Sukulan soppaa ja talkoovinkkejä \#SATOjamakuja-tapahtumissa

9.5.2017

SATO Oyj, Lehdistötiedote, 9.5.2017 klo 8.47

SATOn nelipyöräinen kevätkeittiö kiersi lauantaina huippukokki Jyrki Sukulan kanssa pääkaupunkiseudun SATO-alueilla. SATOn palvelupäälliköt kokosivat Jyrkin kanssa naapurit yhteen rennon jutustelun, keväisen keiton ja jäätelön merkeissä.

#SATOjamakuja-tapahtuma keräsi naapurit keittokattiloiden äärelle lauantaina neljällä pääkaupunkiseudun SATO-alueella. Tapahtuman tarjoiluista vastasi huippukokki Jyrki Sukula, joka oli valmistanut asukkaille keväistä kasviskeittoa. Tarjolla oli myös Jyrkin nimikkojäätelöitä.

Ideat päivän tarjoiluihin saatiin talven mittaan aikana käydystä #SATOjamakuja-kilpailusta, jossa SATOn asukkaat jakoivat parhaita talkooreseptejään. Aidon talkoohengen mukaisesti myös päivän tarjoilut syntyivät talkoovoimin: Sukula sai kokkausavukseen SATOn aktiivisia asukkaita.

- Talkoissa tärkeintä on yhdessä tekeminen ja palkaksi saatava hyvä fiilis yhteisistä aikaansaannoksista. Jos aikatauluhaasteet estävät osallistumisen, voi talkooväkeä tsempata leipomalla vaikkapa pullat tai piirakan talkoissa tarjottavaksi, tapahtuman kokki Jyrki Sukula vinkkaa.

Höyryävien keittolautasten äärelle kokoontuneet Vuosaaren, Pasilan, Martinlaakson ja Laajalahden SATO-asukkaat pääsivät toistensa lisäksi tapaamaan myös asuintalojensa kontaktihenkilöitä eli SATOn uusia palvelupäälliköitä ja muuta SATOn henkilöstöä.

- Osassa SATOn taloja asukkaat tekevät yhdessä jo paljonkin: naapurit kokoontuvat kevät- ja syystalkoisiin, talojen kerhotiloja käytetään paljon ja asukkaat myös järjestävät esimerkiksi yhteisiä piha- ja puurojuhlia. Haluamme ehdottomasti kannustaa asukkaitamme yhteisölliseen toimintaan ja aktiiviseen naapuruuteen, SATOn asiakkuuspäällikkö Taina Hakamäki kertoo.

Jyrki Sukulan TOP 3 -vinkit onnistuneiden talkootarjoiluiden järjestämiseen:

  1. Keitot, laatikko- ja vuokaruoat sekä ruokaisat salaatit ovat loistavaa talkooruokaa. Varaa lisukkeeksi myös reilusti leipää ja kovaa juustoa.

  2. Tee myös ruoat talkoovoimin: ainesten pilkkominen ja esivalmistelu sujuvat suuremmalla porukalla nopeasti. Yksi tai kaksi talkoolaista viimeistelee tarjoilut valmiiksi muiden askaroidessa pihatöiden parissa.

  3. Vältä turhaa jätettä! Kun talkooporukka tuo mukanaan omat lautaset ja ruokailuvälineet, ei kertakäyttöroskaa synny. Ruoka myös maistuu paremmalta posliinilautaselta nautittuna.

Lisätietoja:

SATO Oyj
Miia Eloranta, markkinointi- ja viestintäjohtaja, p. 0201 34 4497 ja 050 441 4221

www.sato.fi

SATO Oyj on yksi Suomen johtavista vuokranantajista. SATOn tavoitteena on tarjota kattavat vuokra-asumisen vaihtoehdot ja erinomainen asiakaskokemus. SATOn omistuksessa vuoden 2016 lopussa yhteensä noin 25 300 asuntoa Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa ja Pietarissa.

Edistämme toiminnallamme kestävää kehitystä ja aloitteellisuutta sekä toimimme avoimessa vuorovaikutuksessa sidosryhmiemme kanssa lisäarvon tuottamiseksi. Toimimme pitkäjänteisesti ja kannattavasti. Kasvatamme asunto-omaisuuden arvoa investoinnein ja realisoinnein sekä korjaustoiminnalla.

SATO-konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli uuden laskentakäytännön mukaisesti 263,0 miljoonaa euroa*, liikevoitto 267,2 miljoonaa euroa ja tulos ennen veroja 219,4 miljoonaa euroa. SATOn sijoitusomaisuuden arvo on noin 3,4 miljardia euroa.

*Liikevaihtoluku on muutettu vastaamaan uutta laskentakäytäntöä.