Sorakatu 9, Skanssi, Turku

Ekologisempaa elämää ja täydet palvelut

Tervetuloa Turun uusimpaan SATO-VuokraKotiin Skanssiin! Tämä uusi talo rakentuu paraikaa ja pääset muuttamaan upouuteen vuokrakotiisi marraskuun 2023 alussa. Kestäviä ja energiatehokkaita rakennusratkaisuja, tehokkaat yhteistilat ja asuntoja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin. Tätä kaikkea ja paljon muuta löydät Sorakatu 9:stä.

Ihastu Skanssiin

Sorakatu 9:n sijainti ei voisi olla parempi: Skanssi on rauhallinen ja viihtyisä alue, jossa kaikki arjessa tarvittava on lähellä. Vieressä on Skanssin kauppakeskus, josta löytyy kattava valikoima palveluita, harrastusmahdollisuuksia, kauppoja ja ravintoloita. Lähimmät koulut ovat Lausteella, päiväkoti löytyy muun muassa Skanssin kauppakeskuksen yhteydestä.

Alueelta on hyvät liikenneyhteydet niin keskustaan kuin kauemmaskin. Bussit kulkevat talon vierestä, ja sekä Turun uudelle moottoritielle että entiselle Turun tielle on lyhyt matka.

Kävelijälle, lenkkeilijälle, pyöräilijälle, autoilijalle ja luontoihmiselle

Talon Itäpuolella on pieni metsikkö ja länsipuolellakin seuraavaan taloon on matkaa. Ulkoa löytyy paljon tekemistä niin aikuisille, lapsille kuin karvakorvien kanssa eläville. Vierestä menee uusi pyörätie ja pururata on kivenheiton päässä. Hyvin huolletuilla metsäreiteillä voi lenkkeillä ja talvisin hiihtää. Lähellä on myös useita puistoalueita, metsää ja leikkipuistoja.

Kysy myös pysäköintipaikkaa! Niitä on runsaasti viereisessä pysäköintilaitoksessa ja pihalla. Myös sähköauton latauspaikkoja (hidas lataus) on tarjolla.

Seuraava esittely
tiistaina 21.5.2024 klo 15.45 - 16.30

Kattavat yhteistilat

Talon yhteiskäyttötilat sijaitsevat 1. kerroksessa: irtaimistovarastot, väestönsuoja, lastenvaunu- ja polkupyörävarasto, talopesula, kuivaushuone ja saunatilat. Ulkoiluvälinevarastoihin pääsee suoraan Sorakadulta. Lisäksi jokaisella asunnolla on oma irtaimistovarastonsa.

Talopesulassa on kaksi pyykinpesukonetta ja yksi kuivausrumpu, jotka toimivat pesulan varausjärjestelmän kautta veloituksetta. Talo on varustettu iLOQ-lukituksella.

Ajaton pohja omalle tyylillesi

Asunnot sijaitsevat kerroksissa 2 - 8. Huoneistoissa on vaalea tammilankkulaminaatti ja vaaleaksi maalatut seinät. Ikkunoissa on vaaleat sälekaihtimet.

Keittiökaappien ovet ovat mikrolaminaattia, vaalean beigen värisen sävyn nimi on cappuchino. Työtasot ovat kestävää, harmaata laminaattia ja välitila levytetty valkoiseksi.

Kylpyhuoneessa on paikka ja liitännät omalle pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Asunnoista löytyy myös pyykkikaapit, 4h-kt -asunnoissa ne ovat wc-tiloissa, pienemmissä asunnoissa eteisessä. Kylpyhuoneissa on vesikiertoinen lattialämmitys.

Vaivatonta elämää uudessa kodissa

Talo lämpenee kaukolämmöllä. Huoneistoissa on huoneistokohtainen vedenmittausjärjestelmä. Rakennuksessa on keskitetty lämmöntalteenotolla varustettu koneellinen tulo-poistoilmanvaihtojärjestelmä. Huoneiston ilmanvaihdon tehostus tapahtuu asunnon liesikuvulta.

Uuteen kotiin marraskuussa 2023

Sorakadun upouudet asunnot ovat nyt vuokrattavissa Löydä koti -sivuillamme. Valitse mieleisesi koti nyt!

Lisätietoa

Kaikki uutta ja palvelut lähellä

Unelmoitko täysin uudesta kodista? Tutustu Turun Sorakatu 9:iin ja SATO VuokraKoteihin.

Katso vapaat kodit

Psst, tahdotko tietää ensimmäisenä?

Uutiskirjeemme tilaajat saavat uusimmat SATO-kuulumiset ensimmäisten joukossa.