonetta ja aurinkoinen parveke

Sompasaarenlaituri 16 A 6 | 4h+kt, 91 m2 | Mh. 338 304 €, vh. 769 000 €
Virtuaaliesittelyyn »
Muuttovalmis

Avara pohjaratkaisu ja valoisat huoneet tekevät tästä neljän huoneen kodista helmen. Keittiö ja olohuone muodostavat viihtyisän oleskelualueen suuremmallekin perheelle. Lasitetulla parvekkeella vietät rentouttavaa iltaa ihaillen Sompasaaren näyttäviä maisemia.

Priki 91 thumbnail

Pinnat ovat vaaleat: lattia on tammiparkettia ja seinät on maalattu valkoiseksi. Keittiön pinnat ja tasot ovat valkoiset, mutta harjatun alumiinin värinen välitila säväyttää muuten valkoisessa ympäristössä. Keittiö on varusteltu integroidulla astianpesukoneella, induktiotasolla, kalusteuunilla, jääkaapilla ja pakastimella. Mikroaaltouunille on oma paikkansa ja kaikki kodinkoneet ovat valkoisia.

Kodissasi on kylpyhuoneen lisäksi erillinen WC. Molemmissa tiloissa on SATOn Kide-malliston valkoiset kalusteet. Seinät ovat kiiltävän valkoiset ja lattiat hiekan vaaleat. Kylpyhuoneessa on pesukone- ja kuivausrumpupaikka sekä pyyhekaappi. Suihku sijaitsee kulmassa ja sen edessä on pyöreä, lasinen suihkuseinä.

Säilytystilaa on reilusti, sillä kodistasi löytyy kaksi vaatehuonetta. Toinen sijaitsee näppärästi eteisen yhteydessä, kun toinen on makuuhuoneessa. Molemmissa vaatehuoneissa on tyylikkäät liukuovet, jotka säästävät samalla tilaa. Muissa huoneissa on vaatekaapit. Kaapit ovat väriltään valkoiset ja ne sisältävät vaatetangon ja hyllyt.

Lapsiperheen unelmakoti ja näkymät kolmeen suuntaan

Sompasaarenlaituri 16 A 1 | 4h+kt+s, 96 m2 | Mh. 404 639 €, vh. 859 000 €
Virtuaaliesittelyyn »
Sompasaarenlaituri 16 A 7 | 4h+kt+s, 96 m2 | Mh. 434 639 €, vh. 889 000 €
Virtuaaliesittelyyn »
Sompasaarenlaituri 16 A 13 | 4h+kt+s, 96 m2 | Mh. 454 639 €, vh. 909 000 €
Virtuaaliesittelyyn »
Muuttovalmis

Priki A13 kollaasikuva thumb

Tämä tilava neljän huoneen koti sopii täydellisesti suurellekin perheelle. Koti on täynnä moderneja ratkaisuja aina pohjaratkaisusta pintoihin asti. Eteisestä löydät tilavan kaapin ulkovaatteille. Lattiat ovat vaaleaa tammiparkettia ja seinät ovat valkoiset. Kun kävelet olohuoneeseen, sinua tervehtii ensimmäisenä huoneen valoisuus. Olohuone on pohjaratkaisultaan avara ja se yhdistyy keittiöön. Avonainen oleskelupaikka saa lisää tilaa lasitetun parvekkeen ansiosta. Päivän päätteeksi voit siis istuskella parvekkeella, nauttia Sompasaaren maisemista ja katsella ilta-aurinkoa.

Priki 96 thumbnail

Avokeittiön ansiosta koko perhe on yhdessä samassa tilassa. Keittiön pinnat sekä kodinkoneet ovat valkoiset. Varustelu on myös erinomaista: keittiöstä löytyy integroitu astianpesukone, kalusteuuni, induktiotaso, paikka mikroaaltouunille sekä jääkaappi ja pakastin. Välitila on harjatun alumiinin sävyistä laminaattia, joka sopii täydellisesti muuten valkoiseen keittiöön. Ruokapöydälle on jätetty reilusti tilaa ja sen avulla rajaat olohuoneen ja keittiön itsellesi sopivalla tavalla.

Kylpyhuone jatkaa kodin vaaleaa sävymaailmaa. Seinät ovat kiiltävän valkoista laattaa, kun puolestaan lattia on hiekan vaalea. Kaksi suihkua ja kirkas suihkuseinä lisäävät arjen luksusta kotiin. Saunaan kuljet suihkujen vierestä. Pesukone- ja kuivausrumpupaikan vieressä sijaitsee pyyhekaappi. Kodista löytyy kylpyhuoneen lisäksi erillinen WC. Molemmat tilat on varusteltu SATOn Kide-malliston valkoisilla kalusteilla.

Tässä kodissa on paljon säilytystilaa. Yhdessä makuuhuoneessa on tilava vaatehuone ja muissa huoneissa on valkoiset vaatekaapit. Kaapeissa on hyllyt ja vaatetanko, kun puolestaan vaatehuoneessa on avohyllyt.

...tai ota yhteyttä

Palvelemme sinua puhelimitse ja sähköpostitse. Yleisnäyttöjen lisäksi järjestämme esiteltäviin koteihin sovittaessa yksityisnäyttöjä. Noudatamme asuntoesittelyissä voimassa olevia terveysturvallisuusohjeita, joista myyntineuvottelijamme ohjeistavat sinua etukäteen.

Kodikkain terveisin
SATOn omistusasuntotiimi
p. 020 334 443
uusiasatokoteja@sato.fi