Vuokra-asunto Hakaniemestä

Kaupunkiasumista ja torielämää Helsingin Hakaniemessä

Hakaniemi (tuttavallisemmin Hakis) on kohtaamispaikka Helsingissä, jonne tullaan nauttimaan merellisistä maisemista, torin tunnelmasta ja ravintoloiden herkuista. Kivijalkaliikkeiden ja erikoiskauppojen Hakaniemi on ihanteellinen paikka asua, sillä lyhyet välimatkat ja erinomaiset liikenneyhteydet tekevät arjesta leppoisan. Voisiko täältä löytyä uudelle alulle sopiva vuokra-asunto?

Asu ja kulje meren äärellä

Hakislaiset saavat nauttia merellisistä maisemista keskellä urbaania ympäristöä, sillä sekä Hakaniemen torilta että Hakaniemenrannasta avautuvat upeat näkymät Siltavuorensalmeen. Hakaniemenrannasta löydät myös ravintolalaivoja, jotka kukin tarjoavat erilaisia ruokaelämyksiä.

Hakaniemi on vuokra-asumista ajatellen loistava paikka, sillä julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Legendaarisen Ympyrätalon vierestä kulkee raitiovaunu ja lukuisia linja-autolinjoja. Metrolla sujahdat Helsingin keskustaan parissa minuutissa ja kävellenkin pääset nopeasti paikasta toiseen. Autoa et Hakaniemessä tarvitse, sillä välimatkat ovat niin lyhyet.

Kauppahalli ja tori lähellä kotia

Vuonna 1914 perustettu Hakaniemen Kauppahalli on historiallinen kauppapaikka. Ravintolat, lukuisat erikoisliikkeet ja pienet putiikit houkuttelevat paikalle niin helsinkiläiset kuin ulkopaikkakuntalaisetkin. Hallissa työskentelee noin 140 yrittäjää, joista jokainen tarjoaa omaa ainutlaatuista osaamistaan asiakkailleen. Etsitpä sitten designtuotteita, käsitöitä tai laadukasta ruokaa, löydät sen Kauppahallista.

Hakaniemen torilla voit nautiskella rentouttavasta kahvihetkestä tai ihan vain auringonpaisteesta, mutta aika ajoin alue täyttyy tapahtumista ja myyjäisistä. Torilla järjestetään Maalaismarkkinat joka kuun ensimmäisenä sunnuntaina. Tällöin paikalle kokoontuu pientuottajia ja kauppiaita myymään itse kasvatettuja ja tehtyjä tuotteita.

Joulukuussa pidetään jokavuotiset Joulumarkkinat. Tunnelmalliset putiikit valtaavat torin, tarjoten käsintehtyjä lahjoja, koristeita sekä ihania tarjottavia ruokapöytään. Lisäksi Joulumarkkinoilla on paljon tekemistä ja nähtävää perheen pienimmille, sillä joulupukkiin ja tonttuihin voi törmätä kesken ostosreissun.

Uuteen SATOkotiin?

Haluatko olla kotisi ensimmäinen asukas? Haaveiletko raikkaista pintamateriaaleista ja ajattomasta ilmeestä? Tutustu uusiin ja uudistettuihin vuokra-asuntoihimme.

Katso vapaat kodit

Miksi vuokraisit kodin Hakaniemestä?

Hakaniemi on ihanteellinen paikka sinulle, joka arvostat helppoa kulkemista ja palveluiden läheisyyttä. Historialliset rakennukset ovat jo itsessään nähtävyys. Esimerkiksi lattiasta kattoon remontoitu Hakaniemenkatu 9 on oman aikansa talo, mutta kaikilla herkuilla viimeisteltynä. Hakaniemi on kaupunkiasumista parhaimmillaan!

Lähteet: Hakaniemen Kauppahalli ja Uutta Helsinkiä

Vapaat vuokra-asunnot | Hakaniemi

Miksi SATO?

Meidän asuntomme on sinun kotisi kaikissa elämäntilanteissa ja asuminen on vaivatonta. Huolehdimme kodistasi vuosikymmenten kokemuksella ja kehitämme uusia palveluja iloksesi. Meiltä ja kumppaneiltamme saat myös mainiot asiakasedut.

Lue lisää

Ihastuitko Hakaniemeen? Löydä elämäsi koti.