Palaa hakutuloksiin

Pitäjänmäki, Helsinki

Green homes

Piispantie 5 H

Green homes

53 m²

2 huonetta + keittiö + sauna

1/3

Kyllä

Kyllä

1993

Kaapeli

Vuokrattu

Ei

0 € (yrityksille min. 1 kk vuokra)

Pakollinen, ei sisälly vuokraan

Kulutuksen mukaan

Vuokralainen solmii itse sähkösopimuksen.

Vuokraan sisältyy 50 M laajakaistaliittymä. Voit hankkia lisänopeutta etuhintaan ottamalla yhteyttä operaattoriin Telia.

Kyllä

Kyllä

Perinteinen

Liitännät

Tulo- ja poistoliitännät

Ajaton yleisväritys helpottaa asunnon sisustusta. Seinät on maalattu valkoiseksi ja kattopinnat ruiskutasoitettu. Komerokalusteissa on valkoiset ovet, eteisessä valkoiset peililiukuovelliset kaapistot. Joissakin eteisissä on lisäksi ovelliset komerot. Olohuoneen, makuuhuoneen, eleisen, vaatehuoneen ja keittiön lattiamateriaalina on vaalean harmaa tammilaminaatti ja jalkalistat ovat valkoista puuta. Asuinhuoneiden komerokalusteissa on mattavalkoiset mikrolaminaattiovet. Sekä seinät että katto ovat valkoiseksi maalattuja. Keittiön työtasot ovat marmorikuvioitua laminaattia ja välitila komposiittilevyä. Keittiökaapiston ovet ja laatikostojen etulevyt ovat mattavalkoista mikrolaminaattia. Upotetut tiskialtaat ovat ruostumatonta terästä. Keittiökalusteiden välitilassa on pistorasioilla varustetut työpistevalaisimet. Keittotilassa on 4-osainen induktiokeittotaso sekä 60 cm kalusteuuni, valaisimella varusteltu liesikupu liesitason päällä, jääkaappipakastin ja 60 tai 45 cm leveä astianpesukone. Mikroaaltouunille on tilavaraus. Kylpyhuoneen seinät on laatoitettu valkoisella, kiiltävällä 20 x 40 laatalla. Kylpyhuoneen ja saunan lattia on laatoitettu keraamisella, tumman harmaalla 10 X 10 laatalla ja katto paneloitu puupaneelilla. Kalustukseen kuuluu massiivilaminaatista valmistettu allaskaappi ja peilikaappi valaisimella, osassa asuntoja on myös pyykkikaappi. Kylpyhuoneessa on pyykinpesukoneliitäntä sekä tilavaraus pesukoneelle. Suihkutilassa on suihkuseinä ja suihkuverhokisko. Märkätilat on varustettu sähköisellä mukavuuslämmityksellä, joka on kytketty asuntokohtaiseen sähköön. Parvekkeet on varustettu avattavilla parvekelaseilla, joten kesää voi jatkaa pitkään omalla, suojaisalla parvekkeella.

E

Kerhohuone, Kuivaushuone, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Talosauna, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Pesutupa, Mankeli

Autotalli 3 kpl
Avopaikka 20 kpl

Lisätiedot sato@tl-konserni.fi
Ei sisälly vuokraan

SATO talomestari

Tapiolan Lämpö Oy, Mäntyviita 2, 02110, ESPOOhttps://www.tapiolanlampo.fi/

Siirry talon sivulle

Kyllä

Vuokraan sisältyy

Lisämaksulla saat

Lue lisää kumppanipalveluista

Talon säännöt

Vakuus 0 €

Lähes kaikissa asunnoissamme vuokravakuus on nolla euroa - voit käyttää säästyneen summan vaikkapa uuden kodin sisustamiseen!

LUE LISÄÄ

Telia laajakaista

Vuokraan sisältyy Telia 50 M nettiyhteys, ja tarvittaessa voit nostaa nopeutta etuhintaan.

LUE LISÄÄ

Lemmikit tervetulleita

Lemmikit ovat tärkeitä perheenjäseniä ja lämpimästi tervetulleita asukkaaksi lähes kaikkiin SATOkoteihin.

LUE LISÄÄ

Vapaita asuntoja tästä talosta