Ansaritie 2-4, Etelä-Haaga, Helsinki

Koti puiston reunalla

Etelä-Haagan ilme on kodikas ja vehreä. Päivittäispalvelut, koulut ja päiväkodit sijaitsevat kaikki kävelyetäisyydellä ja monipuoliset liikenneyhteydet takaavat pääsyn myös kattavampien palveluiden luo. Kiinteistön takapiha rajoittuu vehreään Kangaspellon puistoalueeseen, jossa on vanhoja puita, hiekkateitä ja leikkipaikkoja. Näissä maisemissa on hyvä asua.

Ansaritie 2-4 on asemakaavassa kaupunkikuvallisesti, rakennustaiteellisesti ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaaksi merkitty talo, joka sijaitsee Helsingin Etelä-Haagan niin sanotulla Kultareuna-alueella. Kiinteistön takapiha rajoittuu vehreään Kangaspellon puistoalueeseen, jossa on vanhoja puita, hiekkateitä ja leikkipaikkoja. Ansaritien nimi tulee siellä ennen sijainneista kasvihuoneista, ansareista.

Kohde sijaitsee liikenteellisesti keskeisellä paikalla Vihdintien välittömässä läheisyydessä. Tampereen moottoritien alkuun on matkaa alle kilometri ja Turun moottoritielle pääsee muutamassa minuutissa. Myös Munkkivuoren ostoskeskus sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä.

Kodikasta elämää

Etelä-Haagan ilme on kodikas ja vehreä. Päivittäispalvelut, koulut ja päiväkodit sijaitsevat kaikki kävelyetäisyydellä ja monipuoliset liikenneyhteydet takaavat pääsyn myös kattavampien palveluiden luo. Etelä-Haagassa on upeat mahdollisuudet ulkoilla vaihtelevissa maastoissa. Kävelyreittejä löytyy niin Korppaanpuistosta Meilahteen saakka kuin Talin liikuntapuistostakin.

Aikataulu

Asunnot ovat muuttovalmiita 1.12.2023 ja ne ovat vuokrattavissa nyt Löydä koti -sivuilla.

1950-luvun tunnelmaa täysin uudistetussa kodissa

Tutustu Ansaritie 2-4 -taloon ja valitse vapaista vuokrakodeista omasi!

Tutustu taloon

1950-luvun tunnelmaa ja täysin uusitut asuintilat

Täysin peruskorjattu talo on rakennettu v. 1959 ja siinä on 3 asuinkerrosta, yläkellari, alakellari ja ullakko. Asuntoja on kolmessa portaassa yhteensä 45. Huoneistojen koko vaihtelee yksiöistä 5h+kt -perheasuntoihin. Huoneistojen isot ikkunat takaavat valoisuuden ja luonnonläheisen näkymän. Talon kaikissa huoneistoissa yksiöitä lukuun ottamatta on länteen suunnatut parvekkeet. Talossa ei ole hissejä.

Asukkaiden käytössä on asuntokohtaiset irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarastoja, talosauna, pesutupa ja kuivaushuone. Talon kellarikerroksessa 22 kappaletta on erikseen vuokrattavissa olevia, lämmitys- ja latauspisteillä varustettuja autotalleja. Niiden lisäksi löytyy Ansaritiellä ja lähiympäristössä hyviä kadunvarsipysäköintimahdollisuuksia.

Kattavaa varustelua ajattomassa ympäristössä

Vaaleasävyisten asuntojen sisustusmateriaalit ja kalusteet ovat kauniita ja ajattomia. Rauhallinen värimaailma sopii moneen makuun: selkeisiin tiloihin sisustat oman kotisi helposti. Asuntojen lattiat ovat vaalean tammensävyistä laminaattia ja seinät on maalattu maalarin valkoisella.

Keittiöissä on valkoiset kaapistot, joiden ovet ovat puusyykuvioista mikrolaminaattia ja niissä on metalliset vetimet. Työtasot ovat beigen väristä laminaattia. Varustukseen kuuluu asunnon koosta riippuen 2 tai 4-osainen induktiotaso ja kalusteuuni, liesikupu, 45 tai 60 cm leveä astianpesukone ja jääkaappipakastin. Kodinkoneet ovat valkoisia ja mikroaaltouunille on tilavaraus. Allaskaapissa on SATOn Seth-jäteyksikkö, johon kuuluu kierrätystä helpottavat värilliset jätesangot. Ikkunoissa on valkoiset sälekaihtimet.

Kylpyhuoneen kalusteet ovat SATOlle suunniteltua, valkoista Kide-mallistoa. Malliston massiivilaminaattia olevat kalusteet on valmistettu Suomessa ja niille on myönnetty sekä Avainlippu että Design from Finland -merkki. Kylpyhuoneen seinät ovat valkoista laattaa ja lattian laatoituksen sävy on eläväpintainen harmaa. Kylpyhuoneessa on tilavaraus ja liitännät pyykinpesukoneelle.

Talossa on iLOQ-lukitus ja lämmöntalteenotolla varustettu koneellinen keskitetty tulo/poistoilmanvaihtojärjestelmä. Rakennukset lämmitetään maalämmöllä. Lämmön jakelu tapahtuu lämmönjakohuoneen kautta vesikiertoisena patterilämmityksenä. Märkätiloissa on sähköinen lattialämmitys.

Täysin uuteen kotiin

Täysin uusitut, silti 1950-luvun henkensä säilyttäneet vuokrakodit nyt julki! Tutustu asuntoihin ja lähetä hakemus jo tänään.

Varaa omasi

Psst, tahdotko tietää ensimmäisenä?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet uutiset uusista SATO kodeista ensimmäisten joukossa.

Tilaa uutiskirje