Voita tonnilla tupariherkkuja

Tee vuokrasopimus helmikuun aikana ja osallistut arvontaan

Hyvää muuttoa ja tuparisuunnittelua sekä onnea arvontaan! Suoritamme arvonnan 13.3.2024 ja olemme yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti.

Kun vuokraat kodin ja allekirjoitat sopimuksen kampanja-aikana 5.-25.2.2024, osallistut 1000€ arvoisen K-lahjakortin arvontaan. Lahjakortti käy maksuvälineenä lähes kaikissa K-ryhmän liikkeissä ja on voimassa 24kk. Hyvä Teko K-lahjakortilla maksamista on rajoitettu niin ettei sillä voi ostaa alkoholi-, tupakka-, tai Veikkaus-tuotteita eikä lahjakortteja.

Arvonnan säännöt

Miksi vuokrata SATOlta?

Meidän asuntomme on sinun kotisi kaikissa elämäntilanteissa ja huolehdimme kodistasi vuosikymmenten kokemuksella. Meillä asuminen on vaivatonta ja mukavaa monipuolisten palvelujen ja hyvien liikenneyhteyksien lähellä.

Vapaana ja vapautumassa

Nuori nainen selaa tablettia vierellään valkoinen pehmolelu.

Miten vuokraan SATOlta?

SATOkodin hakeminen on helppoa: selaile vapaita ja vapautuvia vuokra-asuntoja Löydä koti -sivulla, valitse niistä mieluisimmat hakemuksellesi ja lähetä se meille jo tänään.

Lue lisää
Nuori tummatukkainen mies istuu pesutuvan lattialla ja selailee kännykkää. Vieressä korillinen vaatteita.

Haaveilun tueksi hakuvahti

Kun teet hakuvahdin, saat tiedon toiveitasi vastaavista vapautuneista kodeista sähköpostiisi. Hakuvahteja voit tehdä yhden tai useamman ja halutessasi jakaa ne kavereiden kanssa.

Tee hakuvahti

Joko tiedät, mihin haluat muuttaa?

Selaa kaikki vapaat kodit