Kaupunkiasumista luonnon ja Länsimetron tuntumassa

Eteläisen Espoon vuokra-asunnoista on moneksi

Länsimetron läheisyydessä pääset nauttimaan niin sujuvista liikenneyhteyksistä, kattavista palveluista kuin merellisen luonnon rauhastakin. Vetovoimaisen alueen viihtyisät SATOkodit sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja sopivat monenlaisiin tarpeisiin.

Vapaat ja vapautuvat SATOkodit Länsimetron alueella

Mitä jos muuttaisitkin Länsimetron varrelle? SATOn valikoimasta löydät monen kokoisia vuokra-asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin, niin kompakteja pikkukoteja sinkuille kuin suurempia asuntoja perheille tai kämppisasumiseen.

Kaikki kodit sijaitsevat keskeisillä paikoilla: päivittäispalvelut löydät usein aivan kotikulmilta, ja metro vie vaivattomasti töihin, harrastuksiin tai kattavampien palveluiden äärelle.

Toisaalta radanvarren asuinalueilla on myös eroavaisuutensa, joten jokainen löytää niiden joukosta helposti itselleen sopivan. Houkuttaako Soukan seesteinen maalaistunnelma ja merellinen luonto? Viihtyisitkö sittenkin paremmin nykyaikaisessa Niittykummussa? Vai olisiko perinteinen ja kultturelli Tapiola enemmän makuusi?

Metrolla Kivenlahteen joulukuussa

Yhä useampi espoolainen pääsee pian nauttimaan sukkelasta metromatkustamisesta, kun Länsimetro aloittaa matkustajaliikenteen Matinkylän ja Kivenlahden välisellä osuudella joulukuun alussa 2022. Upouudet metroasemat palvelevat jatkossa SATOkotien asukkaita myös Soukassa ja Kivenlahdessa. Radanvarsi onkin oivallinen asuinympäristö sinulle, joka kuljet töihin tai opintoihin julkisilla tai harkitset autosta luopumista.

Lue lisää Länsimetrosta

Monipuoliset palvelut varmistavat sujuvan arjen

Länsimetron varsi on kasvavaa ja elinvoimaista seutua, joten päivittäispalveluiden perässä ei useinkaan tarvitse lähteä kotikulmia pidemmälle. Kaikilla asuinalueilla on esimerkiksi lukuisia päiväkoteja, ja koulut - aina ensimmäisestä luokasta lukioon asti - sijaitsevat joko kävelyetäisyydellä tai korkeintaan muutaman pysäkin päässä. Metrolinjan tuntumassa on lisäksi useita kirjastoja ja terveysasemia.

Myös ostosmahdollisuudet ovat Etelä-Espoossa mainiot, sillä alueella on suuria kauppakeskuksia, kuten Ainoa Tapiolassa, Iso Omena Matinkylässä ja Lippulaiva Espoonlahdessa.

Harrastuspaikkoja kuntoilijoille ja kulttuurinnälkäisille

Metroradan varrella asuvan ei tarvitse jäädä vapaa-ajallaankaan toimettomaksi, sillä alue tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Kuntoliikkuja suuntaa vaikkapa Espoonlahteen sulkapalloilemaan tai polskii Matinkylän uudenkarheassa uimahallissa. Rauhallisemman liikunnan ystävä nauttii puolestaan kävelyretkistä Soukan vehreissä merimaisemissa.

Kulttuurin ystäville on runsaasti tarjontaa etenkin Tapiolan alueella, jossa on mahdollisuus nauttia niin Espoon Kaupunginteatterin näytelmistä, EMMAn vaihtuvista näyttelyistä kuin Tapiola Sinfoniettan upeista konserteistakin.

Vaivatonta vuokra-asumista metroradan varrella

Tunnelmallisia 50-luvun koteja Tapiolassa, moderneja asuntoja Niittykummussa, merimaisemia Soukassa... Tutustu Länsimetron alueen ihanimpiin vuokra-asuntoihin!

Katso vapaat kodit

Miksi SATO?

Meidän asuntomme on sinun kotisi kaikissa elämäntilanteissa ja asuminen on vaivatonta. Huolehdimme kodistasi vuosikymmenten kokemuksella ja kehitämme uusia palveluja iloksesi. Meiltä ja kumppaneiltamme saat myös mainiot asiakasedut.

Lue lisää