Opiskelija-asunnot

Helsinki, Espoo ja Vantaa

Tsekkaa vapaat vuokra-asunnot ja täytä hakemus

Opiskelija-asunnot - Helsinki ja lähikaupungit

SATOn vuokrakoti on kelpo opiskelija-asunto hyvän sijaintinsa vuoksi. Vuokrakotimme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun korkeakoulujen, kuten Helsingin Yliopiston, Aalto-yliopiston, Taideyliopiston, Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian kampuksista. Tustustu monipuoliseen asuntovalikoimaamme ja löydä kimppakämpät, yksiöt ja muut opiskelija-asunnot Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Alla muutamia alueita, joiden SATOasunnoilla on mainio sijainti ja liikenneyhteydet kampuksille.

Miksi valita SATOn opiskelija-asunto?

  • SATO on vastuullinen ja luotettava vuokranantaja, jolla on lähes 27 000 asuntoa

  • Vuokravakuus on pääsääntöisesti 0 €

  • Laaja valikoima isompia ja pienempiä vuokrakoteja, mainioilla sijainnella

  • Heti vapaita asuntoja

  • Lemmikit ovat tervetulleita (pois lukien Ida Aalbergin tie 1a)

  • Nettiyhteys kuuluu lähes kaikkien kotien vuokraan

  • SATOkodista ei tarvitse lähteä opintojen jälkeen

Millaista asuntoa etsit?

Katso alla olevista linkeistä vapaat ja vapautuvat asuntomme. Tarjolla on useamman makuuhuoneen kimppa-asuntoja kaveriporukalle, tilavia koteja perheelliselle opiskelijalle tai yksiöitä yksityisyyttä arvostavalle - ja kaikkea siltä väliltä.

Katso vapaat ja vapautuvat asunnot Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla:

Haaveilun tueksi hakuvahti

Kun teet hakuvahdin, saat tiedon toiveitasi vastaavista vapautuneista kodeista sähköpostiisi. Hakuvahteja voit tehdä yhden tai useamman ja halutessasi jakaa ne kavereiden kanssa.

Tee hakuvahti

Iloisia rahanarvoisia asiakasetuja

SATOn asukkaana saat käyttöösi monipuoliset asiakasedut muun muassa Woltilta, Fortumilta, Telialta, Kauppahalli24:ltä ja Alvar Petiltä. Lemmikit ovat SATOkoteihin tervetulleita (ei koske Ida Aalbergin tie 1a:ta) ja lähes kaikkien kotien vuokraan sisältyy 50 megan nettiyhteys. Eikä tässä vielä kaikki...

Katso kaikki asiakasedut

Miten haen asuntoa?

  1. Tsekkaa asuntotarjontamme ja lisää sinulle sopivimmat kodit hakemuksellesi Löydä koti -sivulla

  2. Tunnistaudu ja lähetä hakemus

  3. Otamme yhteyttä sinuun, kun löydämme hakuasi vastaavan asunnon

Lue lisää siitä, miten SATOkodin hakeminen etenee »

Miten olisi kimppakämppä?

Joskus ajatus yksin asumisesta tuntuu ylivoimaiselta joko rahallisesti tai seurankaipuun kannalta. Silloin kannattaa ottaa pohdintaan kimppakämppä.

SATO vuokraa kotejaan myös kimppa-asunnoiksi, mutta varsinainen vuokrasopimus tehdään korkeintaan kahden asukkaan nimiin. Toisin sanoen, kun vuokraatte kaveriporukalla yhteisen kodin, on siinä kaksi päävuokralaista ja loppujen tulee tehdä päävuokralaisten kanssa alivuokrasopimus. Silloin asunnosta ovat päävastuussa SATOlle päävuokralaiset, ja alivuokralaiset taas ovat vastuussa päävuokralaisille. Selaa vapaita, myös yhteisasumiseen sopivia asuntoja ja löydä uusi kotisi.

Toiselle paikkakunnalle muuttaminen

Muutatko uudelle paikkakunnalle? Etsitkö ensimmäistä omaa kotia? Kokosimme vinkkejä ja lisää tietoa siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon: vinkit ensimmäiseen uuteen kotiin.

Kun muutat kokonaan toiselle paikkakunnalle opiskelupaikan takia, suosittelemme lämpimästi sinua poimimaan hakemuksellesi myös ARA-asuntoja. Niiden asiakasvalinnassa teemme ns. tarveharkintaa, ja opiskelupaikan perässä muuttaminen on yksi positiivisesti asunnon saamiseen vaikuttava tekijä.

Vapaat ja vapautuvat ARA-asunnot »