Jokiniityntie 28

Kirkkonummi, Jolkby
25,5 - 74 m2
79 asuntoa vapaana

Uusi koti Kirkkonummella

Sopiva koti perheelliselle, sporttiselle tai ulkoilijalle

Vesitorninmäki 28 sijaitsee Kirkkonummen liikekeskuksen ja Kirkkonummentien itäpuolella ja rajautuu keskustan puolella Kirkkonummen urheilupuistoon. Matkakeskus sijaitsee noin kilometrin etäisyydellä Vesitorninmäestä. Alue sijaitsee niin keskustan palveluiden kuin metsäisten virkistys- ja ulkoilualueiden tuntumassa. Jokirinteen oppimiskeskus ja päiväkoti palvelevat alueen lapsiperheitä. Kahdessa talossa on 79 vuokra-asuntoa, tehokkaista yksiöistä isompiin perheasuntoihin. Jokaisessa kodissa on oma lasitettu parveke tai maantasoterassi. Lisäksi taloista löytyy kaikille asukkaille yhteiset sauna-, kerho-, pesula- ja kuivaushuonetilat sekä monipuoliset säilytystilat mm. irtaimistovarastot jokaiselle huoneistolle ja polkupyörävarastot. Rakennusten lämmönlähteenä on maalämpö, jossa hyödynnetään maaperään varastoitunutta auringon energiaa ja ne ovat käytönaikaisesti hiilineutraaleja, kun maalämmön lisäksi käytetään uusiutuvaa sähköä. Autopaikoitus on toteutettu hiilineutraalisti maantasoon. Myös sähköautoille on latauspaikkoja.

Kirkkonummi on monipuolinen ja kasvava kunta läntisellä Uudellamaalla. Kirkkonummelta löydät maalaismaisemia, merellisyyttä ja kaunista luontoa, unohtamatta hyviä harrastusmahdollisuuksia. Kirkkonummella on paljon nähtävää ja koettavaa kuten arkkitehtiateljeekoti Hvitträsk, luontoharrastajalle löytyy retkeilyreittejä ja veneilijöille palveluita. Matkaa Helsinkiin on noin 20 km, keskustasta 30 km. Rantarata Helsingistä Turkuun kulkee kunnan keskeisten alueiden kautta. Helsinkiin junamatkaa on vain puolisen tuntia. Kirkkonummi kuuluu HSL:n tariffialueeseen.

Talon esite, pdf
Väestönsuoja
Lasten­rattaiden säilytyshuone
Kuivaushuone
Pesutupa
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Kerhohuone

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

79


Rakennusten lukumäärä

2


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h, 4h


Asuntojen koot

1h: 25,5 - 31,5 m2
2h: 38 - 45 m2
3h: 51,5 - 61,5 m2
4h: 74 - 74 m2


Yleiset tilat

Väestönsuoja, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Kuivaushuone, Pesutupa, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Kerhohuone


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Matias Peltonenasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö