Viisi tapaa, joilla Tampereen Hervantajärvellä asuminen muuttaa elämäsi

Tampereesta on kovaa vauhtia tulossa Suomen uusi keskipiste, jonka ympärille on noussut ainutlaatuisia asuinalueita. Yksi näistä on Hervantajärvi. Siellä pääset suoraan kotioveltasi luonnonsuojelualueelle, mutta myös ratikalla keskustaan.

Tampereen uusi asuinalue Hervantajärvi on helmi urbaanissa Hervannan kaupunginosassa. Sinne valmistuneista SATOn kodeista voit löytää uuden elämäsi ensimmäisen kodin. Tässä viisi tapaa, miten Hervantajärven kotikulmat muuttavat elämäsi.

1. Hervantajärvi antaa elämälle täydellisen tasapainon

Pidätkö yhtä lailla luonnonrauhasta kuin kaupungin vilinästäkin? Jos vastasit kyllä, unelmien kotisi saattaa sijaita Hervantajärvellä, ratikan päätepysäkin viereen valmistuvissa SATO JoustoKodeissa tai vuokra-asunnoissa.

Ihastele ikkunoistasi avautuvaa vehreää näkymää ja haukkaa keuhkot täyteen raitista ilmaa omalla parvekkeella. Pihalta pujahdat luonnonsuojelualueelle sekä uimarannalle. Samaan aikaan Hervannan palvelut ja korkeakoulut ovat lähellä ja kiskoja pitkin suhahdat Tampereen keskustaan kahdessakymmenessä minuutissa.

Ihastu Tampereen Hervantajärveen ›

Parveke Heittoniitynkujalla. Digistailattu kahdella lokoisalla nojatuolilla. Takaseinällä vehreä tuija ja ulkona ruskan alkua.
Nauti kesäilloista pitkälle syksyyn uuden kotisi lasitetulla parvekkeella.


2. Harrastamisen runsaudensarvi kohottaa elämänlaatua

On hyvin mahdollista, että Hervantajärvi herättää sisälläsi nukkuvan ulkoilmaihmisen tai himoharrastajan. Hervantajärvi ja ratikkapysäkin päässä oleva Hervanta nimittäin hemmottelevat harrastajia. Töiden jälkeen voit suunnata lenkkarit metsäpolulle tai Heinurinmäen urheilupuistoon rakentuvalle ulkokuntosalille.

Uudistunut uimahalli, vastavalmistunut padel-keskus sekä Hervannan vapaa-aikakeskuksen kamppailulajit ja tanssitunnit houkuttavat nekin kuntoilijoita. Löytyypä kaupunginosasta myös oma tennishalli ja frisbeegolfrata.

Hervantajärvellä on myös helppo ottaa rauhallisesti ja maadoittua lähiluonnossa. Sykkeet laskevat ja mieli lepää, kun käyskentelet rauhassa Hervantajärven tai Makkarajärven retkeilyalueiden kauniilla poluilla.

3. Upouusi koti tarjoaa uuden alun

Hervantajärvellä pääset muuttamaan uutuuttaan kiiltävään kotiin. Ensimmäisenä asukkaana teet kodista juuri sinun näköisesi – mikä ihana aloitus uudelle elämälle hervantajärveläisenä! Alueella on sekä upouusia vuokrakoteja että osamomistusmuotoisia JoustoKoteja.

Kuvassa yksiö, jonka alkovissa sänky. Oikealla näkyy osa ruokapöydästä ja taustalla keittiötilaa.
Noin puolessa asuntoja on alkovi, joka tuo mukavasti muunneltavuutta pienenkin kodin sisustamiseen.

Näissä asunnoissa pääset aloittamaan puhtaalta pöydältä. Ajattomat värit ja oivaltavat pohjaratkaisut inspiroivat sisustamaan kotia juuri kuten haluat. Hervantajärven maine on jo kiirinyt kauas, ja alueen uudet asunnot menevät kuumille kiville. Jos ajatus muutosta Hervantajärvelle alkaa jo kutkuttaa, käy tutustumassa SATOn koteihin!

4. Hervantajärvellä unelma omasta kodista voi tulla todeksi ilman suurta asuntolainaa

Tunnetko jo Hervantajärven kutsun niin voimakkaana, että tahtoisit tulla jäädäksesi?

Hervantajärvelle valmistui vuoden 2022 lopussa 52 osaomistusmuotoista SATO JoustoKotia, joihin pääset muuttamaan pienellä myyntihinnalla. Viiden vuoden jälkeen voit lunastaa asunnon kokonaan itsellesi. Oma koti Hervantajärvellä on siis täysin toteutettavissa oleva unelma.

Millaista SATO JoustoKodissa asuminen on? Kysyimme Helsingin Talin JoustoKodin asukkailta, ja heistä täydet 100 % suosittelee osaomistusta. Kotia kiitellään itselle täydellisenä ja kukkarolle sopivana.

Vastaa Hervantajärven kutsuun ja lue lisää SATO JoustoKodeista ›

Kuvassa perheasunnon olohuone, jossa vaaleat kalusteet ja pehmoleluja siellä täällä. Taustalla näkyy keittiö ja oransseja yksityiskohtia kuten taulu ja tuoli,
Valitse uusi JoustoKotisi nopeasti, sillä todelliset helmet viedään käsistä. Muuttamaan pääsee tammikuussa 2023.

5. Vietä kotitalossasi kestävää ja mukavaa elämää

Jos haluat tehdä arjessasi ympäristöä säästäviä tekoja, Hervantajärvellä se on helppoa. Kotisi lämpenee hiilidioksidipäästöjä vähentävällä maalämmöllä, jota voidaan käyttää kesällä myös kotisi viilentämiseen.

Uudet pyörätiet houkuttavat fillaroimaan ja saat pyörän yöksi lukkojen taakse. Kaikilla yhtiön autopaikoilla on myös varaus sähköautojen lataamiseen, ja kortteliin on suunniteltu asukkaiden käyttöön yhteiskäyttöautoja.

Lue lisää asumisesta SATOn kodissa ›