Runoratsunkatu 15, Vermonniitty, Espoo

Vastuullisempaa asumista kymmenen minuuttia Helsingin keskustasta

Runoratsunkatu 15 on moderni 16-kerroksinen tornitalo, joka on osa nykyaikaista kaupunkiarkkitehtuuria edustavaa, valoisaa kotikorttelia. Talossa on 135 vuokrakotia, yksiöistä 3h+kt -asuntoihin. Valitse mieleisesi näköala nyt!

Nauti vaivattomasta asumisesta täysin uudessa kodissa

Runoratsunkatu on huolella suunniteltu tornitalo, josta löytyy sympaattisia pikkukoteja ja suurempia perheasuntoja. Asuntoja yhdistää oivaltava tilasuunnittelu: näissä kodeissa on tilaa rentoutua, kokkailla ja työskennellä. Neutraalin väriset kiintokalusteet ja ajattomat pintamateriaalivalinnat takaavat, että voit helposti kalustaa asunnosta juuri omaan elämääsi sopivan.

Huikeita maisemia ja valoa

Jokaisen kodin jatkeena toimii lasitettu parveke, josta on näkymät kohti merta Helsingin ja Vermon raviradan suuntaan tai avarat sisäpihanäkymät. Kaipaatko hieman erikoisempaa asuntoa? Tutustu 13. kerroksen 3,3 metriä korkeisiin huoneistoihin, jotka kylpevät valossa. Ylimpien kerrosten asunnoissa on myös suuria terasseja, joilta laajat näkymät pääsevät erityisesti oikeuksiinsa.

Aikataulu

Asunnot ovat muuttovalmiita helmikuussa 2023. Asunnot ovat vuokrattavissa Löydä koti -sivuilla nyt!

Energiatehokkuutta ja oma aurinkovoimala

Asuinrakennuksen suunnittelussa on huomioitu energiatehokkuus ja vuosikymmeniä kestävät rakennusratkaisut. A-energialuokkaa olevassa asuinrakennuksessa on energiatehokkaat ikkunat, lämmön talteenotolla varustetultu ilmanvaihto sekä katolle sijoitetut aurinkopaneelit. Asunnot ja yhteistilat on suunniteltu tehokkaasti, mikä osaltaan vähentää rakennuksen energiankulutusta ja parantaa hiilijalanjälkeä.

Yhteisiä tiloja ja vastuullisempaa liikkumista

Kestävät valinnat on huomioitu myös liikkumisessa. Kaikilla autopaikoilla on varaus sähköautojen lataamiseen. Lisäksi kortteliin on suunniteltu asukkaiden käyttöön yhteiskäyttöautoja.

Jokaisessa kodissa on oma lasitettu parveke tai terassi. Lisäksi rakennuksesta löytyy kaikille asukkaille yhteiset sauna-, kerho-, pesula- ja kuivaushuonetilat sekä monipuoliset säilytystilat mm. irtaimistovarastot jokaiselle huoneistolle sekä polkupyörille.

Vermonniitty sijaitsee Espoossa Kehä I:n ja Turunväylän kupeessa, josta on erinomaiset liikenneyhteydet eri puolille. Lähijunalla Helsingin keskustaan on matkaa reilut kymmenen minuuttia. Lähimmät juna-asemat ovat Mäkkylä ja Leppävaara. Lähellä sijaitsee myös tulevan Raide-Jokerin pysäkki. Kesällä 2024 valmistuva Raide-Jokeri kulkee pikaraitiolinjaa pitkin Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen väliä. Raideyhteys korvaa nykyisen runkobussilinja 550:n, joka on Helsingin seudun vilkkaimmin liikennöity bussilinja. Kauppakeskus Sellon monipuoliset palvelut ovat kävelymatkan päässä ja läheltä löytyy lisäksi mm. golfkenttä, siirtolapuutarha, uimahalli ja maauimala. Alueella on useita kouluja ja päiväkoteja.

Ole kotisi ensimmäinen asukas

Runoratsunkadun upouudet asunnot ovat nyt vuokrattavissa Löydä koti -sivuillamme. Valitse mieleisesi näköala nyt!

Lisätietoa

Upeat näkymät ja keskeinen sijainti

Unelmoitko täysin uudesta kodista, jossa on valoa ja näkymiä? Tutustu Runoratsunkatu 15:n taloon ja vapaana oleviin vuokrakoteihin.

Tutustu taloon

Psst, tahdotko tietää ensimmäisenä?

Uutiskirjeemme tilaajat saavat uusimmat SATO-kuulumiset ensimmäisten joukossa.