Vuokraako SATO työsuhdeasuntoja?

31 etatyo tietokone-(2)

Vuokra-asunto yritykselle — koti työntekijälle

SATO VuokraKodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, palveluiden ja työpaikkojen tuntumassa, ja ne taipuvat mainiosti myös työsuhdeasunnoiksi. Voit vuokrata meiltä asunnon yrityksesi nimiin ja vuokrata sen sitten edelleen työntekijälle.

Vuokrakoti yrityksen nimiin

Työsuhdeasunto on merkittävä etu työntekijälle varsinkin silloin, kun hän muuttaa Suomeen tai uudelle paikkakunnalle työn perässä. Uuden työn aloittamiseen ja muuttoon liittyy monenlaisia järjestelyitä ja paljon muistettavaa, joten työantajan apu on usein tervetullutta. Teemmekin mielellämme yhteistyötä relocation-yritysten kanssa ja autamme löytämään maahan tulevalle osaajalle sopivan vuokrakodin. Yritykselle kannattaa hankkia vuokra-asunto myös silloin, kun haluat tarjota työsuhdeasuntoa osana yrityksesi uuden johtajan johtajasopimusta.

Työsuhdeasunto on kilpailuvaltti

Myös yritys hyötyy työsuhdeasunnon vuokraamisesta, sillä sen avulla on mahdollista houkutella palkkalistoille huippuosaajia ympäri maailman. Asuntoedun tarjoaminen osana palkkaa voi olla yritykselle kannattavaa myös taloudellisesti.

Etsi työntekijällesi sopiva vuokra-asunto »