Orvokkitie 17

Vantaa, Tikkurila
40,5 - 55,5 m2
2 asuntoa vapaana

Kaikki palvelut käden ulottuvilla

Rauhallisia koteja Tikkurilassa

Hiekkaharjun juna-aseman tuntumassa sijaitsevassa kohteessa on muutamia SATOn vuokra-asuntoja. Muut kohteen asunnot ovat osakehuoneistoja. Talolla on vehreä ja kodikas leikkipiha.

Vuokrattavassa asunnossa on itään antava parveke, asuinhuoneiden lattiamateriaalina muovimatto ja kylpyhuoneessa kosteiden tilojen muovimatto jakaakeloidut seinät.

Tikkurila tarjoaa erinomaiset ja monipuoliset julkiset ja kaupalliset palvelut, kuten Dixi-asemakeskus. Tikkurilasta pääsee junalla Helsingin keskustaan 14 minuutissa tiheästi kulkevilla paikallisjunavuoroilla. Lentokentälle on toimivat bussiyhteydet ja tuleva Kehärata palvelee myös lentomatkustajia. Tikkurila on lisäksi Itä-Vantaan bussiliikenteen keskus ja omalla autolla pääsee vaivattomasti eri puolille pääkaupunkiseutua Kehä III -pitkin. Päiväkodit, peruskoulut, lukiot, ammattikorkeakoulut, terveyspalvelut, kirjasto, Tiedekeskus Heureka, harrastus- ja urheilupaikat, päivittäistavara- ja muut kaupat kuuluvat kaikki Tikkurilan monipuoliseen palvelutarjontaan. Eikä sovi unohtaa kauniita Keravanjoen maisemia, joista voi ammentaa virkistystä arkisen aherruksen lomaan.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Ulkoiluväline­varasto

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

4


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

2h


Asuntojen koot

2h: 40,5 - 55,5 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Ulkoiluväline­varasto


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Roope Tapionlinnaasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Kotikatu Tikkurila, Hakamäenkuja 4-6, 01510, Vantaa010 270 8370tikkurila@kotikatu.fi