Rakuunantie 17

Helsinki, Munkkiniemi
40 - 76,5 m2
2 asuntoa vapaana

Raikkaat pinnat ja uudet varusteet

Remontoidut vuokra-asunnot Munkkiniemessä

Viisikerroksiset talot ovat vehreällä tontilla Rakuunantien päässä, pienen metsikön kupeessa. V. 2016-17 remontoiduissa asunnoissa on erittäin selkeät ja helposti kalustettavat tilaratkaisut sekä uudet, raikkaat pinnat. Osassa huoneistoissa keittiötilat avautuvat olohuoneeseen ja osassa on erillinen ruokailukeittiö. C-D talon alimmassa kerroksessa olevissa asunnoissa on oma pihaterassi ja kaikissa muissa asunnoissa on parveke.

Talon asukkaiden käytössä on yhteinen saunaosasto ja kerhohuone. Pesulassa ja erillisessä kuivaushuoneessa lakanapyykit hoituvat tuota pikaa. Vehreällä pihalla on runsaasti leikki- ja oleskelutilaa. Tontin reunalla on autoille katospaikkoja sekä pistokepaikkoja.

Asunnot ja koko talo pihoineen ovat savuttomia.

Munkkiniemen alueella on tunnelmaa: historiaa, hienoja vanhoja taloja sekä mukavasti puistoja ja rantaa. Alue on tunnettu monipuolisista ulkoilureiteistään ja merellisestä ympäristöstään. Munkkiniemen puistotien varrella on pieniä kauppoja ja sympaattisia kahviloita ja alueella on useita kouluja ja terveysasemalle, neuvolaan sekä kirjasoon on lyhyt matka. Lisää palveluita löytyy Munkkivuoren ostoskeskuksessa. Tilkanniityn puistossa, Leikkipuisto Viirissä, on toimintaa lapsille ja heidän vanhemmilleen. Munkkiniemen palvelukeskus tarjoaa toimintaa eläkeläisille ja työttömille.

Myös liikenneyhteydet ovat hyvät. Lähistöllä pysähtyvät raitiovaunu 4 sekä useat seutu- ja U-linjat, joilla pääsee Tapiolan, Leppävaaran, Otaniemen ja Vantaankosken sekä Järvikylän suuntiin.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kerhohuone
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Talosauna
Pesutupa
Kuivaushuone

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

65


Rakennusten lukumäärä

3


Huoneisto tyypit

2h, 3h


Asuntojen koot

2h: 40 - 60 m2
3h: 74 - 76,5 m2


Yleiset tilat

Kerhohuone, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Talosauna, Pesutupa, Kuivaushuone


Autopaikka/pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot sato@tl-konserni.fi. Ei sisälly vuokraan.


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Olli Eräniemiasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Tapiolan Lämpö Oy, Kalevalantie 5, 02130, ESPOO0207505360sato@tl-konserni.fi