Elämäsi koti

Kun asuminen ei yllätä, voit keskittyä omaan elämääsi

SATOlla ei asuminen yllätä. Ja se on hyvä. Asuminen kun on asia, jossa yllätykset harvemmin ilahduttavat – mainitaan nyt vaikka vuotava vesihana, pitkäksi venähtänyt putkiremontti tai roimiksi pompsahtaneet lämmityskulut.

Mutta ei nyt enempää niistä, ollaanhan SATOlla. Ja me satolaiset haluamme tehdä kodista paikan, jossa saat unohtaa moiset murheet. Valitset vain haluamasi neliöt ja omalta tuntuvat huudit. Ja sitten voitkin jo asettua taloksi ja elellä huoletta ihan sellaista elämää, kuin itsestä tuntuu.

Yllätyksetkin saat hankkia sitten ihan tavallasi.

Miksi vuokrata SATOlta?

Meidän asuntomme on sinun kotisi kaikissa elämäntilanteissa ja huolehdimme kodistasi vuosikymmenten kokemuksella. Meillä asuminen on vaivatonta ja mukavaa monipuolisten palvelujen ja hyvien liikenneyhteyksien lähellä.

Miksi SATO?

Vapaana ja vapautumassa

Nuori nainen selaa tablettia vierellään valkoinen pehmolelu.

Miten vuokraan SATOlta?

SATOkodin hakeminen on helppoa: selaile vapaita ja vapautuvia vuokra-asuntoja Löydä koti -sivulla, valitse niistä mieluisimmat hakemuksellesi ja lähetä se meille jo tänään.

Lue lisää
Nuori tummatukkainen mies istuu pesutuvan lattialla ja selailee kännykkää. Vieressä korillinen vaatteita.

Haaveilun tueksi hakuvahti

Kun teet hakuvahdin, saat tiedon toiveitasi vastaavista vapautuneista kodeista sähköpostiisi. Hakuvahteja voit tehdä yhden tai useamman ja halutessasi jakaa ne kavereiden kanssa.

Tee hakuvahti

Uuteen SATOkotiin?

Haluatko olla kotisi ensimmäinen asukas? Haaveiletko raikkaista pintamateriaaleista ja ajattomasta ilmeestä? Tutustu uusiin ja uudistettuihin vuokra-asuntoihimme.

Katso vapaat kodit

Joko tiedät, mihin haluat muuttaa?

Selaa kaikki vapaat kodit