Palaa hakutuloksiin

Etelä-Haaga, Helsinki

Vastuullisempi

Ansaritie 2-4 C

Vesimaksu kulutuksen mukaan

1h+kt, 29 m²

Vuokrattu

2/4

Etelä-Haaga, HelsinkiKatso kartalla

Vuokraan sisältyy

Lisämaksulla saat

Lue lisää kumppanipalveluista

Talon säännöt

Pinta-ala

29 m²

Huoneistotyyppi

1 huone + keittotila

Kerros

2/4

Hissi

Ei

Sauna

Ei

Parveke

Ei

Piha / terassi

Ei

Valmistumis­vuosi

1960

Peruskorjaus­vuosi

2023

TV-järjestelmä

Kaapeli

Asuntoesite

Vapautuminen

Vuokrattu

Varallisuusrajat

Ei

Vuokra

Vuokravakuus

0 €, (yrityksille min. 1 kk vuokra)

Kotivakuutus

Pakollinen, ei sisälly vuokraan

Vesimaksu

Kulutuksen mukaan

Sähkömaksu

Vuokralainen solmii itse sähkösopimuksen.

Laajakaista

Vuokraan sisältyy 50 M laajakaistaliittymä. Voit hankkia lisänopeutta etuhintaan ottamalla yhteyttä operaattoriin Telia.

Lemmikit sallittu

Kyllä

Savuton talo

Kyllä

Jääkaapin tyyppi

Jääpakastinkaappi

Lieden tyyppi

Induktio

Astianpesukone

Kyllä

Pesukoneliitännät

Tulo- ja poistoliitännät

Vaaleasävyisten asuntojen sisustusmateriaalit ja kalusteet ovat kauniita ja ajattomia. Rauhallinen värimaailma sopii moneen makuun: selkeisiin tiloihin sisustat oman kotisi helposti. Asuntojen lattiat ovat vaalean tammensävyistä laminaattia ja seinät on maalattu maalarin valkoisella. Keittiöissä on valkoiset kaapistot, joiden ovet ovat puusyykuvioista mikrolaminaattia ja niissä on metalliset vetimet. Työtasot ovat beigen väristä laminaattia. Varustukseen kuuluu asunnon koosta riippuen 2 tai 4-osainen induktiotaso ja kalusteuuni, liesikupu, 45 tai 60 cm leveä astianpesukone ja jääkaappipakastin. Kodinkoneet ovat valkoisia ja mikroaaltouunille on tilavaraus. Allaskaapissa on SATOn Seth-jäteyksikkö, johon kuuluu kierrätystä helpottavat värilliset jätesangot. Ikkunoissa on valkoiset sälekaihtimet. Kylpyhuoneen kalusteet ovat SATOlle suunniteltua, valkoista Kide-mallistoa. Malliston massiivilaminaattia olevat kalusteet on valmistettu Suomessa ja niille on myönnetty sekä Avainlippu että Design from Finland -merkki. Kylpyhuoneen seinät ovat valkoista laattaa ja lattian laatoituksen sävy on eläväpintainen harmaa. Kylpyhuoneessa on tilavaraus ja liitännät pyykinpesukoneelle. Talon asukkaiden yhteisessä käytössä olevat ulkoiluvälinevarastot, sauna ja pyykkien kuivaushuone sekä asuntokohtaiset irtaimistovarastot sijaitsevat kellarikerroksissa. Ullakkokerroksessa on kaksi terassia, joissa voi kuivattaa ja tuulettaa pyykkiä. Katutasossa on myös vuokrattavia liiketiloja ja lastenvaunuille ja ulkoiluvälineille tarkoitetut varastot. Talossa on iLOQ-lukitus ja lämmöntalteenotolla varustettu koneellinen keskitetty tulo/poistoilmanvaihtojärjestelmä. Rakennukset lämmitetään maalämmöllä. Lämmön jakelu tapahtuu lämmönjakohuoneen kautta vesikiertoisena patterilämmityksenä. Märkätiloissa on sähköinen lattialämmitys. Parvekkeita ei ole lasitettu.

Energialuokka

C

Vastuullisuusraportti

Yleiset tilat

Ulkoiluväline­varasto, Kuivaushuone, Pesutupa, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Talosauna, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Väestönsuoja

Autopaikat

Autotalli 22 kpl

Lisätiedot sato@tl-konserni.fi
Ei sisälly vuokraan

Palvelupäällikkö

Sisätilojen huolto

SATO talomestari

Huoltoyhtiö

Tapiolan Lämpö Oy, Mäntyviita 2, 02110, ESPOOhttps://www.tapiolanlampo.fi/

Siirry talon sivulle

Väestönsuoja

Kyllä

Pelastus­suunnitelma

Vastuullisempi valinta

Vapaita asuntoja tästä talosta

Muut vastaavat asunnot alueelta