Sinun tuleva vuokrakotisi

on jo suunnitteilla

Ajoissa kotimatkalle

Kun olet kotisi ihan ensimmäinen asukas, tuntuu vuokra-asunto heti enemmän omalta. Uusia SATOkoteja lähtee arkkitehtien ja insinöörien piirustuspöydille vuosittain vino pino ja peruskorjauksia suunnitellaan jatkuvasti. Eikä ole tavatonta, että olemme mukana kokonaan uusien naapurustojen ideoinnissa ja luomisessa. Niistäkin kokoamme silloin tälle sivulle lisätietoa.

Valmistuvista taloista jo nyt vuokrattavissa ovat seuraavat:

Milloin pääsen muuttamaan?

Tilaa uudiskohdekohtainen kirje ja tiedät ensimmäisten joukossa, mitä kiinnostavassa kohteessa tapahtuu: miten kohteen valmistuminen edistyy, milloin asuntoa voi hakea ja miltä upouusi kotisi näyttää.

Tilaa uudiskohteen kuulumiset

Tulossa: uusia VuokraKoteja

Espoo, Vermonniitty, Runoratsunkatu 15

SATO rakennuttaa Espoon Vermonniittyyn Runoratsunkadulle uusia vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja. Kohteeseen rakennetaan yhteensä 135 vuokra-asuntoa. Asuinrakennus on 16-kerroksinen tornitalo.

Tutustu tarkemmin

Helsinki, Veräjämäki - Jokiniementie 46 ja 48

SATO rakennuttaa Oulunkylän ”Viisaan liikkumisen kortteliin” Jokiniementielle uusia vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja, joiden sijainti Raide-Jokerin ja pääradan risteyksessä on ainutlaatuinen. SATOlle tulee yhteensä 222 erikokoista vuokrakotia ja kolme liiketilaa.

Tutustu tarkemmin

Espoo, Karakallio - Kotkatie 6

SATO rakennuttaa Espoon Karakallioon Kotkatielle uusia vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja. Kohteeseen rakennetaan omalle tontille yhteensä 100 uutta vuokra-asuntoa. Samassa korttelissa sijaitsee kaksi vuonna 1965 rakennettua kerrostaloa, jossa on 121 SATOn vuokrakotia.

Tutustu tarkemmin

Tampere, Hervantajärvi - Heittoniitynkuja 5

SATO rakennuttaa kehittyvälle Hervantajärven alueelle raitiolinjan päätepysäkin läheisyyteen 132 uutta vapaarahoitteista VuokraKotia.

Tutustu tarkemmin

Vantaa, Keimolanmäki - Lincolninaukio 4

SATO rakennuttaa Vantaan Keimolanmäkeen uusia vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja osoitteeseen Lincolninaukio 4. Kohteeseen rakennetaan kaksiportainen kahdeksankerroksinen kerrostalo, joissa on yhteensä 159 asuntoa.

Tutustu tarkemmin
Raudikkokuja 7 A ja B, SATOn VuokraKoti - täysin uusi koti kehittyvällä alueella.

Vantaa, Hakunila - Raudikkokuja 7 A ja B

Raudikkokujalla tapahtuu! SATO rakennuttaa Vantaan Hakunilaan Raudikkokujalle 1970-luvulla rakennettujen rakennusten lisäksi täysin uusia vuokra-asuntoja. Kohteeseen valmistuu vuonna 2023 kaksi kerrostaloa, joissa on yhteensä 161 SATO VuokraKotia.

Tutustu tarkemmin

Turku, Skanssi - Sorakatu 9

Kestäviä ja energiatehokkaita rakennusratkaisuja, tehokkaita yhteistiloja ja asuntoja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin. Tutustu Turun Skanssiin rakenteilla oleviin SATO VuokraKoteihin.

Tutustu tarkemmin

Tulossa: uudistettuja VuokraKoteja

Helsinki, Etelä-Haaga - Ansaritie 1 A

Etelä-Haagan Kultareuna on lintukoto keskellä kaupunkia. Tämä hyvin hoidettu taloyhtiö sijaitsee puistomaisen rauhallisella ns. Pohjolan alueella. Vehreän mäen rinteellä sijaitsevissa taloissa on viihtyisiä ja valoisia koteja. 28 m2:n yksiöitä lukuunottamatta asunnoissa on parvekkeet. Vuokra-asuntojen lisäksi kohteessa on myös osakehuoneistoja.

Tutustu tarkemmin

Helsinki, Kallio - Castréninkatu 3

Castréninkatu 3 sijaitsee urbaanissa kaupunkiympäristössä Helsingin Kalliossa. Rakennus on valmistunut vuonna 1939 ja edustaa arkkitehtuuriltaan ajalle tyypillistä 30-lukua rapattuine julkisivuineen. Täältä löydät täysin peruskorjatun, silti historiaansa kunnioittavan kodin.

Tutustu tarkemmin

Helsinki, Pitäjänmäki - Piispantie 5

Piispantiellä viihdytään usean talon yhteisessä pihapiirissä. Pitäjänmäki sopii monenlaiselle asujalle: kattavat palvelut ja harrastusmahdollisuudet löytyvät lähietäisyydeltä.

Tutustu tarkemmin

Helsinki, Etu-Töölö, Mechelininkatu 12-14

Upea käsinmaalattu porraskäytävä toivottaa sinut tervetulleeksi Töölöläisfunkis-taloon. Jykevä kivitalo on rakennettu vuonna 1932 ja siinä on aitoa töölöläistunnelmaa. Ylemmistä kerroksista näkee merelle saakka ja hissillä pääset hurauttamaan suoraan asuntosi rapputasanteelle.

Tutustu tarkemmin

Helsinki, Etelä-Haaga - Ansaritie 3

Ansaritie 3 kuuluu Etelä-Haagan Kultareuna-taloyhtiöön. Tästä kohta peruskorjatusta taloyhtiöstä avautuvat Etelä-Haagan vehreät puistonäkymät. Kohteen kattava peruskorjaus valmistuu alkukesästä 2023.

Tutustu tarkemmin

Vantaa, Martinlaakso, Raiviosuonmäki 3

Uudistuva Martinlaakso on vehreä ja väljästi rakennettu asuinalue junaradan varrella. Alue tunnetaan upeista ulkoilualueistaan ja hyvistä liikenneyhteyksistään.

Tutustu tarkemmin

Helsinki, Pohjois-Haaga - Näyttelijäntie 24

Pohjois-Haaga on perinteinen ja vehreä asuinalue, jossa on loistavat liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet. Rauhallisella asuinalueella sijaitseva taloyhtiö muodostuu neljästä kodikkaasta tiiliverhoillusta kerrostalosta avaralla tontilla.

Tutustu tarkemmin

Helsinki, Etelä-Haaga - Ansaritie 2-4

Etelä-Haagan ilme on kodikas ja vehreä. Päivittäispalvelut, koulut ja päiväkodit sijaitsevat kaikki kävelyetäisyydellä ja monipuoliset liikenneyhteydet takaavat pääsyn myös kattavampien palveluiden luo. Tutustu Ansaritie 2-4:n SATO VuokraKoteihin, jotka valmistuvat perusparannuksesta vuoden 2023 lopulla.

Tutustu tarkemmin

Tulossa uusia JoustoKoteja

Tampere, Hervantajärvi - As. Oy Hervantajärven Helmi

SATO rakennuttaa kehittyvälle Hervantajärven alueelle raitiolinjan päätepysäkin läheisyyteen yhteensä lähes 200 vuokra- ja osaomistusasuntoa. Heittoniitynkujalle rakennetaan 52 osaomistusmuotoista SATO JoustoKotia ja 132 uutta vapaarahoitteista vuokra-asuntoa.

Tutustu tarkemmin

Kotona - tutustu tarinoihin uudiskohteiden takana

Psst, tahdotko tietää ensimmäisenä?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet uutiset uusista SATO kodeista ensimmäisten joukossa.

Tilaa uutiskirje