Heittoniitynkuja 7, ­Hervantajärvi, Tampere

Verrattomat kulkuyhteydet ja kestäviä valintoja

SATO rakennutti kehittyvälle Hervantajärven alueelle raitiolinjan päätepysäkin läheisyyteen 52 osaomistusmuotoista SATO JoustoKotia.

SATO rakentaa lähes 200 vuokra- ja osaomistusasuntoa Hervantajärven alueelle, Tampereen ratikkalinjan pääteaseman läheisyyteen. Rakenteilla oleviin kiinteistöihin tulee 52 SATO JoustoKoti-osaomistusasuntoa ja 132 uutta VuokraKotia.

Energiatehokasta, joustavaa asumista parhaimmillaan

Vuokra-asumisaika SATO JoustoKodissa on perinteisiä osaomistusmalleja lyhyempi, viisi vuotta. Sen jälkeen voit päättää, lunastatko asunnon itsellesi sen alkuperäisellä myyntihinnalla. Vaihtoehtoisesti voit myydä asunnon takaisin SATOlle ja jäädä silti asumaan asuntoonsa vuokralle.

Heittoniitynkuja7 A10 oh 169 PK web

Kestäviä valintoja ja luonnonläheistä viihtyisyyttä

Heittoniitynkujan asuinrakennusten suunnittelussa on huomioitu energiatehokkuus ja vuosikymmeniä kestävät rakennusratkaisut. Talojen lämmönlähteenä on maalämpö, jossa hyödynnetään maaperään varastoitunutta energiaa. Maalämpö vähentää hiilidioksidipäästöjä ja maalämmön etuna on, että sitä voidaan käyttää myös rakennuksen viilentämiseen.

Kestävät valinnat on huomioitu myös liikkumisessa. Kaikilla autopaikoilla on varaus sähköautojen lataamiseen. Taloyhtiön asukkaiden käytössä on myös Omagon yhteiskäyttöauto, jonka paikka on Hervantajärven Helmen pihalla.

Jokaisessa kodissa on oma lasitettu parveke ja osassa maantasolla sijaitsevista asunnoista lisäksi terassi. Rakennuksista löytyy kaikille asukkaille yhteiset sauna-, kerho-, pesula- ja kuivaushuonetilat sekä monipuoliset säilytystilat mm. irtaimistovarastot jokaiselle huoneistolle sekä polkupyörävarastot.

Heittoniitynkuja7 A12 tyotila 169 web

Ratikalla suoraan Tampereen keskustaan

Hervantajärvi sijaitsee 12 kilometrin päässä Tampereen keskustasta ja noin kahden kilometrin päässä Hervannan kaupunginosasta, jossa asuu noin 25 000 asukasta. Hervantajärveltä Tampereen keskustaan ajaa autolla tai matkustaa raitiovaunulla 20 minuutissa. Tampereen ratikan päätepysäkki on Hervantajärvellä. Hervantajärven alue kehittyy voimakkaasti lähivuosina. Asuinkorttelien keskelle sijoittuu kaupunkipuisto ja aluetta ympäröi laaja metsäinen virkistysalue, joka tarjoaa upeat ulkoilumahdollisuudet.

1-Heittoniitynkuja7 A12 mh 169 web

Valmistuminen

Rakennustyöt alkoivat kesällä 2021 ja asunnot ovat muuttovalmiita tammikuussa 2023. Asunnot ovat nyt haettavissa Löydä koti-sivuilla.

JoustoKoti on hyvä sijoitus

”JoustoKoti on turvallinen vaihtoehto etenkin juuri nyt, kun taloudellinen epävarmuus sekä kuluttajahintojen ja korkojen nousu huolestuttavat asunnonetsijöitä ja omistusasunnosta haaveilevia”, kertoo SATOn Tampereen aluejohtaja Miikka Karjaluoto. SATO JoustoKoti on myös vastuullisen asujan valinta.

Lue lisää

Mikä on SATO JoustoKoti?

SATO JoustoKoti on osaomistuksen muoto, jossa pääset 15 prosentilla velattomasta myyntihinnasta käsiksi unelmiesi kaupunkikotiin heti kaupat tehtyäsi. Jos et voikaan ostaa viiden osaomistusvuoden jälkeen asuntoa omaksi, SATO lunastaa osuutesi takaisin. Osaomistusvuosien ajan maksat asumisestasi markkinavuokraa pienempää osaomistusvuokraa SATOlle. Jos elämäntilanteesi tai mielesi tuona aikana muuttuu, sitoudumme ostamaan osuutesi takaisin alkuperäisellä myyntihinnalla, josta vähennetään 1 % per asumisvuosi. Osaomistusajan päätyttyä voit joko lunastaa loput 85 prosenttia kodista omaksesi tai myydä osuutesi takaisin meille. Jos päätät myydä osuutesi, voit myös jatkaa asunnossa asumista vuokralaisena.

Lue lisää JoustoKodeista

15 %:lla velattomasta myyntihinnasta kiinni omaan asuntoon - tutustu hinnastoon

Kun ostat SATO JoustoKodin kokonaan itsellesi 5 vuoden osaomistusajan lopuksi, hyödyt mukavasti mahdollisesta asunnon arvonnoususta, sillä myyntihinta on asunnon alkuperäinen velaton hinta. Jos taas tykästyt kotiin, mutta isomman pankkilainan ottaminen ei viiden vuoden jälkeenkään ole ajankohtaista, voit halutessasi ja asumisaikasi hyvin hoitaneena jäädä kotiisi asumaan SATO VuokraKodin asukkaana.

Hervantajärven Helmi hinnasto

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa Tampereen SATO-vuokraus sähköpostitse osoitteessa vuokraus.tampere@sato.fi. Voit lähettää viestin myös alta ja kerromme lisää!

Jätä yhteystietosi

Talon tiedot

Sijainti
Heittoniitynkuja 7, Hervantajärvi, Tampere

Asuntoja
52

Rakennusten lukumäärä
1

Huoneistotyypit
1h+kt 14 kpl
2h+kt 14 kpl
3h+kt 10 kpl
3h+kt+s 10 kpl
4h+kt 9 kpl

Hissi
Kyllä

Arvioitu valmistuminen
12/2022

Savuttomuus
Kyllä

Lämmitys
Maalämpö

Todellisia Helmiä Hervantajärvellä

Täysin uusi asunto, oma parveke ja alkovista lisätilaa. Tutustu vapaana oleviin Hervantajärven Helmen SATO JoustoKoteihin.

Katso vapaat kodit

Psst, tahdotko tietää ensimmäisenä?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet uutiset uusista SATO kodeista ensimmäisten joukossa.

Tilaa uutiskirje

Esimerkkejä Hervantajärven Helmen JoustoKodeista