Sinun tuleva kotisi on jo

Suunnitteilla

Ajoissa kotimatkalle

Kun olet kotisi ihan ensimmäinen asukas, tuntuu vuokra-asunto heti enemmän omalta. Uusia SATOkoteja lähtee arkkitehtien ja insinöörien piirustuspöydille vuosittain vino pino ja peruskorjauksia suunnitellaan jatkuvasti. Eikä ole tavatonta, että olemme mukana kokonaan uusien naapurustojen ideoinnissa ja luomisessa. Niistäkin kokoamme silloin tälle sivulle lisätietoa.

Suunnitteilla uusia vuokrakoteja
Helsinki, Veräjämäki - Jokiniementie 46, 48

Jokiniementie 46-48SATO rakennuttaa Oulunkylän ”Viisaan liikkumisen kortteliin” Jokiniementielle uusia vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja, joiden sijainti Raide-Jokerin ja pääradan risteyksessä on ainutlaatuinen. SATOlle tulee yhteensä 222 erikokoista vuokrakotia ja kolme liiketilaa.

Kohteen lämmönlähteeksi valittiin maalämpö, joka vähentää hiilidioksidipäästöjä ja maalämmön etuna on, että sitä voidaan käyttää myös rakennuksen viilentämiseen. Lisäksi kohteeseen toteutetaan uusiutuvaa energiaa tuottava aurinkovoimala. Talomme on käytönaikaisesti hiilineutraali, kun maalämmön lisäksi käytetään uusiutuvaa sähköä.

”Viisaan liikkumisen kortteliksi” nimetyn tontin sijainti Raide-Jokerin ja pääradan risteyksessä on ainutlaatuinen. SATOn kaavoittaman korttelin tärkeimmäksi lähtökohdaksi valittiin julkisiin liikenneyhteyksiin ja kevyen liikenteen mahdollisuuksiin tukeutuva korttelirakenne, joka joustaa asumisen ja liikkumisen tarpeiden muuttuessa. Kaikki arjen peruspalvelut löytyvät kävelyetäisyydellä korttelista. Loistavat julkiset yhteydet sekä kevyen liikenteen väylät mahdollistavat helpon liikkumisen myös ilman autoa. Jos autoa kuitenkin tarvitsee, on SATOn asukkailla korttelissa käytössä myös yhteiskäyttöautoja, joilla on helppoa liikkua ilman oman auton hankkimista. Kaikki SATOkotien autopaikkojen lämmitystolpat ovat älykkäitä eTolppia, jotka on helppo ottaa myös sähköautojen latauskäyttöön. Pyöräilijöitä ilahduttavat erilliset polkupyörien huoltopisteet.

Oulunkylästä Helsingin keskustaan matkustaa paikallisjunalla noin 10 minuutissa. Lentokentälle junalla pääsee noin 20 minuutissa. Tuleva Raide-Jokeri kulkee pikaraitiolinjaa pitkin Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen väliä. Raideyhteys korvaa nykyisen runkobussilinja 550:n, joka on Helsingin seudun vilkkaimmin liikennöity bussilinja.

Oulunkylän asuinalueena tarjoaa hyvien liikenneyhteyksien ja palvelujen lisäksi monipuolisia harrastus-, ulkoilu-, ja ulkoilumahdollisuuksia. Hyvien kulkuyhteyksien ansiosta liikkuminen eri puolille kaupunkia on helppoa ja nopeaa.

Asunnot ovat muuttovalmiita kesäkuussa 2023.
Asunnot ovat vuokrattavissa Löydä koti -sivuilla keväällä 2023.

TALON TIEDOT

Sijainti: Veräjämäki, Helsinki
Vuokrattavia asuntoja: 222
Rakennusten lukumäärä: 3
Huoneisto tyypit: 1h+kt 94 kpl, 2h+kt 47 kpl, 3h+kt 60 kpl, 4h+kt, 21 kpl
Hissi: Kyllä
Yleiset tilat: talosauna, kerhohuone, pesula, kuivaustilat, polkupyörävarasto, irtaimistovarastot
Autopaikka/pysäköinti: sähköauton latauspaikkoja
Laajakaista: Telia
Varallisuusrajat: Ei
Arvioitu valmistuminen: 6/2023
Savuttomuus: Kyllä
Lämmitys: Maalämpö

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi »

Espoo, Vermonniitty - Runoratsunkatu 15

Runoratsunkatu 15
SATO rakennuttaa Espoon Vermonniittyyn Runoratsunkadulle uusia vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja. Kohteeseen rakennetaan yhteensä 135 vuokra-asuntoa. Asuinrakennus on 16-kerroksinen tornitalo.

Asuinrakennuksen suunnittelussa on huomioitu energiatehokkuus ja vuosikymmeniä kestävät rakennusratkaisut. A-energialuokkaa olevassa asuinrakennuksessa on energiatehokkaat ikkunat, lämmön talteenotolla varustetultu ilmanvaihto sekä katolle sijoitetut aurinkopaneelit. Asunnot ja yhteistilat on suunniteltu tehokkaasti, mikä osaltaan vähentää rakennuksen energiankulutusta ja parantaa hiilijalanjälkeä.

Kestävät valinnat on huomioitu myös liikkumisessa. Kaikilla autopaikoilla on varaus sähköautojen lataamiseen. Lisäksi kortteliin on suunniteltu asukkaiden käyttöön yhteiskäyttöautoja.

Jokaisessa kodissa on oma lasitettu parveke tai terassi. Lisäksi rakennuksesta löytyy kaikille asukkaille yhteiset sauna-, kerho-, pesula- ja kuivaushuonetilat sekä monipuoliset säilytystilat mm. irtaimistovarastot jokaiselle huoneistolle sekä polkupyörille.

Vermonniitty sijaitsee Espoossa Kehä I:n ja Turunväylän kupeessa, josta on erinomaiset liikenneyhteydet eri puolille. Lähijunalla Helsingin keskustaan on matkaa reilut kymmenen minuuttia. Lähimmät juna-asemat ovat Mäkkylä ja Leppävaara. Lähellä sijaitsee myös tulevan Raide-Jokerin pysäkki. Kesällä 2024 valmistuva Raide-Jokeri kulkee pikaraitiolinjaa pitkin Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen väliä. Raideyhteys korvaa nykyisen runkobussilinja 550:n, joka on Helsingin seudun vilkkaimmin liikennöity bussilinja. Kauppakeskus Sellon monipuoliset palvelut ovat kävelymatkan päässä ja läheltä löytyy lisäksi mm. golfkenttä, siirtolapuutarha, uimahalli ja maauimala. Alueella on useita kouluja ja päiväkoteja.

Asunnot ovat muuttovalmiita kesäkuussa 2023.
Asunnot ovat vuokrattavissa Löydä koti -sivuilla keväällä 2023.

TALON TIEDOT

Sijainti: Vermonniitty, Espoo
Vuokrattavia asuntoja: 135
Rakennusten lukumäärä: 1
Kerrokset: 16
Huoneisto tyypit: 1h+kt 76 kpl, 2h+kt 27 kpl, 3h+kt 32 kpl
Hissi: Kyllä
Yleiset tilat: talosauna, kerhohuone, pesula, kuivaustilat, polkupyörävarasto, irtaimistovarastot
Autopaikka/pysäköinti: sähköauton latauspaikkoja
Laajakaista: Telia
Varallisuusrajat: Ei
Arvioitu valmistuminen: 6/2023
Savuttomuus: Kyllä
Lämmitys: Maalämpö

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi »

Espoo, Karakallio - Kotkatie 6

Kotkatie 6
SATO rakennuttaa Espoon Karakallioon Kotkatielle uusia vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja. Kohteeseen rakennetaan omalle tontille yhteensä 100 uutta vuokra-asuntoa. Samassa korttelissa sijaitsee kaksi vuonna 1965 rakennettua kerrostaloa, jossa on 121 SATOn vuokrakotia.

Tämän kohteen lämmönlähteeksi valittiin maalämpö, jossa hyödynnetään maaperään varastoitunutta energiaa. Maalämpö vähentää hiilidioksidipäästöjä ja maalämmön etuna on, että sitä voidaan käyttää myös rakennuksen viilentämiseen. Lisäksi kohteeseen toteutetaan uusiutuvaa energiaa tuottava aurinkovoimala. Talomme on käytönaikaisesti hiilineutraali, kun maalämmön lisäksi käytetään uusiutuvaa sähköä.

Kestävät valinnat on huomioitu lämmitysmuodon lisäksi myös liikkumisessa. Kaikilla autopaikolla on sähköautojen latausmahdollisuus ja asukkaiden käyttöön tulee myös yhteiskäyttöauto. Rakennuksen hiilijalanjälkeä madaltavat myös uusiin asuntoihin sisäpihan puolelle tulevat kotimaiset puuparvekkeet. Puuparvekkeen hiilijalanjälki on negatiivinen eli puusta valmistettu parveke sitoo elinkaarensa aikana enemmän hiilidioksidia ilmasta kuin tuottaa sitä.

Kotkatie sijaitsee Karakalliossa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Lähimmälle linja-autopysäkille on matkaa 300 metriä. Lähimmät juna-asemat sijaitsevat noin kahden kilometrin päässä Kerassa ja Kilossa. Autolla Kotkatieltä pääsee alle 10 minuutissa Leppävaaraan Selloon ja Kehä I:lle, Turunväylälle automatka kestää alle viisi minuuttia. Espoon Karakalliossa päivittäispalvelut löytyvät ostoskeskuksesta noin viidenkymmenen metrin päässä Kotkatiestä. Lähistöllä on hyvät ulkoilumaastot.

Asunnot ovat muuttovalmiita joulukuussa 2023.
Asunnot ovat vuokrattavissa Löydä koti -sivuilla kesällä 2023.

TALON TIEDOT

Sijainti: Karakallio, Espoo
Vuokrattavia asuntoja: 100
Rakennusten lukumäärä: 1
Kerrokset: 5
Huoneisto tyypit: 1h+kt 57 kpl, 2h+kt 17 kpl, 3h+kt 21 kpl, 4h+kt 5 kpl
Hissi: Kyllä
Yleiset tilat: talosauna, kerhohuone, pesula, kuivaustilat, polkupyörävarasto, irtaimistovarastot
Autopaikka/pysäköinti: sähköauton latauspaikkoja
Laajakaista: Telia
Varallisuusrajat: Ei
Arvioitu valmistuminen: 12/2023
Savuttomuus: Kyllä
Lämmitys: Maalämpö

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi »

Vantaa, Keimolanmäki - Lincolninaukio 4

Lincolninaukio 4
SATO rakennuttaa Vantaan Keimolanmäkeen uusia vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja osoitteeseen Lincolninaukio 4. Kohteeseen rakennetaan kaksiportainen kahdeksankerroksinen kerrostalo, joissa on yhteensä 159 asuntoa.

Kerrostalon sisäpihan puolella kaikissa asunnoissa on betoniset parvekkeet. Rakennuksessa on myös ranskalaisia parvekkeita. Keimolankaarteen puolella ylemmissä kerroksissa on puiset ulokeparvekkeet, joiden hiilijalanjälki on negatiivinen eli puusta valmistettu parveke sitoo elinkaarensa aikana enemmän hiilidioksidia ilmasta kuin tuottaa sitä.

Rakennuksen suunnittelussa on huomioitu energiatehokkuus ja vuosikymmeniä kestävät rakennusratkaisut. Kohde on A-energialuokkaa. Rakennuksen lämmönlähteenä on maalämpö, jossa hyödynnetään maaperään varastoitunutta energiaa. Maalämpö vähentää hiilidioksidipäästöjä ja lisäksi maalämmön etuna on, että sitä voidaan käyttää myös rakennuksen viilentämiseen. Rakennuksessa on myös aurinkovoimala.

Omalla pihalla on 11 autopaikkaa ja viereisessä pysäköintilaitoksessa 170 autopaikkaa. Kaikilla autopaikoilla on sähköauton latausmahdollisuus. Rakennuksen suunnittelussa on huomioitu myös yhteiskäyttöautot talon asukkaille.

Talossa on kaikille asukkaille yhteiset sauna-, kerho-, pesula- ja kuivaushuonetilat sekä monipuoliset säilytystilat mm. irtaimistovarastot jokaiselle huoneistolle sekä varastotilat polkupyörille. Piha-alueella on viereisen tontin kanssa yhteinen korttelileikkipiha. Samaan kortteliin on valmistumassa myös päivittäistavarakauppa.

Keimolanmäen asuinalue sijaitsee Hämeenlinnanväylän länsipuolella vajaan kilometrin päässä Kehäradan Kivistön juna-asemasta. Kivistöön on tulossa koko alueen palveluiden ja kauppojen keskittymä. Kivistön asemalta pääsee kätevästi junalla mm. lentokentälle, Tikkurilaan ja Myyrmäkeen sekä Helsingin keskustaan. Läheinen Hämeenlinnanväylä palvelee omalla autolla liikkuvia. Keimolanmäen alue on luonnon ympäröimä, Petikon monipuolisten ulkoilumaastojen tuntumassa ja lähellä Keimolan golfkenttää. Keimolanmäessä on päiväkoti ja koulu. Seudun autourheiluhistoriasta muistuttavat mm. katujen nimet ja puistoihin ja pihoille sijoittuvat taideteokset.

Rakentaminen alkoi lokakuussa 2021 ja asunnot ovat muuttovalmiita kesäkuussa 2023.
Asunnot ovat vuokrattavissa Löydä koti -sivuilla keväällä 2023.

TALON TIEDOT

Sijainti: Keimolanmäki, Vantaa
Vuokrattavia asuntoja: 159
Rakennusten lukumäärä: 1
Kerrokset: 8
Huoneisto tyypit: 1h+kt 92 kpl, 2h+kt 37 kpl, 3h+kt 23 kpl, 4h+kt 7 kpl
Hissi: Kyllä
Yleiset tilat: talosauna, kerhohuone, pesula, kuivaustilat, polkupyörävarasto, irtaimistovarastot
Autopaikka/pysäköinti: sähköauton latauspaikkoja
Laajakaista: Telia
Varallisuusrajat: Ei
Arvioitu valmistuminen: 6/2023
Savuttomuus: Kyllä
Lämmitys: Maalämpö

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi »

Tampere, Hervantajärvi - Heittoniitynkuja 5

Heittoniitynkuja 5
SATO rakennuttaa kehittyvälle Hervantajärven alueelle raitiolinjan päätepysäkin läheisyyteen yhteensä lähes 200 vuokra- ja osaomistusasuntoa. Heittoniitynkujalle rakennetaan 132 uutta vapaarahoitteista vuokra-asuntoa ja 52 osaomistusmuotoista SATO JoustoKotia.

Asuinrakennusten suunnittelussa on huomioitu energiatehokkuus ja vuosikymmeniä kestävät rakennusratkaisut. Talojen lämmönlähteenä on maalämpö, jossa hyödynnetään maaperään varastoitunutta energiaa. Maalämpö vähentää hiilidioksidipäästöjä ja maalämmön etuna on, että sitä voidaan käyttää myös rakennuksen viilentämiseen. Lisäksi vuokrakotitaloon toteutetaan uusiutuvaa energiaa tuottava aurinkovoimala.

Kestävät valinnat on huomioitu myös liikkumisessa. Kaikilla autopaikoilla on varaus sähköautojen lataamiseen. Lisäksi kortteliin on suunniteltu asukkaiden käyttöön yhteiskäyttöautoja.

Jokaisessa kodissa on oma lasitettu parveke ja osassa maantasolla sijaitsevista asunnoista lisäksi terassi. Asuinrakennuksista löytyy kaikille asukkaille yhteiset sauna-, kerho-, pesula- ja kuivaushuonetilat sekä monipuoliset säilytystilat mm. irtaimistovarastot jokaiselle huoneistolle sekä polkupyörävarastot.

Hervantajärvi sijaitsee 12 kilometrin päässä Tampereen keskustasta ja noin kahden kilometrin päässä Hervannan kaupunginosasta, jossa asuu noin 25 000 asukasta. Hervantajärveltä Tampereen keskustaan ajaa autolla tai matkustaa raitiovaunulla 20 minuutissa. Tampereen ratikan päätepysäkki on Hervantajärvellä. Hervantajärven alue kehittyy voimakkaasti lähivuosina. Asuinkorttelien keskelle sijoittuu kaupunkipuisto ja aluetta ympäröi laaja metsäinen virkistysalue, joka tarjoaa upeat ulkoilumahdollisuudet.

Rakennustyöt alkoivat kesällä 2021 ja asunnot ovat muuttovalmiita maaliskuussa 2023.
Asunnot ovat vuokrattavissa Löydä koti -sivuilla talvella 2022-23.

TALON TIEDOT

Sijainti: Hervantajärvi, Tampere
Vuokrattavia asuntoja: 132
Rakennusten lukumäärä: 1
Huoneisto tyypit: 1h+kt 45 kpl, 2h+kt 44 kpl, 3h+kt 33 kpl, 4h+kt 10 kpl
Hissi: Kyllä
Varallisuusrajat: Ei
Arvioitu valmistuminen: 1.3.2023
Savuttomuus: Kyllä
Lämmitys: Maalämpö

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi »

Turku, keskusta - Uudenmaankatu 19

SATO rakennuttaa Turun keskustaan, Kupittaanpuiston läheisyyteen, 13 vuokra-asuntoa asuin- ja toimistorakennuksen 3. kerrokseen. Huoneistotyypit ovat 1h+kt, 2h+kt ja 3h+kt. Vaalein värein sisustetuissa nykyaikaisissa kodeissa on laminaattilattiat ja laatoitetut kylpyhuoneet. Keittiöiden varustukseen kuuluu tasoliesi, kalusteuuni, astianpesukone ja jääkaappipakastin.

Turun keskusta tarjoaa kaikki palvelut, mitä urbaani asukas osaa vaatia. Lähistöllä sijaitsevat niin kahvilat ja ravintolat kuin teatterit ja museotkin, virastoista, pankeista ja terveyspalveluista puhumattakaan. Yliopistolle kulkukin sujuu kätevästi. Myös liikunnan ja ulkoilun ystäville on tarjontaa: esimerkiksi Samppalinnan urheilupuistoon, Kupittaan puistoon ja jokirantaan on kävelymatka. Liikenneyhteydet tuskin voisivat olla paremmat, kun lähistöltä kulkevat niin bussit kuin junatkin.

Rakennustyöt alkoivat lokakuussa 2021 ja asunnot ovat muuttovalmiita kesällä 2022.
Asunnot ovat vuokrattavissa Löydä koti -sivuilla keväällä 2022.

TALON TIEDOT

Sijainti: Keskusta, Turku
Vuokrattavia asuntoja: 13
Rakennusten lukumäärä: 1 taloa
Kerrokset: 6
Huoneisto tyypit: 1h+kt, 2h+kt, 3h+kt
Asuntojen koot:
1h: 23 m², 33 m²
2h: 40 m², 47 m², 57,5 m²
3h: 54 m², 57 m²
Hissi: Kyllä
Yleiset tilat: ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarastot
Laajakaista: Kyllä, Telia
Varallisuusrajat: Ei
Arvioitu valmistuminen: 1.7.2022
Savuttomuus: Kyllä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi »

Tuusula, Hyrylä - Pataljoonankatu 3-5

Pataljoonantie 3-5 julkisivu

SATO rakennuttaa Tuusulan Rykmentinpuistoon Hyrylän keskustaan uusia vuokra-asuntoja, osoitteeseen Pataljoonantie 3−5. Kohteeseen rakennetaan kaksi viisikerroksista kerrostaloa, joissa on yhteensä 92 uutta vuokra-asuntoa. Rakennusten julkisivu on vaaleaa tiililaattaa. Kerrostalojen kaikissa asunnoissa on parvekkeet, kadunpuolella alimpien kerrosten asunnoissa on ranskalainen parveke.

Kestävät valinnat ohjaavat vuokra-asuntojen suunnittelua

Talojen suunnittelussa on huomioitu energiatehokkuus ja vuosikymmeniä kestävät rakennusratkaisut. Kohde on A-energialuokkaa. Rakennusten lämmönlähteeksi tulee kaukolämpö, sillä pohjavesialueelle ei voida toteuttaa maalämpöä. Rakennuksissa on myös aurinkopaneelit sekä tuloilman viilennys.

Kiinteistön omalla pihalla on 61 katettua autopaikkaa ja kymmenen autotallia. Kaikilla autopaikoilla on sähköauton latausmahdollisuus. Talossa on asukkaille yhteiset sauna-, kerho-, pesula- ja kuivaushuonetilat ja ulkovälinevarasto sekä irtaimistovarastot jokaiselle huoneistolle.

Tuusulan Rykmentinpuisto

Tuusulan Rykmentinpuistoon rakentuva uusi asuinalue sijaitsee Hyrylän vanhalla kasarmialueella liikenteen pääväylien läheisyydessä. Rykmentinpuiston valmistuessa, alueella asuu yli 15 000 asukasta. Rykmentinpuistosta Helsinkiin on reilu puolen tunnin matka autolla ja Helsinki-Vantaan lentokentälle noin 15 minuutin matka. Tuusulan julkinen liikenne toimii HSL-alueella: bussilla pääsee kolmen kilometrin päässä sijaitsevalle Keravan rautatieasemalle, kehäradalle Leinelään ja myös suoraan Helsinkiin. Ruokakaupat, terveyskeskus, uimahalli, urheilukeskus ja kirjasto ovat kävelymatkan päässä. Alueelle on tulossa uusia päiväkoteja, peruskoulu sekä Lukiokampus Monio, jonka rakennustyöt ovat parhaillaan käynnissä. Lähistöllä oleva Tuusulanjärvi pyöräilyreitteineen ja kulttuurikohteineen tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet monipuoliseen vapaa-ajanviettoon.
Tuusulan Hyrylän alue on yksi Helsingin seudun merkittävistä ja kehittyvistä aluekeskuksista, jossa hyvät palvelut, viihtyisä asuminen ja pikkukaupunkimainen ympäristö yhdistyy erinomaisten liikenneyhteyksien kautta koko laajaan pääkaupunkiseudun alueeseen.

Asunnot ovat vuokrattavissa Löydä koti -sivuilla syksyllä 2023.

Talon tiedot
Sijainti: Rykmentinpuisto, Tuusula
Vuokrattavia asuntoja: 92
Rakennusten lukumäärä: 2
Huoneisto tyypit: 1h+kt 32 kpl, 2h+kt 11 kpl, 3h+kt 34 kpl, 4h+kt 15 kpl
Hissi: Kyllä
Yleiset tilat: talosauna, kerhohuone, pesula, kuivaustilat, ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarastot
Autopaikka/pysäköinti: sähköauton latauspaikkoja
Laajakaista: Telia
Arvioitu valmistuminen: 3/2024
Savuttomuus: Kyllä
Lämmitys: Kaukolämpö

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi »

Suunnitteilla uusia osaomistuskoteja
Tampere, Hervantajärvi - As. Oy Hervantajärven Helmi

Heittoniitynkuja 7
SATO rakennuttaa kehittyvälle Hervantajärven alueelle raitiolinjan päätepysäkin läheisyyteen yhteensä lähes 200 vuokra- ja osaomistusasuntoa. Heittoniitynkujalle rakennetaan 52 osaomistusmuotoista SATO JoustoKotia ja 132 uutta vapaarahoitteista vuokra-asuntoa.

Vuokra-asumisaika SATO JoustoKodissa on perinteisiä osaomistusmalleja lyhyempi, viisi vuotta. Sen jälkeen asukas voi päättää, lunastaako asunnon itselleen sen alkuperäisellä hinnalla. Vaihtoehtoisesti asukas voi myydä asunnon takaisin SATOlle ja jäädä silti asumaan asuntoonsa vuokralle.

Asuinrakennusten suunnittelussa on huomioitu energiatehokkuus ja vuosikymmeniä kestävät rakennusratkaisut. Talojen lämmönlähteenä on maalämpö, jossa hyödynnetään maaperään varastoitunutta energiaa. Maalämpö vähentää hiilidioksidipäästöjä ja maalämmön etuna on, että sitä voidaan käyttää myös rakennuksen viilentämiseen.

Kestävät valinnat on huomioitu myös liikkumisessa. Kaikilla autopaikoilla on varaus sähköautojen lataamiseen. Lisäksi kortteliin on suunniteltu asukkaiden käyttöön yhteiskäyttöautoja.

Jokaisessa kodissa on oma lasitettu parveke ja osassa maantasolla sijaitsevista asunnoista lisäksi terassi. Asuinrakennuksista löytyy kaikille asukkaille yhteiset sauna-, kerho-, pesula- ja kuivaushuonetilat sekä monipuoliset säilytystilat mm. irtaimistovarastot jokaiselle huoneistolle sekä polkupyörävarastot.

Hervantajärvi sijaitsee 12 kilometrin päässä Tampereen keskustasta ja noin kahden kilometrin päässä Hervannan kaupunginosasta, jossa asuu noin 25 000 asukasta. Hervantajärveltä Tampereen keskustaan ajaa autolla tai matkustaa raitiovaunulla 20 minuutissa. Tampereen ratikan päätepysäkki on Hervantajärvellä. Hervantajärven alue kehittyy voimakkaasti lähivuosina. Asuinkorttelien keskelle sijoittuu kaupunkipuisto ja aluetta ympäröi laaja metsäinen virkistysalue, joka tarjoaa upeat ulkoilumahdollisuudet.

Rakennustyöt alkoivat kesällä 2021 ja asunnot ovat muuttovalmiita joulukuussa 2022. Asunnot ovat haettavissa Löydä koti -sivuilla keväällä 2022.

Lue lisää SATO JoustoKodeista

TALON TIEDOT

Sijainti: Heittoniitynkuja 7, Hervantajärvi, Tampere
Asuntoja: 52
Rakennusten lukumäärä: 1
Huoneisto tyypit: 1h+kt 14 kpl, 2h+kt 14 kpl, 3h+kt 10 kpl, 3h+kt+s 10 kpl, 4h+kt 9 kpl
Hissi: Kyllä
Arvioitu valmistuminen: 12/2022
Savuttomuus: Kyllä
Lämmitys: Maalämpö

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi:

Milloin kodit tulevat vuokrattavaksi?

Vuokrattavaksi uudet ja uudistetut kodit julkaistaan Löydä koti -sivulla noin 1-3 kuukautta ennen niiden valmistumista, kun vuokrat on määritelty ja muuttopäivä liki varmasti tiedossa (hyvin harvoin muuttopäivästä myöhästytään, mutta silloin tällöin talo saattaa valmistua etuajassa). Kun asunto löytyy Löydä koti -sivulta, voit täyttää siihen hakemuksen. Hakemus on kerrallaan voimassa yhden kuukauden ja lisätietoja kodin löytämisen polusta saat täältä: Usein kysyttyä - Kodin etsiminen »

Kotona - tutustu koteihin ja niiden tekijöihin