Vastuullisia vuokra-asuntoja

SATO on ensimmäinen vuokra-asumisen toimija, jonka kuusi kohdetta hyväksyttiin Ostavastuullisesti.fi -sivustolle. SATOn Osta vastuullisesti -kodit ovat muita vaihtoehtoja kestävämpiä valintoja.

Riippumaton kestävän tuotannon ja kulutuksen eri osa-alueiden parhaista asiantuntijoista koostuva vastuullisuusraati valitsi syksyllä 2022 kuusi SATOn kotitaloa Ostavastuullisesti.fi -sivustolle. Vastuullisuuspaneeli arvioi kestävämpää elämäntapaa ja vastuullisempia valintoja suhteellisen vastuullisuuden näkökulmasta, mikä tarkoittaa, että tuote tai palvelu täyttää tarpeen muita tarjolla olevia vaihtoehtoja kestävämmin.

Sivustolle valitut kotitalot ovat muita tarjolla olevia vaihtoehtoja kestävämpi valinta. A-energialuokan talot lämpiävät maalämmöllä ja niiden suunnittelussa on huomioitu muun muassa käytettävyys, huollettavuus ja muuntojoustavuus. Esimerkiksi talotekniikka on helposti saavutettavissa, eikä rakenteisiin tarvitse kajota huoltotoimenpiteiden yhteydessä. Talojen rungolla on normaalin 50 vuoden sijasta 100 vuoden elinkaari.

Tutustu vastuullisiin kotitaloihin

Muutakin kuin asuntoja

Ostavastuullisesti.fi-sivulta löydät paljon muutakin kuin koteja. Suosittelemme erityisesti kurkistamaan sivuston erinomaiset Kestävä elämä -sisällöt!

ostavastuullisesti.fi

Miksi SATO?

Meidän asuntomme on sinun kotisi kaikissa elämäntilanteissa ja asuminen on vaivatonta. Huolehdimme kodistasi vuosikymmenten kokemuksella ja kehitämme uusia palveluja iloksesi. Meiltä ja kumppaneiltamme saat myös mainiot asiakasedut.

Lue lisää