Palaa hakutuloksiin

Kallio, Helsinki

Hämeentie 40 A

Vesimaksu kulutuksen mukaan

3h+kt, 60 m²

Vuokrattu

5/8, talossa hissi

Kallio, HelsinkiKatso kartalla

60 m²

3 huonetta + keittotila

5/8

Kyllä

Ei

Kyllä

Ei

1952

2024

Kaapeli

Vuokrattu

Ei

0 €, (yrityksille min. 1 kk vuokra)

Pakollinen, ei sisälly vuokraan

Kulutuksen mukaan

Vuokralainen solmii itse sähkösopimuksen.

Vuokraan sisältyy 50 M laajakaistaliittymä. Voit hankkia lisänopeutta etuhintaan ottamalla yhteyttä operaattoriin Telia.

Kyllä

Kyllä

Jääpakastinkaappi

Induktio

Kyllä

Tulo- ja poistoliitännät

Kiinteistö Oy Helsingin Hämeenpenger koostuu kolmesta eri talosta, joista Hämeentie 40 on remontoitu 2023. Huomaathan, että Hämeentie 42 ja 44 pintamateriaalit ja tekniset ratkaisut poikkeavat näistä. Hämeentie 40 Hämeentie 40 on peruskorjattu vuonna 2023 1950-luvun henkeä kunnioittaen. Rakennuksessa on kaksi porrashuonetta ja seitsemän asuinkerrosta. Talossa on hissi. Vaaleasävyisten asuntojen sisustusmateriaalit ja kalusteet ovat kauniita ja ajattomia. Rauhallinen värimaailma sopii moneen makuun ja selkeisiin tiloihin sisustat oman kotisi helposti. Asuntojen lattiat ovat vaalean tammensävyistä laminaattia ja seinät on maalattu valkoisiksi. Keittiön kaappien ovet ovat beigen sävyiset ja ylä- ja alakaappien välinen tila on kalustelevyä ja työtasot ovat eläväpintaisen harmaat. Varustukseen kuuluu induktiotaso (yksiöissä ja kaksioissa kaksilevyinen, 3h+kt -asunnoissa neljälevyinen) kalusteuuni, liesikupu, joko 40 tai 60 cm leveä astianpesukone ja jääkaappipakastin. Kodinkoneet ovat valkoisia. Mikroaaltouunille on tilavaraus. Keittiön allaskaapissa on SATOn Seth jäteyksikkö, johon kuuluu kierrätystä helpottavat värilliset jätesangot. Kylpyhuoneessa kalusteet ovat SATOlle suunniteltua Kide-mallistoa. Kalusteiden väri on valkoinen. Malliston massiivilaminaattia olevat kalusteet on valmistettu Suomessa ja niille on myönnetty sekä Avainlippu että Design from Finland -merkki. Kylpyhuoneen seinät ovat valkoista laattaa ja lattian laatoituksen sävy on harmaa. Kylpyhuoneessa on tilavaraus ja liitännät pyykinpesukoneelle. Huoneistoissa on koneellinen tulo-poistoilmanvaihto ja kaukolämpö. Eteisessä ja kylpyhuoneessa on kiinteät valaisimet. Vesi laskutetaan kulutuksen mukaan. Hämeentie 40 kiinteistö ja huoneistot ovat savuttomia, pihalla on tupakkapaikka.

E

Kerhohuone, Kuivaushuone, Pesutupa, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Talosauna, Lasten­rattaiden säilytyshuone

SATO talomestari

Tapiolan Lämpö Oy, Mäntyviita 2, 02110, ESPOOhttps://www.tapiolanlampo.fi/

Siirry talon sivulle

Ei

Vuokraan sisältyy

Lisämaksulla saat

Lue lisää kumppanipalveluista

Talon säännöt

Vakuus 0 €

Lähes kaikissa asunnoissamme vuokravakuus on nolla euroa - voit käyttää säästyneen summan vaikkapa uuden kodin sisustamiseen!

LUE LISÄÄ

Telia laajakaista

Vuokraan sisältyy Telia 50 M nettiyhteys, ja tarvittaessa voit nostaa nopeutta etuhintaan.

LUE LISÄÄ

Lemmikit tervetulleita

Lemmikit ovat tärkeitä perheenjäseniä ja lämpimästi tervetulleita asukkaaksi lähes kaikkiin SATOkoteihin.

LUE LISÄÄ

Vapaita asuntoja tästä talosta

Muut vastaavat asunnot alueelta