Avaraa tilaa oleskeluun

Kompaktin kolmion avoin keittiö ja olohuone muodostavat valoisan oleskelualueen, jossa koko perhe viihtyy. Kulmahuoneisto on rauhallinen ja parveke avautuu etelään.

Kodin pintamateriaalit ovat vaaleita ja sopivat moneen makuun. Lattia on tammilaminaattia ja seinät on maalattu valkoisiksi. Linjakkaassa avokeittiössä on valkoiset, puusyykuvioiset kaapistot. Ylä- ja alakaappien välinen tila ja työtaso ovat harmaata laminaattia. Varustukseen kuuluu kalusteuuni ja induktiotaso, liesikupu, astianpesukone ja jää-pakastinkaappi. Kodinkoneet ovat valkoiset. Kylpyhuoneessa on valkoiset kalusteet ja paikka pyykinpesukoneelle. Seinät ovat valkoista ja lattia harmaata laattaa.

3h+kt, 56,5 m2 | Mh. alk. 94 500 €, vh. alk. 277 560 €
Muuttovalmis

Pohjapiirrokset

Olkkari kodin keskipisteenä

Talon isompikin kolmio on kompakti, mutta olkkarissa on tilaa koko perheelle, kun ruokapöydälle on paikka keittiössä. Parveke avautuu ilta-auringon puolelle.

Kodin kaikki pinnat ovat vaaleita ja yleisilme on kodikkaan toimiva. Lattia on tammilaminaattia ja seinät on maalattu valkoisiksi. Linjakkaassa avokeittiössä on valkoiset, puusyykuvioiset kaapistot. Ylä- ja alakaappien välinen tila ja työtaso ovat harmaata laminaattia. Varustukseen kuuluu kalusteuuni ja induktiotaso, liesikupu, astianpesukone ja jää-pakastinkaappi. Kodinkoneet ovat valkoiset. Kylpyhuoneessa on valkoiset kalusteet ja paikka pyykinpesukoneelle. Seinät ovat valkoista ja lattia harmaata laattaa.

3h+kt, 64,5 m2 | Mh. alk. 93 420 €, vh. alk. 302 400 €
Muuttovalmis

Pohjapiirrokset

Virtakuja 4-6

Lisätietoa tulevasta kotitalostasi

Virtakuja 4 talon sivulta löydät kaikki myytävät kodit sekä esitteen ja hinnaston liitteineen sekä yhteystiedot.

Palaa talon tietoihin