Vanha viertotie 6

Helsinki, Etelä-Haaga
23 - 59 m2
0 asuntoa vapaana

Peruskorjatuissa kodeissa 50-luvun tunnelmaa

Vehreässä Etelä-Haagassa

Rauhallisen päättyvän kadun varrella sijaitsevan talon asunnot on saneerattu rakennuksen klassista 50-luvun henkeä kunnioittaen. Asuntojen seesteinen tunnelma saa tukea hillityistä pintamateriaaleista ja isoista, yleensä huoneiden levyisistä ikkunoista. Huoneistojen lasiaukkoiset väliovet on myös pyritty säilyttämään. 29 m2:n koteja lukuun ottamatta kaikissa asunnoissa on lasitettu länsiparveke.

Asuinhuoneiden lattiamateriaalina on tammilaminaatti ja kaakeloiduissa kylpyhuoneissa värisävyinä ovat pehmeän keltainen ja tummanharmaa. Muissa kuin 25 m2:n yksiöissä on paikka pyykinpesukoneelle ja muissa kuin 23 ja 29 m2:n yksiöissä on astianpesukonevaraus.

Etelä-Haagan ilme on kodikas ja vehreä. Päivittäispalvelut, koulut ja päiväkodit sijaitsevat kaikki kävelyetäisyydellä ja monipuoliset liikenneyhteydet takaavat pääsyn myös kattavampien palveluiden luo. Etelä-Haagassa on upeat mahdollisuudet ulkoilla vaihtelevissa maastoissa. Kävelyreittejä löytyy niin Korppaanpuistosta Meilahteen saakka kuin Talin liikuntapuistostakin.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kerhohuone
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Pesutupa
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

33


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h


Asuntojen koot

1h: 23 - 36 m2
2h: 49 - 59 m2


Yleiset tilat

Kerhohuone, Kuivaushuone, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Pesutupa, Talosauna


Autopaikka / pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot sato@tl-konserni.fiEi sisälly vuokraan.


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Olli Eräniemiasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Tapiolan Lämpö Oy, Kalevalantie 5, 02130, ESPOO0207505360sato@tl-konserni.fi