Meri-Rastilan tie 3

Helsinki, Vuosaari
51 - 73,5 m2
1 asunto vapaana

Mainettaan mukavampi Meri-Rastila

Suojaisa piha ja toimivat kodit

Hyvinhoidetussa ja viihtyisässä taloyhtiössä kävelymatkan päässä Rastilan metroasemasta on SATOlla vuokrattavana kaksi asuntoa. Muut kohteen asunnoista ovat osakehuoneistoja. Molemmat vuokra-asunnot ovat ensimmäisessä kerroksessa ja niissä on pihaterassit.

Asunnoissa on tilavat kylpyhuoneet pesukonevarauksin ja säilytystiloina vaatehuone. Keittotiloissa on astianpesukonevaraus ja kolmiossa lisäksi tilavaraus toiselle kylmälaitteelle.

Vuosaari on viihtyisä asuinalue, jonka valtteja ovat avarat puistoalueet sekä meren läheisyys. Alueella on erittäin hyvät palvelut, joista suurin osa löytyy kauppakeskus Columbuksesta. Alueella on myös useita päiväkoteja ja kouluja sekä urheilutalo uimahalleineen. Ulkoilijaa ilahduttavat niin Aurinkolahden kuin Kallahdenkin merelliset kävelyreitit, joita pitkin löytää tiensä Uutelan vehreille luontopoluille. Uimaranta, -halli ja urheilutalo sijaitsevat nekin kävelyetäisyydellä. Vuosaaressa on useita kouluja ja päiväkoteja sekä kirjasto ja kulttuuritarjonnasta vastaava Vuotalo.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Pesutupa
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Kerhohuone
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

2


Rakennusten lukumäärä

3


Huoneisto tyypit

2h, 3h


Asuntojen koot

2h: 51 - 51 m2
3h: 73,5 - 73,5 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Pesutupa, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Kerhohuone, Talosauna


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Anita Paasolainenasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Vuo-Kiinteistöpalvelut Oy, Tyynylaavantie 20, 00980, HELSINKI010 821 3500info@vuo-kiinteistopalvelut.fi