Pellervonkatu 23

Tampere, Kaleva
56,5 - 83,5 m2
0 asuntoa vapaana

Tampere, Kaleva

Pellervonkatu 23

Kalevan alueella sijaitseva 9-kerroksinen, hissillinen kerrostalo. Peruskorjattu 2001 ja valmistunut 1964 vankat tiiliseinät ja sijainti takaa asumisen rauhan vaikka onkin lähellä kaikkea. Tehokkaat pienet kolmiot soveltuvat erinomaisesti pariskunnille ja pienille perheille, sekä neliöt sopivat hyvin perheille tai soluasunnoksi. Vuonna 2021-22 Talon julkisivu uudistettiin ja parvekkeille lisättiin lasitukset myös hissit uudistettiin.

Kalevan kaupunginosassa palvelut ovat ulottuvillasi. Alueen Prismakeskus on avoinna ympärivuorokauden. Täältä löytyy myös mahtavat mahdollisuudet kuntoilijoille tarjolla on lukuisia kuntosaleja, sekä Tampereen maauimala. Päiväkodit, koulut ja oppilaitokset ovat nekin näppärästi kävely- tai pyöräilymatkan päässä. Tampereen keskustaan taittuu nopeasti pyöräillen tai Sammonkatua kulkevilla busseilla ja ratikalla. Onhan tästä oivat yhteydet myös Hervantaan. Kaleva on ollut jo pitkään tunnettu ja suosittu asuinalue Tampereella.

Nyssen reittiopas
Kuivaushuone
Pesutupa
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Kerhohuone
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

36


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

3h, 4h


Asuntojen koot

3h: 56,5 - 56,5 m2
4h: 83,5 - 83,5 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Pesutupa, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Kerhohuone, Talosauna


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Marko Lakkalaasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

HH-Kiinteistöpalvelut Oy, Viinikankatu 53, 33800, TAMPERE010 3950 395hhkp@hhkp.fi