SATO StudioKoti

SATO StudioKoti on uuden sukupolven asumismuoto, joka on vastaus pääkaupunkiseudun asuntojen muuttuneeseen kysyntään. Konseptin tavoitteena on erinomainen asiakaskokemus ja viihtyvyys sekä edullinen asumiskustannus.

Avaa ovi ja kotisi on kerralla koko talon kokoinen

Meillä ihmisillä, sosiaalisilla olennoilla, on perustarve elää yhteydessä ja vuorovaikutuksessa muihin ihmisiin. Tarvitsemme toisiamme, sillä kommunikaation kautta annamme merkityksen olemassaolollemme. Kiivaan kaupungistumisen ja arjen paineiden alla yhteys toisiin voi kuitenkin pätkiä ja keinot olla vuorovaikutuksessa vähenevät, vaikka asummekin tiiviisti ja lähellä toisiamme. On niin kiire. Eikä oikein tunnu luontevalta jutella naapurille, joka pyyhältää aamulla ohi tervehtimättä.

Kuitenkin monissa kodeissa voidaan kokea yksinäisyyden tunteita. Yksi voi ajatella, miten mukava olisi ihan vain istua hiljaa toisen vierellä ja katsella yhdessä uutisia. Ja ehkä jopa vaihtaa muutama ajatus maailmanmenosta. Toisessa kodissa joku pohtii miten saisi lattialla jo viikkoja levänneen taulun seinälle. Voi kun olisi joku, joka auttaisi.

Tästä syystä SATO haluaa tarjota asukkailleen muutakin kuin kodin seinät. Mahdollisuuden tutustua naapureihin, solmia kenties jopa ystävyyssuhteita. Tilaisuuden jakaa omaa osaamistaan muille ja samalla oppia muilta. Tarjota jokaiselle asukkaalle edellytykset löytää oma tapa olla vuorovaikutuksessa muiden asukkaiden kanssa.

StudioKoti on yhteisöllinen ja osallistava kerrostalo. Sellainen talo, jossa jokainen asukas tietää varmasti muiden asukkaiden nimet, ja jossa ei tarvitse miettiä, kehtaako naapurilta käydä lainaamassa porakonetta.

Tutustu SATO StudioKotiin Youtubessa

Astu sisään

Valokuvia ja piirroksia

Tutustu koteihin
Alta kolmikymppinen lyhyttukkainen ihminen rentoutuu sohvalla valkoiset kuulokkeet korvillaan. Kaulaa koristaa tatuointi.

Asiakasedut

Kun vuokraat kodin SATOlta, saat monia rahanarvoisia etuja ja palveluita, jotka helpottavat arkeasi ja tuovat iloa vapaa-aikaan.

Lue lisää