Haukilahdenkatu 1

Espoo, Niittykumpu
29 - 49,5 m2
4 asuntoa vapaana

Tyylikkäät vuokra-asunnot Niittykummussa.

Muuta metrokeskuksen yläpuolelle

Haukilahdenkatu 1 on Niittykummun korkein asuintornitalo ja koko alueen näyttävä maamerkki. Talo valloittaa upealla ulkomuodollaan ja loistavalla sijainnillaan Niittykummun Metrokeskuksen yläpuolella. 90 metriä korkeassa tornissa on 3. - 10. kerroksissa on kauniita SATO VuokraKoteja, yksiöitä ja kaksioita, yhteensä 75 kappaletta. Muissa kerroksissa on omistusasuntoja. Talon mukavuuksiin kuuluvat toimivat yhteistilat: saunaosastot 3. ja 14. kerroksessa, pesula ja kuivaushuoneet 3. kerroksessa ja upea näköalatasanne talon ylimmässä kerroksessa. Talon ensimmäisessä kerroksessa on Metrokeskus kauppoineen. Autopaikat ovat korttelin alla pysäköintilaitoksessa.

Asunnot parvekkeineen sekä talo piha-alueineen ovat savuttomia.

Niittykumpu sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien ääressä. Länsiväylä, Turun moottoritie ja kehätiet I ja II tarjoavat nopeat liikenneyhteydet omalla autolla liikkuville. Kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Kappelirinteestä on metrokeskus, josta Länsimetro vie minuutissa Tapiolan urheilupuiston liikuntakeskukseen ja Matinkylän Iso Omenaan. Kahdessa minuutissa pääsee Tapiolaan ja Kamppiin matka kestää n. 14 minuuttia. Metrokeskuksesta löytyy myös erinomaiset kaupalliset palvelut: kaksi markettia, erikoiskauppoja sekä ravintoloita ja kahviloita. Myös suomen- ja ruotsinkieliset päiväkodit ja koulut löytyvät lähietäisyydeltä.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Pesutupa
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Lasten­rattaiden säilytyshuone
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

75


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h


Asuntojen koot

1h: 29 - 30 m2
2h: 41 - 49,5 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Pesutupa, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Talosauna


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Matias Peltonenasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Kiinteistöpalvelu Räsänen Oy, Ruukinmestarintie 7, 02330, ESPOO0102052525vikailmoitukset@rasanenoy.fi