Runoratsunkatu 15, Vermonniitty, Espoo

Vastuullisempaa asumista kymmenen minuuttia Helsingin keskustasta

Espoon Vermonniittyyn Runoratsunkadulle valmistuu uusia vapaarahoitteisia SATO VuokraKoteja. Kohteeseen tulee yhteensä 135 vuokra-asuntoa. Asuinrakennus on 16-kerroksinen tornitalo.

Maalämpöä ja oma aurinkovoimala

Asuinrakennuksen suunnittelussa on huomioitu energiatehokkuus ja vuosikymmeniä kestävät rakennusratkaisut. A-energialuokkaa olevassa asuinrakennuksessa on energiatehokkaat ikkunat, lämmön talteenotolla varustetultu ilmanvaihto sekä katolle sijoitetut aurinkopaneelit. Asunnot ja yhteistilat on suunniteltu tehokkaasti, mikä osaltaan vähentää rakennuksen energiankulutusta ja parantaa hiilijalanjälkeä.

Yhteisiä tiloja ja vastuullisempaa liikkumista

Kestävät valinnat on huomioitu myös liikkumisessa. Kaikilla autopaikoilla on varaus sähköautojen lataamiseen. Lisäksi kortteliin on suunniteltu asukkaiden käyttöön yhteiskäyttöautoja.

Jokaisessa kodissa on oma lasitettu parveke tai terassi. Lisäksi rakennuksesta löytyy kaikille asukkaille yhteiset sauna-, kerho-, pesula- ja kuivaushuonetilat sekä monipuoliset säilytystilat mm. irtaimistovarastot jokaiselle huoneistolle sekä polkupyörille.

Runoratsunkatu15 A8 olohuone ja keittiötila näkymineen

Vermonniitty sijaitsee Espoossa Kehä I:n ja Turunväylän kupeessa, josta on erinomaiset liikenneyhteydet eri puolille. Lähijunalla Helsingin keskustaan on matkaa reilut kymmenen minuuttia. Lähimmät juna-asemat ovat Mäkkylä ja Leppävaara. Lähellä sijaitsee myös tulevan Raide-Jokerin pysäkki. Kesällä 2024 valmistuva Raide-Jokeri kulkee pikaraitiolinjaa pitkin Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen väliä. Raideyhteys korvaa nykyisen runkobussilinja 550:n, joka on Helsingin seudun vilkkaimmin liikennöity bussilinja. Kauppakeskus Sellon monipuoliset palvelut ovat kävelymatkan päässä ja läheltä löytyy lisäksi mm. golfkenttä, siirtolapuutarha, uimahalli ja maauimala. Alueella on useita kouluja ja päiväkoteja.

Aikataulu

Asunnot ovat muuttovalmiita maaliskuussa 2023. Asunnot ovat vuokrattavissa Löydä koti -sivuilla 3.11.2023 alkaen.

Runoratsunkatu15 A8 työhuone ja makuuhuhone säilytystiloineen

Uuteen kotiin helmikuussa 2023

Runoratsunkadun upouudet asunnot ovat nyt vuokrattavissa Löydä koti -sivuillamme. Valitse mieleisesi näköala nyt!

Varaa omasi

Nauti vaivattomasta asumisesta täysin uudessa kodissa

Runoratsunkatu on huolella suunniteltu tornitalo, josta löytyy sympaattisia pikkukoteja ja suurempia perheasuntoja. Asuntoja yhdistää oivaltava tilasuunnittelu: näissä kodeissa on tilaa rentoutua, kokkailla ja työskennellä. Neutraalin väriset kiintokalusteet ja ajattomat pintamateriaalivalinnat takaavat, että voit helposti kalustaa asunnosta juuri omaan elämääsi sopivan.

Runoratsunkatu 15 A 131 web maisema (1)

Huikeita maisemia ja valoa

Jokaisen kodin jatkeena toimii lasitettu parveke, josta on näkymät kohti merta Helsingin ja Vermon raviradan suuntaan tai avarat sisäpihanäkymät. Kaipaatko hieman erikoisempaa asuntoa? Tutustu 13. kerroksen 3,3 metriä korkeisiin huoneistoihin, jotka kylpevät valossa. Ylimpien kerrosten asunnoissa on myös suuria terasseja, joilta laajat näkymät pääsevät erityisesti oikeuksiinsa.

Runoratsunkatu15 A9 oh-mh web

Talon tiedot

Sijainti
Runoratsunkatu 15, Vermonniitty, Espoo

Vuokrattavia asuntoja:
135

Rakennusten lukumäärä
1

Kerrokset
16

Huoneistotyypit
1h+kt 76 kpl
2h+kt 27 kpl
3h+kt 32 kpl

Hissi: Kyllä

Yleiset tilat
Talosauna, kerhohuone, pesula, kuivaustilat, polkupyörävarasto, irtaimistovarastot

Autopaikka/pysäköinti
Parkkihalli, jossa on myös sähköauton latauspaikkoja

Laajakaista
Telia

Varallisuusrajat
Ei

Arvioitu valmistuminen
6/2023

Savuttomuus
Kyllä

Lämmitys
Kaukolämpö

Upeat näkymät ja keskeinen sijainti

Unelmoitko täysin uudesta kodista, jossa on valoa ja näkymiä? Tutustu vapaana oleviin Runoratsunkatu 15:n SATO VuokraKoteihin.

Katso vapaat kodit

Psst, tahdotko tietää ensimmäisenä?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet uutiset uusista SATO kodeista ensimmäisten joukossa.

Tilaa uutiskirje