Palaa hakutuloksiin

Skanssi, Turku

Uusi

Sorakatu 9 A

Seuraava yleisesittely: 4.10.2023 klo 16.00 - 16.45

1.11.2023 valmistuvan SATOn uudiskohteen esittelyssä jo kaksi kahden malliasuntoa (yksiö 23m² ja kaksio 35m²) ja mahdollisuuksien mukaan muita pohjaratkaisuja.

Sisäänkäynti Sorakadun alaovelta, paikalla kyltti sekä opastusta. Esiteltävät huoneistot ainoastaan 2. kerroksessa.
Kulku työmaan puolelle on ehdottomasti kielletty. Talossa on vielä rakennustyöt kesken, joten turvallisuussyistä perheen pienimmät sekä lemmikit eivät valitettavasti voi osallistua.

Lämpimästi tervetuloa esittelyyn, ennakkoilmoittautumista ei tarvita!

23 m²

1 huone + keittotila

3/8

Kyllä

Ei

2023

Kaapeli

Vapautumassa 1.11. – Esittely 4.10.2023

Ei

589 €/kk

0 € (yrityksille min. 1 kk vuokra)

Toistaiseksi voimassa oleva, minimi asumisaika 12 kk

12 kk vuokrasopimuksesta tai sopimussakolla aiemmin

Pakollinen, ei sisälly vuokraan

Kulutuksen mukaan

Vuokralainen solmii itse sähkösopimuksen.

Vuokraan sisältyy 50 M laajakaistaliittymä. Voit hankkia lisänopeutta etuhintaan ottamalla yhteyttä operaattoriin Telia.

Kyllä

Kyllä

Sorakatu 9 on vuonna 2023 valmistunut vankka, betonirunkoinen talo. Talon yhteistilat sijaitsevat 1. kerroksessa: irtaimistovarastot, väestönsuoja, lastenvaunu- ja polkupyörävarasto, talopesula, kuivaushuone ja saunatilat. Ulkoiluvälinevarastoihin pääsee suoraan Sorakadulta. Lisäksi jokaisella asunnolla on oma irtaimistovarastonsa. Talopesulassa on kaksi pyykinpesukonetta ja yksi kuivausrumpu, jotka toimivat pesulan varausjärjestelmän kautta veloituksetta. Talo on varustettu iLOQ-lukituksella. Asunnot sijaitsevat kerroksissa 2 - 8. Huoneistoissa on vaalea tammilankkulaminaatti ja vaaleaksi maalatut seinät. Ikkunoissa on vaaleat sälekaihtimet. Keittiökaappien ovet ovat mikrolaminaattia, vaalean beigen värisen sävyn nimi on cappuchino. Työtasot ovat kestävää, harmaata laminaattia ja välitila levytetty valkoiseksi. Kylpyhuoneessa on paikka ja liitännät omalle pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Asunnoista löytyy myös pyykkikaapit, 4h-kt -asunnoissa ne ovat wc-tiloissa, pienemmissä asunnoissa eteisessä. Kylpyhuoneissa on vesikiertoinen lattialämmitys. Talo lämpenee kaukolämmöllä. Huoneistoissa on huoneistokohtainen vedenmittausjärjestelmä. Rakennuksessa on keskitetty lämmöntalteenotolla varustettu koneellinen tulo-poistoilmanvaihtojärjestelmä. Huoneiston ilmanvaihdon tehostus tapahtuu asunnon liesikuvulta. Talon katoilla olevat aurinkopaneelit tuottavat sähköä kiinteistön sähköntarpeisiin.

Talosauna, Pesutupa, Kuivaushuone, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Väestönsuoja, Ulkoiluväline­varasto

Avopaikka 10 kpl
Autokatos 12 kpl

Ei sisälly vuokraan

Siirry talon sivulle

Kyllä

Vuokraan sisältyy

Lisämaksulla saat

Lue lisää kumppanipalveluista

Talon säännöt

Vakuus 0 €

Lähes kaikissa asunnoissamme vuokravakuus on nolla euroa - voit käyttää säästyneen summan vaikkapa uuden kodin sisustamiseen!

LUE LISÄÄ

Telia laajakaista

Vuokraan sisältyy Telia 50 M nettiyhteys, ja tarvittaessa voit nostaa nopeutta etuhintaan.

LUE LISÄÄ

Lemmikit tervetulleita

Lemmikit ovat tärkeitä perheenjäseniä ja lämpimästi tervetulleita asukkaaksi lähes kaikkiin SATOkoteihin.

LUE LISÄÄ

Vapaita asuntoja tästä talosta

Hae tätä asuntoa