Opiskelija-asunnot

Tampere

Katso vapaat vuokra-asunnot Tampereella ja täytä hakemus

Helppoa vuokra-asumista hyvällä paikalla Tampereella

SATOn vuokrakodit soveltuvat erinomaisesti opiskelija-asunnoiksi, sillä ne sijaitsevat Tampereella palvelujen läheisyydessä ja hyvien liikenneyhteyksien päässä oppilaitoksista. Vuokra-asunnoistamme pääset kätevästi julkisen liikenteen avulla tai jopa kävellen esimerkiksi Poliisiammattikorkeakoulun kampukselle Hervannassa tai Tampereen Yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun kampuksille.

Katso vapaiden SATOkotien tilanne esimerkiksi näiltä alueilta:

Miksi valita SATOn opiskelija-asunto?

  • SATO on vastuullinen ja luotettava vuokranantaja, jolla on lähes 27 000 asuntoa

  • Vuokravakuus on pääsääntöisesti 0 €

  • Laaja valikoima pieniä ja isoja vuokrakoteja keskeisillä sijainneilla

  • Heti vapaita asuntoja

  • Lemmikit ovat tervetulleita

  • Nettiyhteys kuuluu lähes kaikkien kotien vuokraan

  • SATOkotiin voit jäädä asumaan myös opiskelujen jälkeen

Millaista asuntoa etsit?

SATOn vuokra-asunnoista on moneksi. Onko tarpeesi rauhallinen yksiö, tilava koti perheellesi vai usean makuuhuoneen kimppa-asunto sinulle ja kavereillesi - vai kenties jotain muuta? Vapaita ja vapautuvia asuntoja Tampereella pääset katsomaan linkeistä alla.

Haaveilun tueksi hakuvahti

Kun teet hakuvahdin, saat tiedon toiveitasi vastaavista vapautuneista kodeista sähköpostiisi. Hakuvahteja voit tehdä yhden tai useamman ja halutessasi jakaa ne kavereiden kanssa.

Tee hakuvahti

Iloisia rahanarvoisia asiakasetuja

SATOn asukkaana saat käyttöösi monipuoliset asiakasedut muun muassa Woltilta, Fortumilta, Telialta, Kauppahalli24:ltä ja Alvar Petiltä. Lemmikit ovat SATOkoteihin tervetulleita (ei koske Ida Aalbergin tie 1a:ta) ja lähes kaikkien kotien vuokraan sisältyy 50 megan nettiyhteys. Eikä tässä vielä kaikki...

Katso kaikki asiakasedut

Miten haen asuntoa?

  1. Tsekkaa asuntotarjontamme ja lisää sinulle sopivimmat kodit hakemuksellesi Löydä koti -sivulla

  2. Tunnistaudu ja lähetä hakemus

  3. Otamme yhteyttä sinuun, kun löydämme hakuasi vastaavan asunnon

Lue lisää siitä, miten SATOkodin hakeminen etenee »

Miten olisi kimppakämppä?

Joskus ajatus yksin asumisesta tuntuu ylivoimaiselta joko rahallisesti tai seurankaipuun kannalta. Silloin kannattaa ottaa pohdintaan kimppakämppä.

SATO vuokraa kotejaan myös kimppa-asunnoiksi, mutta varsinainen vuokrasopimus tehdään korkeintaan kahden asukkaan nimiin. Toisin sanoen, kun vuokraatte kaveriporukalla yhteisen kodin, on siinä kaksi päävuokralaista ja loppujen tulee tehdä päävuokralaisten kanssa alivuokrasopimus. Silloin asunnosta ovat päävastuussa SATOlle päävuokralaiset, ja alivuokralaiset taas ovat vastuussa päävuokralaisille. Selaa vapaita, myös yhteisasumiseen sopivia asuntoja ja löydä uusi kotisi.

Toiselle paikkakunnalle muuttaminen

Muutatko uudelle paikkakunnalle? Etsitkö ensimmäistä omaa kotia? Kokosimme vinkkejä ja lisää tietoa siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon: vinkit ensimmäiseen uuteen kotiin.

Kun muutat kokonaan toiselle paikkakunnalle opiskelupaikan takia, suosittelemme lämpimästi sinua poimimaan hakemuksellesi myös ARA-asuntoja. Niiden asiakasvalinnassa teemme ns. tarveharkintaa, ja opiskelupaikan perässä muuttaminen on yksi positiivisesti asunnon saamiseen vaikuttava tekijä.

Vapaat ja vapautuvat ARA-asunnot »