Pakettiautomaatteja 40 SATOkodin pihalle pääkaupunkiseudulle, Tampereelle ja Turkuun

29.5.2023

SATO Oyj
Lehdistötiedote 29.5.klo 9.30

Noin 40 SATOkodin pihalle on tullut toukokuussa iBoxenin pakettiautomaatti, josta voi noutaa ja palauttaa kaikki Matkahuollon kuljettamat paketit.Ulkona sijaitsevat pakettiautomaatit ovat aina avoinna, jolloin paketin voi noutaa tai lähettää helpoiten silloin kun se itselle sopii.

Verkkokaupan kasvu on lisännyt itsepalveluperiaatteella toimivien pakettiautomaattien määrää. Pakettiautomaattien suosion takana ovat käytön helppous ja sujuva asiointi. Nyt ruotsalaisen iBoxenin Suomeen tuomien ulkopakettiautomaattien myötä Matkahuollon kuljettamia paketteja on mahdollista tilata entistäkin lähemmäksi kotia. Näitä automaatteja on asennettu toukokuun alusta alkaen noin 40 SATOkodin pihapiiriin. Pakettiautomaatti on myös muiden kuin talon asukkaiden käytettävissä.

”Haluamme tarjota asukkaillemme arkea helpottavia palveluja ja mahdollistaa myös autottoman elämän. Pakettiautomaatti on aina avoinna, joten paketin voi noutaa tai lähettää oman aikataulun mukaan. Arjen kiireitä helpottaa, kun pakettia ei tarvitse erikseen lähteä noutamaan vaan sen saa oman kodin läheltä”, sanoo SATOn asuntoliiketoiminnasta vastaava liiketoimintajohtaja Elina Vaurasalo.

Ulkoautomaateista voi sekä lähettää että noutaa lähetyksiä vuorokauden ympäri Matkahuollon Paketit-sovellusta käyttämällä. Matkahuolto kuljettaa niin verkkokauppatilaukset kuin muutkin paketit kaikkialle Suomeen lähes 2 300 palvelupisteeseen sekä ulkomaille.

Pakettiautomaatit sijaitsevat seuraavien SATOkotien pihalla:

Espoo

Aalto 4                
Eestintaival 3        
Hansatie 4
Heinjoenpolku 2
Henttaan puistokatu 6
Humisevanportti 2
Jousenkaari 7
Kulovalkeantie 22
Magneettikatu 8
Matinraitti 11
Tähtimötie 2        

Helsinki

Amiraalinkatu 2
Kangaspellontie 1
Kauppakartanonkatu 17
Keinulaudantie 7
Kerttusentie 14
Klaavuntie 8-10
Laivalahdenkaari 8
Leikosaarentie 12
Myllymatkantie 1
Otto Brandtin tie 16
Pihkatie 5
Takomotie 21
Tinatie 3
Välskärinkatu 4

Tampere
Junailijankatu 2
Nekalankulma 3
Pellervonkatu 23
Perkiönkatu 62
Suoniemenkatu 2
Turjankatu 4        

Turku
Tiilentekijänkatu 3b
Verkapiha 1
Valpuri Innamaankatu 8, A-talon pääty

Vantaa
Hiirakkotie 3
Krakantie 2
Ohdaketie 1
Putouskuja 7        
Tarhurintie 10

Lisätietoja medialle:

SATO Oyj, asuntoliiketoiminnasta vastaava liiketoimintajohtaja Elina Vaurasalo, puh. 040 131 4010, elina.vaurasalo@sato.fi

Jos sinulla pakettiautomaatteihin liittyviä kysymyksiä tai ongelmia, olethan yhteydessä Matkahuollon asiakaspalveluun. Yhteystiedot löydät osoitteesta matkahuolto.fi/asiakaspalvelu

SATO Oyj on vastuullisen vuokra-asumisen asiantuntija ja yksi Suomen suurimmista vuokranantajista. SATO omistaa noin 25 000 vuokra-asuntoa pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa.

SATOn tavoitteena on tarjota erinomainen asiakaskokemus ja kattavat vuokra-asumisen vaihtoehdot kaupungissa hyvien joukkoliikenneyhteyksien ja palvelujen äärellä. Edistämme kestävää kehitystä ja toimimme avoimessa vuorovaikutuksessa sidosryhmiemme kanssa. SATO investoi kannattavasti, vastuullisesti ja pitkäjänteisesti. Kasvatamme omaisuuden arvoa investoinnein ja realisoinnein sekä korjaustoiminnalla.

SATO-konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 291,2 miljoonaa euroa, liikevoitto 198,9 miljoonaa euroa ja tulos ennen veroja 151,9 miljoonaa euroa. SATOn sijoituskiinteistöjen arvo on noin 5 miljardia euroa. www.sato.fi