Kolme syytä muuttaa Reimarlaan

Helsingissä Pitäjänmäen ja Konalan välissä sijaitseva Reimarla on rauhallinen ja vehreä asuinalue, josta on näppärät liikenneyhteydet sekä Helsingin että Espoon suuntaan. Pientaloalueen kyljessä on uudenveroisia kerrostalokoteja suojaisassa pihapiirissä.

1. Täysin uusitut kodit

Apteekin eläkekassa rakennutti nykyiset SATOn Reimarlan korttelin talot 1960-luvulla apteekkareille, jotka muodostivat alueelle tiiviin yhteisön. Nyt lähes kaikki pihapiirin vuokra-asunnot käyvät läpi perusteellisen remontin ajan henkeä kunnioittaen. SATO VuokraKodit saavat uudet raikkaat pinnat ja kylpyhuoneista löytyy kotimaiset SATOn Kide-kalusteet.

Talot lämpenevät ympäristöystävällisesti maalämmöllä.

Piispantie 3:n malliasunto | SATO
51 neliöisen kaksion malliasunto Piispantie 3:ssa.

Remontoiduissa taloissa on erityisesti pariskunnille sekä pienille perheille sopivia valoisia kaksioita ja kolmioita, joissa keittiö yhdistyy oleskelutilaan. Ikkunat aukeavat kahteen ilmansuuntaan, ja lähes kaikkiin koteihin kuuluvat lasitetut parvekkeet tuovat mukavasti lisätilaa. Kodit ovat savuttomia, eli piha-alueellakaan ei saa tupakoida.

2. Vehreät ja suojaisat pihat

Väljästi rakennetun alueen seitsemän kerrostaloa on nimetty aikoinaan hyväntuulisesti Seitsemän Veljeksen mukaan, ja kahdeksas talo Venlaksi. Talojen nimet ovat yhä käytössä, ja moni puhuukin taloista tutuilla nimillä talon ja rapun numeron sijaan.

Katso Reimarlan vapaat asunnot

Matalien talojen väliin jää vehreää ja suojaisaa piha-aluetta, jossa on leikkipaikka ja oleskelualueita. Pihalla on hyvin tilaa harrastaa vaikkapa kaupunkiviljelyä. Viihtyisät ja remontoidut kerhotilat sekä reilunkokoinen saunatila ja terassi tarjoavat mainiot puitteet ajanviettoon.

SATOn Piispantie 3 remontin jälkeen. Edessä nurmikenttä ilman nurmea.
Piispantie 3:n piha on remontin jäljiltä vielä varsin minimalistinen. Ensi kesänä on jo vehreämpää!

Reimarlan taloissa on reippaasti varastotilaa pyörille, ja autoille löytyy parkkipaikkoja sekä pihalta että autotalleista.

3. Kätevät kulkuyhteydet

Helsingin ja Espoon rajalla sijaitseva Pitäjänmäen Reimarla jää Kehä 1:n kainaloon, joten autolla kurvaa kätevästi molempiin suuntiin. Viiden minuutin kävelymatkan päässä olevalta bussipysäkiltä kulkee useampi bussi, ja Pitäjänmäen juna-asemalle on kilometrin matka.

Kaksikerroksinen kerrostalo ja vaalea puutalo vieri vieressä.
Reimarlassa pientaloalue ja 60-luvun matalat kerrostalot täydentävät toisiaan.

Ruokakauppa, kirjasto, terveysasema, päiväkodit ja koulut sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Kauppakeskus Sellon ja Ristikon palveluiden ääreen hurauttaa bussi kymmenessä minuutissa. Ulkoilijalle löytyy useita puistoja, kivoja kävelyreittejä sekä Pitäjänmäen urheilukenttä.

 

Haaveiletko upouudesta kodista? Peruskorjatussa asunnossa yhdistyvät uuden ja vanhan parhaat puolet »

 

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin