Vuokra-asunto Etu-Töölöstä

Etu-Töölön vuokra-asunnot sopivat kaupunkiasumista arvostavalle

Klassista arkkitehtuuria, kivijalkakauppoja, hiekkaranta ja kauppakeskus Kampin palvelut kävelyetäisyydellä - vuokra-asunto Etu-Töölössä tarjoaa rauhallista asumista keskellä kaupunkia.

Helsingin kantakaupungin sydämessä sijaitseva Töölö on kahden kaupunginosan, Etu- ja Taka-Töölön muodostama alue. 1900-luvun alkupuolella tiiviiksi rakennetulle Etu-Töölölle on ominaista myöhäisjugendin arkkitehtuurityyli. Kaupunginosassa on helppo liikkua, sillä ydinkeskustaan pääsee nopeasti kävellen.

Tutustu Etu-Töölöön näiden vinkkien avulla.

1. Klassinen kivikirkko

Helsingin sydämessä sijaitsee kallioon louhittu Temppeliaukion kirkko, joka on Etu-Töölön ehdoton tunnusmerkki. Messujen ja muiden uskonnollisten tilaisuuksien lisäksi Temppeliaukion kirkko on suosittu konserttipaikka hyvän akustiikkansa ansiosta. Erilaiset konsertit jazzista kuorokonsertteihin ovat suosittuja tapahtumia.

Temppeliaukion kirkko, Lutherinkatu 3

2. Eurooppalainen hiekkaranta

Lämpimänä kesäpäivänä etutöölöläiset pakkaavat pyyhkeet mukaan ja suuntaavat kohti Hietaniemen uimarantaa. Kahvila, vessat, suihkut ja pukuhuoneet varmistavat sen, että rantakansa voi viettää ihanan kesäpäivän. Heinäkuussa rannalle kerääntyy ultimaten harrastajia ottamaan toisistaan mittaa legendaarisessa Hietsu Beach Ultimate -turnauksessa. Turnauksen lisäksi rannalla järjestetään lukuisia muita tapahtumia ja konsertteja pitkin kesää.

Hietaniemen uimaranta, Hiekkarannantie 11

3. Mannermainen kahvila

Cafe Tin Tin Tango on töölöläisten suosima olohuonemainen kahvila, joka on vaikuttanut Etu-Töölössä jo vuodesta 1994. Runsaan aamiaisen tai lounaan lomassa kahvilassa on mahdollisuus myös pyykinpesuun. Persoonallinen kahvila tuo yhteen niin opiskelijat, taiteilijat kuin poliitikotkin Töölöstä ja ympäri kaupungin.

Cafe Tin Tin Tango, Töölöntorinkatu 7

Uuteen SATOkotiin?

Haluatko olla kotisi ensimmäinen asukas? Haaveiletko raikkaista pintamateriaaleista ja ajattomasta ilmeestä? Tutustu uusiin ja uudistettuihin vuokra-asuntoihimme.

Katso vapaat kodit

4. Historiallinen museo

Suomen historiaa keskiajalta 1800-luvulle, Kansallismuseossa voit tutustua yli 1000 vuoden takaiseen historiaan ja esineisiin. Kansallismuseossa on kolme perusnäyttelyä: Valtakunta, Maa ja Kansa, mutta vaihtuvien näyttelyiden ansiosta museossa voi vierailla usein ja kokea silti uutta. Museon kolmannessa kerroksessa sijaitsevassa työpaja Vintissä voi kutoa pitkää mattoa tai satuloida hevosen. Erilaiset tehtävät opettavat historiaa hauskalla tavalla.

Kansallismuseo, Mannerheimintie 34

Vapaat vuokra-asunnot | Etu-Töölö

Miksi SATO?

Meidän asuntomme on sinun kotisi kaikissa elämäntilanteissa ja asuminen on vaivatonta. Huolehdimme kodistasi vuosikymmenten kokemuksella ja kehitämme uusia palveluja iloksesi. Meiltä ja kumppaneiltamme saat myös mainiot asiakasedut.

Lue lisää

Ihastuitko Etu-Töölöön? Löydä elämäsi koti.