Kutomotie 14 E

Helsinki, Tali
27 - 84,5 m2
2 asuntoa vapaana

SATO JoustoKoti - uusien alkujen asumisratkaisu

Tyylikkäät ja toimivat kodit Talissa

SATO JoustoKoti on osaomistusasunto, johon pääset käsiksi maksamalla 15 prosenttia asunnon hinnasta. Osaomistusajan päättyessä voit lunastaa asunnon kokonaan itsellesi. Voit myös myydä osuutesi takaisin SATOlle koska tahansa osaomistusaikana. Linkki lisätietoihin alla olevan tekstin lopussa

As. Oy Talin Estelle on 8-kerroksinen talo Talin urheilupuiston laidalla, erinomaisten ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Tyylikkäästi tiiliverhoillussa talossa on 36 SATO Jousto- Kotia, kompakteista yksiöistä hulppeisiin, koko rakennuksen levyisiin, 4h+kt+s -asuntoihin. Kehittyvältä alueelta löydät kaupunkiasumisen parhaat puolet; päivittäispalvelut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet lähettyviltäsi ja sujuvat kulkuyhteydet joka suuntaan. Yksiportaisen rakennuksen asunnot aukeavat talon kaikille sivuille ja jokaisessa kodissa on jo eteisestä näkymät ulos asti. Asuntojen pohjaratkaisut ovat napakoita, mutta neliömäiset huoneet on helppo kalustaa omaa makua miellyttäviksi. Keittiö ja olohuone ovat kaikissa kodeissa samaa avaraa tilaa ja tilantuntua lisää vielä oma asuntopiha tai lasitettu parveke.

Tali on kehittyvä kaupunkimainen ja vetovoimainen asuinalue, josta löydät kaupunkiasumisen parhaat puolet. Kutomotieltä on sujuvat liikenneyhteydet muualle kaupunkiin ja päivittäispalvelut löytyvät vajaan 500 metrin säteeltä. Talin kartanon kaunis puistomainen miljöö luo parhaat puitteet kaikenlaiseen ulkoiluun. Alueen lukuisilla reippailureiteillä kulkija löytää tiensä pian Ison Huopalahden rannoille ja Munkkiniemeen asti. Kutomotien läheltä löytyvät myös palloiluhallit, urheilu- ja golf-kentät sekä viherpeukaloiden iloksi Talin viehättävä siirtolapuutarha.

Lue lisää JoustoKodeista ja katso vapaat asunnot »Talon esite, pdf »Hinnasto, pdf »Liite esitteeseen ja hinnastoon, pdf »Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Väestönsuoja
Pesutupa
Kerhohuone
Ulkoiluväline­varasto
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

36


Rakennusten lukumäärä

2


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h, 4h


Asuntojen koot

1h: 27 - 28 m2
2h: 39,5 - 45,5 m2
3h: 65,5 - 65,5 m2
4h: 72,5 - 84,5 m2


Yleiset tilat

Väestönsuoja, Pesutupa, Kerhohuone, Ulkoiluväline­varasto, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto


Autopaikka / pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot asiakaspalvelu.citycenter@sato.fiEi sisälly vuokraan.


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Olli Eräniemiasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Tapiolan Lämpö Oy, Kalevalantie 5, 02130, ESPOO0207505360sato@tl-konserni.fi