Palaa hakutuloksiin

Leppävaara, Espoo

Uusi

Runoratsunkatu 15 A

1 249 €

Vesimaksu kulutuksen mukaan

3h+kt, 63 m²

Vapautumassa 1.3.

9/16 , talossa hissi

Leppävaara, EspooKatso kartalla

Voita tonnin tupariherkut

Vuokraa tämä SATOkoti ja voita tonnilla tupariherkkuja. Kun vuokraat tämän kodin ja allekirjoitat sopimuksen kampanja-aikana 5.-25.2.2024, osallistut 1000 € arvoisen K-lahjakortin arvontaan.

Lahjakortti käy maksuvälineenä lähes kaikissa K-ryhmän liikkeissä ja on voimassa 24 kk. Hyvä Teko K-lahjakortilla maksamista on rajoitettu niin, ettei sillä voi ostaa alkoholi-, tupakka- tai Veikkaus-tuotteita eikä lahjakortteja. Arvonnan säännöt: https://www.sato.fi/fi/tietosuoja

63 m²

3 huonetta + keittotila

9/16

Kyllä

Ei

Lasitettu parveke

2023

Kaapeli

Vapautumassa 1.3.

Ei

1 249 €/kk

0 €, (yrityksille min. 1 kk vuokra)

Toistaiseksi voimassa oleva, minimi asumisaika 12 kk

12 kk vuokrasopimuksesta tai sopimussakolla aiemmin

Pakollinen, ei sisälly vuokraan

Kulutuksen mukaan

Vuokralainen solmii itse sähkösopimuksen.

Vuokraan sisältyy 50 M laajakaistaliittymä. Voit hankkia lisänopeutta etuhintaan ottamalla yhteyttä operaattoriin Telia.

Kyllä

Kyllä

Jääkaappi ja pakastin

Keraaminen

Kyllä

Tulo- ja poistoliitännät

Kodikkaiden asuntojen pintamateriaalit ja varusteet on valittu niin, että ne sopivat moneen makuun ja oman kodin sisustaminen on helppoa. Asuintilojen lattiat ovat vaaleaa tammilaminaattia ja seinät on maalattu valkoisiksi. Eteisen metallinen, polttomaalattu Odi-naulakko on SATOn oma malli. Keittiössä kaapistojen ovet ovat mikrolaminaattia ja väriltään raikkaan valkoiset. Työtaso on laminaattia ja ylä- ja alakaappien välinen tila komposiittilevyä, molemmissa raikas marmorikuosi. Varustukseen kuuluu keraaminen liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja kylmälaitteet sekä varaus mikroaaltouunille. Kodinkoneet ovat valkoisia. Allaskaapissa on SATOn Seth-jäteyksikkö, johon kuuluu kierrätystä helpottavat värilliset jätesangot. Kylpyhuoneessa kalusteet ovat SATOlle suunniteltua Kide-mallistoa. Malliston kalusteet on valmistettu Suomessa ja niille on myönnetty sekä Avainlippu että Design from Finland -merkki. Kylpyhuoneen seinät ovat valkoista laattaa ja lattian laatoituksen väri on tummanharmaa. Pesukoneelle ja kuivausrummulle on varaus. Asunnot parvekkeineen ja terasseineen sekä talo pihoineen ovat savuttomia.

A

Väestönsuoja, Kuivaushuone, Ulkoiluväline­varasto, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Kerhohuone, Pesutupa, Talosauna, Mankeli

Lisätiedot sato@tl-konserni.fi
Ei sisälly vuokraan

SATO talomestari

Tapiolan Lämpö Oy, Mäntyviita 2, 02110, ESPOOhttps://www.tapiolanlampo.fi/

Siirry talon sivulle

Kyllä

Vuokraan sisältyy

Lisämaksulla saat

Lue lisää kumppanipalveluista

Talon säännöt

Vakuus 0 €

Lähes kaikissa asunnoissamme vuokravakuus on nolla euroa - voit käyttää säästyneen summan vaikkapa uuden kodin sisustamiseen!

LUE LISÄÄ

Telia laajakaista

Vuokraan sisältyy Telia 50 M nettiyhteys, ja tarvittaessa voit nostaa nopeutta etuhintaan.

LUE LISÄÄ

Lemmikit tervetulleita

Lemmikit ovat tärkeitä perheenjäseniä ja lämpimästi tervetulleita asukkaaksi lähes kaikkiin SATOkoteihin.

LUE LISÄÄ

Vapaita asuntoja tästä talosta

Muut vastaavat asunnot alueelta