Kotkatie 6, Karakallio, Espoo

Verrattomat kulkuyhteydet ja kestäviä valintoja

SATO rakennuttaa Espoon Karakallioon Kotkatielle uusia vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja. Kohteeseen rakennetaan omalle tontille yhteensä 100 uutta vuokra-asuntoa. Samassa korttelissa sijaitsee kaksi vuonna 1965 rakennettua kerrostaloa, jossa on 121 SATOn vuokrakotia.

Maalämpöä ja oma aurinkovoimala

Tämän kohteen lämmönlähteeksi valittiin maalämpö, jossa hyödynnetään maaperään varastoitunutta energiaa. Maalämpö vähentää hiilidioksidipäästöjä ja maalämmön etuna on, että sitä voidaan käyttää myös rakennuksen viilentämiseen. Lisäksi kohteeseen toteutetaan uusiutuvaa energiaa tuottava aurinkovoimala. Talomme on käytönaikaisesti hiilineutraali, kun maalämmön lisäksi käytetään uusiutuvaa sähköä.

Kestäviä valintoja

Kestävät valinnat on huomioitu lämmitysmuodon lisäksi myös liikkumisessa. Kaikilla autopaikolla on sähköautojen latausmahdollisuus ja asukkaiden käyttöön tulee myös yhteiskäyttöauto. Rakennuksen hiilijalanjälkeä madaltavat myös uusiin asuntoihin sisäpihan puolelle tulevat kotimaiset puuparvekkeet. Puuparvekkeen hiilijalanjälki on negatiivinen eli puusta valmistettu parveke sitoo elinkaarensa aikana enemmän hiilidioksidia ilmasta kuin tuottaa sitä.

Ole kotisi ensimmäinen asukas

Kotkatie 6:n upouudet asunnot ovat nyt vuokrattavissa Löydä koti -sivuillamme. Valitse mieleisesi nyt!

Helppoa liikkumista

Kotkatie sijaitsee Karakalliossa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Lähimmälle linja-autopysäkille on matkaa 300 metriä. Lähimmät juna-asemat sijaitsevat noin kahden kilometrin päässä Kerassa ja Kilossa. Autolla Kotkatieltä pääsee alle 10 minuutissa Leppävaaraan Selloon ja Kehä I:lle, Turunväylälle automatka kestää alle viisi minuuttia. Espoon Karakalliossa päivittäispalvelut löytyvät ostoskeskuksesta noin viidenkymmenen metrin päässä Kotkatiestä. Lähistöllä on hyvät ulkoilumaastot.

Aikataulu

Asunnot ovat muuttovalmiita 1.11.2023. Kodit ovat vuokrattavissa nyt Löydä koti -sivuilla kesällä 2023.

Kiinnostuitko?

Selaile Kotkatie 6:n vapaita asuntoja ja valitse uusi kotisi!

Kuvassa Lupajantie 2:n luhtitalon parveke, jonka lasitusten läpi näkyy pihamaata, viereinen rakennus ja sininen syystaivas.

SATOn Osta vastuullisesti -kodit

Ulkopuolinen vastuullisuuspaneeli on valinnut 15 SATOn uutta ja vanhempaa vuokrakotitaloa mukaan Ostavastuullisesti.fi-sivuston kestävämpien valintojen joukkoon. Nämä kotitalot ovat energiatehokkaita ja myös materiaaliensa puolesta mainio valinta kestävämpiä valintoja suosivalle vuokralaiselle.

Lue lisää

Lisää uusia ja uudistettuja koteja

Katso täältä kaikki uudet ja uudistetut SATO VuokraKodit, jotka ovat varattavissa tai juuri valmistuneet.

Katso vapaat kodit

Psst, tahdotko tietää ensimmäisenä?

Uutiskirjeemme tilaajat saavat uusimmat SATO-kuulumiset ensimmäisten joukossa.