Palaa hakutuloksiin

Martinlaakso, Vantaa

ARA

Raiviosuonmäki 3 D

Vesimaksu kulutuksen mukaan

2h+kt, 40 m²

Vuokrattu

7/7 , talossa hissi

Martinlaakso, VantaaKatso kartalla

Vuokraan sisältyy

Lisämaksulla saat

Lue lisää kumppanipalveluista

Talon säännöt

Pinta-ala

40 m²

Huoneistotyyppi

2 huonetta + keittotila

Kerros

7/7

Hissi

Kyllä

Sauna

Ei

Parveke

Ranskalainen parveke

Valmistumis­vuosi

1970

Peruskorjaus­vuosi

2023

TV-järjestelmä

Kaapeli

Asuntoesite

Vapautuminen

Vuokrattu

Varallisuusrajat

Kyllä

Vuokra

Vuokravakuus

0 €

Kotivakuutus

Pakollinen, ei sisälly vuokraan

Vesimaksu

Kulutuksen mukaan

Sähkömaksu

Vuokralainen solmii itse sähkösopimuksen.

Laajakaista

Vuokraan sisältyy 50 M laajakaistaliittymä. Voit hankkia lisänopeutta etuhintaan ottamalla yhteyttä operaattoriin Telia.

Lemmikit sallittu

Kyllä

Savuton talo

Kyllä

Jääkaapin tyyppi

Jääpakastinkaappi

Astianpesukone

Kyllä

Asuntojen seinät on maalattu taitetulla valkoisella ja lattiat ovat vaaleanharmaata tammilaminaattia. Ikkunoissa on sälekaihtimet ja niiden yläpuolella kaksiuraiset verhokiskot. Keittiö on modernisti varusteltu induktioliesitasolla, jossa on kaksi tai neljä keittoaluetta. Kodinkoneet ovat valkoisia: 45 tai 60 cm leveä astianpesukone, liesikupu, uuni ja jääkaappi-pakastin. Keittiön kaapistoissa on varaus mikroaaltouunille. Keittiökaappien ovien ja laatikoiden etulevyjen väreissä on yhdistetty yläkaappien beige ja alakaappien vaalea tammi. Työtasot ovat harmaata, hieman kuvioitua laminaattia, upotetut tiskialtaat ruostumatonta terästä ja näiden välinen tila vaaleaa komposiittilevyä. Asunnoissa on tilavat kylpyhuoneet, joissa on helppohoitoiset, kotimaiset Kide-kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuoneiden lattia on eläväpintaisen harmaata lattialaattaa ja seinät valkoista, suurempaa laattaa. Kattopinta on lämpimän sävyistä tervaleppäpaneelia. Suihkutilassa on lasinen suihkukulma taittuvilla ovilla. Lisäksi yksiöitä suurempien asuntojen kylpyhuoneissa on paikka ja liitännät pyykinkoneelle, yksiöissä pyykkikoneen tilavaraus on keittiössä. Märkätiloissa on sähkölämmitteinen lattialämmitys. Kylpyhuoneessa on hieman yli 5 cm korkea kynnys ja lattia on saman verran muuta asuntoa korkeammalla; tältä osin asunto ei siis ole esteetön. Rakennuksissa on poistoilmanvaihtojärjestelmä liesikuputehostuksella. Rakennus lämmitetään pääosin maalämmöllä. Lämmön jakelu tapahtuu vesikiertoisena patterilämmityksenä. Asuntojen yhteiskäytössä on saunaosasto, pesula ja kuivaushuone. Ulkoiluvälinevarastoja on viisi ja sisäänkäyntien yhteydessä on kolme lastenvaunuvarastoa. Irtaimistovarastoina toimii seitsemän erillistä tilaa, joista yksi on väestönsuoja. Lisäksi kellarissa on wc-tilat. Yhtiön jätesäiliöt sijaitsevat pihalla. Yhtiössä on 42 autopaikkaa ja yli 200 pyöräpaikkaa.

Energialuokka

D

Lämmitysjärjestelmä

Maalämpö

Vastuullisuusraportti

Yleiset tilat

Kuivaushuone, Pesutupa, Väestönsuoja, Ulkoiluväline­varasto, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Talosauna

Autopaikat

Avopaikka 9 kpl
Autohalli 35 kpl
Autokatos 14 kpl
Autotalli 8 kpl

Lisätiedot sato@tl-konserni.fi
Ei sisälly vuokraan

Palvelupäällikkö

Sisätilojen huolto

SATO talomestari

Huoltoyhtiö

Tapiolan Lämpö Oy, Mäntyviita 2, 02110, ESPOOhttps://www.tapiolanlampo.fi/

Siirry talon sivulle

Väestönsuoja

Kyllä

Pelastus­suunnitelma

Vapaita asuntoja tästä talosta

Muut vastaavat asunnot alueelta