Palaa hakutuloksiin

Etelä-Haaga, Helsinki

Vastuullisempi

Ansaritie 2-4 C

Vesimaksu kulutuksen mukaan

1h+kt, 29 m²

Vuokrattu

3/4

Etelä-Haaga, HelsinkiKatso kartalla

Vastuullisempi valinta

29 m²

1 huone + keittotila

3/4

Ei

Ei

Ei

Ei

1960

2023

Kaapeli

Vuokrattu

Ei

0 €, (yrityksille min. 1 kk vuokra)

Pakollinen, ei sisälly vuokraan

Kulutuksen mukaan

Vuokralainen solmii itse sähkösopimuksen.

Vuokraan sisältyy 50 M laajakaistaliittymä. Voit hankkia lisänopeutta etuhintaan ottamalla yhteyttä operaattoriin Telia.

Kyllä

Kyllä

Jääpakastinkaappi

Induktio

Kyllä

Tulo- ja poistoliitännät

Vaaleasävyisten asuntojen sisustusmateriaalit ja kalusteet ovat kauniita ja ajattomia. Rauhallinen värimaailma sopii moneen makuun: selkeisiin tiloihin sisustat oman kotisi helposti. Asuntojen lattiat ovat vaalean tammensävyistä laminaattia ja seinät on maalattu maalarin valkoisella. Keittiöissä on valkoiset kaapistot, joiden ovet ovat puusyykuvioista mikrolaminaattia ja niissä on metalliset vetimet. Työtasot ovat beigen väristä laminaattia. Varustukseen kuuluu asunnon koosta riippuen 2 tai 4-osainen induktiotaso ja kalusteuuni, liesikupu, 45 tai 60 cm leveä astianpesukone ja jääkaappipakastin. Kodinkoneet ovat valkoisia ja mikroaaltouunille on tilavaraus. Allaskaapissa on SATOn Seth-jäteyksikkö, johon kuuluu kierrätystä helpottavat värilliset jätesangot. Ikkunoissa on valkoiset sälekaihtimet. Kylpyhuoneen kalusteet ovat SATOlle suunniteltua, valkoista Kide-mallistoa. Malliston massiivilaminaattia olevat kalusteet on valmistettu Suomessa ja niille on myönnetty sekä Avainlippu että Design from Finland -merkki. Kylpyhuoneen seinät ovat valkoista laattaa ja lattian laatoituksen sävy on eläväpintainen harmaa. Kylpyhuoneessa on tilavaraus ja liitännät pyykinpesukoneelle. Talon asukkaiden yhteisessä käytössä olevat ulkoiluvälinevarastot, sauna ja pyykkien kuivaushuone sekä asuntokohtaiset irtaimistovarastot sijaitsevat kellarikerroksissa. Ullakkokerroksessa on kaksi terassia, joissa voi kuivattaa ja tuulettaa pyykkiä. Katutasossa on myös vuokrattavia liiketiloja ja lastenvaunuille ja ulkoiluvälineille tarkoitetut varastot. Talossa on iLOQ-lukitus ja lämmöntalteenotolla varustettu koneellinen keskitetty tulo/poistoilmanvaihtojärjestelmä. Rakennukset lämmitetään maalämmöllä. Lämmön jakelu tapahtuu lämmönjakohuoneen kautta vesikiertoisena patterilämmityksenä. Märkätiloissa on sähköinen lattialämmitys. Parvekkeita ei ole lasitettu.

C

Ulkoiluväline­varasto, Kuivaushuone, Pesutupa, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Talosauna, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Väestönsuoja

Autotalli 22 kpl

Lisätiedot sato@tl-konserni.fi
Ei sisälly vuokraan

SATO talomestari

Tapiolan Lämpö Oy, Mäntyviita 2, 02110, ESPOOhttps://www.tapiolanlampo.fi/

Siirry talon sivulle

Kyllä

Vuokraan sisältyy

Lisämaksulla saat

Lue lisää kumppanipalveluista

Talon säännöt

Vakuus 0 €

Lähes kaikissa asunnoissamme vuokravakuus on nolla euroa - voit käyttää säästyneen summan vaikkapa uuden kodin sisustamiseen!

LUE LISÄÄ

Telia laajakaista

Vuokraan sisältyy Telia 50 M nettiyhteys, ja tarvittaessa voit nostaa nopeutta etuhintaan.

LUE LISÄÄ

Lemmikit tervetulleita

Lemmikit ovat tärkeitä perheenjäseniä ja lämpimästi tervetulleita asukkaaksi lähes kaikkiin SATOkoteihin.

LUE LISÄÄ

Vapaita asuntoja tästä talosta

Muut vastaavat asunnot alueelta