Ensimmäiset SATO StudioKodit rakenteille

21.6.2016

SATO Oyj, Lehdistötiedote, 21.6.2016 klo 12.50 

Vantaan Martinlaaksoon nousevaan taloon suunnitteilla uudenlainen palvelukonsepti

 

Ensimmäinen pääkaupunkiseudun edullisten asuntojen voimakkaaseen kysyntään vastaava SATO StudioKoti -talo lähtee rakenteille Vantaan Martinlaaksoon elokuussa.

Loppuvuodesta 2017 valmistuvassa talossa on 68 valoisaa ja ilmavaa, pienellä parvekkeella, isoilla ikkunoilla ja monipuolisesti fiksuilla säilytysratkaisuilla varustettua kompaktia kotia. Neliöitä SATO StudioKodeissa on 15,5 + 6 (parvi), ja pilottikohteen asuntojen vuokra tulee olemaan 500 euroa kuussa.

Asuntojen toimivuuden lisäksi SATO StudioKoti -konseptissa on panostettu yhteisiin tiloihin. Nyt rakenteille lähtevän talon pohjakerrokseen on tulossa viihtyisä kaikkien asukkaiden olohuone ja pesula. Talon ylimpään kerrokseen valmistuu saunaosasto, takkahuone ja terassialue.

Investointipäällikkö Miikka Karjaluoto SATOsta:

- On todella hienoa, että pitkän suunnittelu- ja valmisteluvaiheen jälkeen pääsemme aloittamaan ensimmäisen SATO StudioKoti -talon rakentamisen. On ollut innostavaa nähdä, kuinka paljon kiinnostusta hankkeeseen on kohdistunut ja kuinka se on synnyttänyt keskustelua kohtuuhintaisten ratkaisujen löytämisen tarpeesta.

- Innostus SATO StudioKodin ympärillä on kannustanut meitä jatkokehittämään konseptia myös asumiseen liittyvien palvelujen osalta. Tavoitteenamme on ottaa tulevia asukkaita mukaan ideoimaan, minkälaista elämä StudioKoti -talossa parhaimmillaan on.

- StudioKodin herättämän kiinnostuksen ja kyselyiden perusteella asukkaiden ikäjakauma tulee olemaan laaja ja se lupaa monipuolista meininkiä myös talon yhteisten tilojen hyödyntämiseen.

SATO StudioKotien vuokraus alkaa lähempänä talon valmistumista, mutta uusista palveluista kerromme lisää jo tulevana syksynä.

Lue lisää SATO StudioKodista: www.sato.fi/studiokoti

Lisätietoja:

Investointipäällikkö Miikka Karjaluoto, p. 0201 34 4068 ja 040 583 0385

www.sato.fi

SATO Oyj on yksi Suomen johtavista vuokranantajista. SATOn tavoitteena on tarjota kattavat vuokra-asumisen vaihtoehdot ja erinomainen asiakkuuskokemus. SATOn omistuksessa on yhteensä noin 23 400 vuokrattavaa asuntoa Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa ja Pietarissa.

Edistämme toiminnallamme kestävää kehitystä ja aloitteellisuutta sekä toimimme avoimessa vuorovaikutuksessa sidosryhmiemme kanssa lisäarvon tuottamiseksi. Toimimme pitkäjänteisesti ja kannattavasti. Kasvatamme asunto-omaisuuden arvoa investoinnein ja realisoinnein sekä korjaustoiminnalla.

SATO-konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli 323,4 miljoonaa euroa, liikevoitto 196,5 miljoonaa euroa ja tulos ennen veroja 159,4 miljoonaa euroa. SATOn sijoitusomaisuuden arvo on noin 2,8 miljardia euroa.