Kohmankaari 30

Tampere, Tesoma
53 - 79 m2
0 asuntoa vapaana

tesoman monipuolisten palveluiden läheisyydessä

Luonnonläheisellä ja rauhallisella alueella

Luonnon läheisellä Tesoman / Ristimäki alueella sijaitsevasssa taloyhtiössä on SATOlla vuokrattavana 7 korkeatasoista kaksiota, muut asunnot ovat omistusasuntoja. Kaikissa huoneistoissa, lukuunottamatta ensimmäisen kerroksen asuntoja, on liukulasein varustetut parvekkeet. Ensimmäisen keroksen asunnoissa on oma oleskelupiha.

Asuinhuoneiden lattiamateriaalin on lautaparketti ja kylpyhuoneet on kokonaisuudessaan laatoitettu. Keittiöissä on jää-pakastinkaappi, astianpesukone ja tilavaraus mikroaaltouunille.

Tesoma on elinvoimainen ja luonnonläheinen alue n. 8 kilometrin päässä Tampereen kaupungin keskustasta. Alueelta löytyy mm. uusi, upea hyvinvointikeskus ja monipuolisia palveluja uimahallista supermarkettiin. Lisäksi sieltä on hyvät liikenneyhteydet Tampereen keskustaan. Tesoma on kehittyvää aluetta, jossa yhdistyy luonnonläheinen asuminen ja palveluiden saatavuus. Alueen ympäristön kaunis ja monipuolinen luonto luovat upeat puitteet ulkoilemiseen.

Kävelymatkan päästä löytyy mm. kaksi koulua, päiväkoti, terveysasema, apteekki, pankki, kirjasto, taksiasema, posti ja monipuolinen liikekeskus palveluineen. Tesoman alueella on lisäksi jäähalli sekä Tohloppijärven ja Tesomajärven uimarannat. Myös Kalkunvuoren laskettelurinteet sijaitsevat vain parin kilometrin päässä.

Liikenneyhteydet löydät Nyssen reittioppaasta »
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

9


Rakennusten lukumäärä

2


Huoneisto tyypit

2h, 3h


Asuntojen koot

2h: 53 - 57 m2
3h: 76 - 79 m2


Yleiset tilat

Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Leena Laksolaasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Pirkanmaan Plushuolto Oy, Kivilähteentie 6, 33470, YLÖJÄRVI045 1708 763toimisto@plushuolto.fi