Isännöintiä lähellä ihmistä

SATOn talojen isännöinti siirtyy pääosin takaisin SATOlle. Kysyimme Tampereen aluejohtajalta Miikka Karjaluodolta, miten tämä näkyy asukkaille.

Isännöintipalvelut ovat siirtymässä takaisin SATOlle. Miten tämä näkyy asukkaiden arjessa?

Uudessa palvelumallissamme tärkeintä on pitää kaikista asiakkaista hyvää huolta. Kaiken a ja o on ymmärtää paremmin asukkaidemme arkea: vain siten voimme parantaa asumisen palveluita. Asiakas halutaan pitää entistä paremmin ajan tasalla häneen ja hänen kotiinsa liittyvissä asioissa. Tavoitteenamme on siis jatkossa hoitaa kaikki isännöintiin liittyvät palvelut fiksummin ja paremmin omassa yrityksessämme niin, että pääsemme lähelle ihmistä.

Mitä muutoksella haetaan?

Sitä, että ihmiset viihtyisivät entistä paremmin kodeissaan ja naapurustoissaan. Kun isännöinti tulee lähemmäs asukasta, myös tunne kotoisuudesta ja oman talon tärkeydestä lisääntyy. Toivomme, että asumiskokemus talossamme olisi ihmisille pelkästään positiivinen asia.

Keitä isännöitsijät konkreettisesti jatkossa ovat?

He tulevat olemaan palvelupäälliköitämme, joiden toimenkuvaan isännöinti sisältyy. Heillä tulee olla ymmärrys siitä, mitä kussakin talossa tapahtuu, ja vaikuttaa sitä kautta asukkaiden viihtyvyyteen. Kannustamme myös kaikkia SATOn työntekijöitä tekemään entistä enemmän tiimityötä yhdessä, jotta vastuu onnellisesta ja hyvinvoivasta asiakkaasta säilyy koko organisaatiolla.

Toimit itse Tampereen uutena aluepäällikkönä. Mitä Tampereen SATOasumiseen kuuluu?

Tampereella on todella hyvä meininki päällä, alueet ja infrastuktuuri kehittyvät, ja odotamme kovasti Tampereen raitiovaunuhankkeen edistymistä. Asukkaillemme haluamme tarjota uusia, viehättäviä koteja tulevaisuudessakin.

 

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin