Vuokralaisen markkinat

Uusi vuokrakoti parhaaseen hintaan

Onko muuttaminen ajankohtaista lähitulevaisuudessa? Nyt on vuokralaisen markkinat!

Etsitkö vuokrakotia pääkaupunkiseudulta, Turusta tai Tampereelta? Nyt kannattaa olla nopea ja käyttää huikeat edut hyväkseen. Tarjoamme asuntoja joko loppuvuosi puoleen hintaan, kuukausi ilman vuokraa tai muilla lisäeduilla.

Tutustu koteihin sivuillamme ja valitse omasi nyt!

Miksi vuokrata SATOlta?

Meidän asuntomme on sinun kotisi kaikissa elämäntilanteissa ja huolehdimme kodistasi vuosikymmenten kokemuksella. Meillä asuminen on vaivatonta ja mukavaa monipuolisten palvelujen ja hyvien liikenneyhteyksien lähellä.

Miksi SATO?

Missä tahtoisit asua?

Monta kaupunkia, monta ihanaa vuokrakotia. Selaile kampanjakoteja kaupungeittain.

Säästä ja vuokraa nyt SATOlta

Onko uusi vuokrakotisi tunnelmallinen kolmio puiston laitamilla vai kompakti kaupunkikoti keskustan sykkeessä? Kampanjakodeista löydät kotoisia vaihtoehtoja moneen eri elämäntilanteeseen, hurjia vuokranalennuksia ja lisäetuja.

Valitse uusi kotisi
Nuori nainen selaa tablettia vierellään valkoinen pehmolelu.

Miten vuokraan SATOlta?

SATOkodin hakeminen on helppoa: selaile vapaita ja vapautuvia vuokra-asuntoja Löydä koti -sivulla, valitse niistä mieluisimmat hakemuksellesi ja lähetä se meille jo tänään.

Lue lisää
Nuori tummatukkainen mies istuu pesutuvan lattialla ja selailee kännykkää. Vieressä korillinen vaatteita.

Haaveilun tueksi hakuvahti

Kun teet hakuvahdin, saat tiedon toiveitasi vastaavista vapautuneista kodeista sähköpostiisi. Hakuvahteja voit tehdä yhden tai useamman ja halutessasi jakaa ne kavereiden kanssa.

Tee hakuvahti