Heittoniitynkuja 7, ­Hervantajärvi, Tampere

Verrattomat kulkuyhteydet ja kestäviä valintoja

Asunto Oy Hervantajärven Helmi sijaitsee uudessa asuinympäristössä luonnon ja liikenneyhteyksien läheisyydessä. Helmessä on osaomistusmuotoisia SATO JoustoKoteja toimivapohjaisista yksiöistä kodikkaisiin neliöihin. Valoisat kodit on suunniteltu muuntautumiskykyisiksi ja helposti kalustettaviksi. Tämän todellisen Helmen piha-alueella on istutusaltaita ja monipuolista kasvustoa asukkaiden käyttöön.

Ratikalla suoraan Tampereen keskustaan

Hervantajärvi sijaitsee 12 kilometrin päässä Tampereen keskustasta ja noin kahden kilometrin päässä Hervannan kaupunginosasta, jossa asuu noin 25 000 asukasta. Hervantajärveltä Tampereen keskustaan ajaa autolla tai matkustaa raitiovaunulla 20 minuutissa. Tampereen ratikan päätepysäkki on Hervantajärvellä. Hervantajärven alue kehittyy voimakkaasti lähivuosina. Asuinkorttelien keskelle sijoittuu kaupunkipuisto ja aluetta ympäröi laaja metsäinen virkistysalue, joka tarjoaa upeat ulkoilumahdollisuudet.

Energiatehokasta, joustavaa asumista parhaimmillaan

Vuokra-asumisaika SATO JoustoKodissa on perinteisiä osaomistusmalleja lyhyempi, viisi vuotta. Sen jälkeen voit päättää, lunastatko asunnon itsellesi sen alkuperäisellä myyntihinnalla. Vaihtoehtoisesti voit myydä asunnon takaisin SATOlle ja jäädä silti asumaan asuntoonsa vuokralle.

Kestäviä valintoja ja luonnonläheistä viihtyisyyttä

Heittoniitynkujan asuinrakennusten suunnittelussa on huomioitu energiatehokkuus ja vuosikymmeniä kestävät rakennusratkaisut. Talojen lämmönlähteenä on maalämpö, jossa hyödynnetään maaperään varastoitunutta energiaa. Maalämpö vähentää hiilidioksidipäästöjä ja maalämmön etuna on, että sitä voidaan käyttää myös rakennuksen viilentämiseen.

Kestävät valinnat on huomioitu myös liikkumisessa. Kaikilla autopaikoilla on varaus sähköautojen lataamiseen. Taloyhtiön asukkaiden käytössä on myös Omagon yhteiskäyttöauto, jonka paikka on Hervantajärven Helmen pihalla.

JoustoKoti on hyvä sijoitus

”JoustoKoti on turvallinen vaihtoehto etenkin juuri nyt, kun taloudellinen epävarmuus sekä kuluttajahintojen ja korkojen nousu huolestuttavat asunnonetsijöitä ja omistusasunnosta haaveilevia”, kertoo SATOn Tampereen aluejohtaja Miikka Karjaluoto. SATO JoustoKoti on myös vastuullisen asujan valinta.

Lue lisää

Kattavat yhteiset tilat

Jokaisessa kodissa on oma lasitettu parveke ja osassa maantasolla sijaitsevista asunnoista lisäksi terassi. Rakennuksista löytyy kaikille asukkaille yhteiset sauna-, kerho-, pesula- ja kuivaushuonetilat sekä monipuoliset säilytystilat mm. irtaimistovarastot jokaiselle huoneistolle sekä polkupyörävarastot.

Valmistuminen

Rakennustyöt alkoivat kesällä 2021 ja asunnot ovat muuttovalmiita tammikuussa 2023. Asunnot ovat nyt haettavissa Löydä koti-sivuilla.

Mikä on SATO JoustoKoti?

SATO JoustoKoti on osaomistuksen muoto, jossa pääset 15 prosentilla velattomasta myyntihinnasta käsiksi unelmiesi kaupunkikotiin heti kaupat tehtyäsi. Jos et voikaan ostaa viiden osaomistusvuoden jälkeen asuntoa omaksi, SATO lunastaa osuutesi takaisin. Osaomistusvuosien ajan maksat asumisestasi markkinavuokraa pienempää osaomistusvuokraa SATOlle. Jos elämäntilanteesi tai mielesi tuona aikana muuttuu, sitoudumme ostamaan osuutesi takaisin alkuperäisellä myyntihinnalla, josta vähennetään 1 % per asumisvuosi. Osaomistusajan päätyttyä voit joko lunastaa loput 85 prosenttia kodista omaksesi tai myydä osuutesi takaisin meille. Jos päätät myydä osuutesi, voit myös jatkaa asunnossa asumista vuokralaisena.

Lue lisää JoustoKodeista

15 %:lla velattomasta myyntihinnasta kiinni omaan asuntoon - tutustu hinnastoon

Kun ostat SATO JoustoKodin kokonaan itsellesi 5 vuoden osaomistusajan lopuksi, hyödyt mukavasti mahdollisesta asunnon arvonnoususta, sillä myyntihinta on asunnon alkuperäinen velaton hinta. Jos taas tykästyt kotiin, mutta isomman pankkilainan ottaminen ei viiden vuoden jälkeenkään ole ajankohtaista, voit halutessasi ja asumisaikasi hyvin hoitaneena jäädä kotiisi asumaan SATO VuokraKodin asukkaana.

Hervantajärven Helmi hinnasto

Lisätietoa

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa Tampereen SATO-vuokraus sähköpostitse osoitteessa vuokraus.tampere@sato.fi. Voit lähettää viestin myös alta ja kerromme lisää!

Todellisia Helmiä Hervantajärvellä

Täysin uusi asunto, oma parveke ja alkovista lisätilaa. Tutustu vapaana oleviin Hervantajärven Helmen SATO JoustoKoteihin.

Katso vapaat kodit

Esimerkkejä Hervantajärven Helmen JoustoKodeista

Psst, tahdotko tietää ensimmäisenä?

Uutiskirjeemme tilaajat saavat uusimmat SATO-kuulumiset ensimmäisten joukossa.