Nykyaikaista vuokra-asumista Vermonniityssä

Aktiivista elämää ja uuden kodin rauhaa

Mietitkö minne muuttaa? Kaipaatko ehkä kattavia palveluita ja ostosmahdollisuuksia, käteviä kulkuyhteyksiä, aivan uutta ja huoletonta vuokrakotia? Entä ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia ja rauhallisen alueen etuja? Tutustu Vermonniittyyn, sieltä löytyy kaikki tämä ja paljon muuta!

Vermonniitty on uusi asuinalue Leppävaaran naapurissa. Vermonniityssä kaikki on lähellä: meri, palvelut, viheralueet, lenkkipolut, shoppailu- ja harrastusmahdollisuudet. Alueen kodit ovat täysin uusia, asukkaat viihtyvät ja yhteydet pelaavat. Mutta mitä on syvemmällä Vermonniityn sielussa? Vilkaistaan!

Uuden, kehittyvän alueen etuja

Vermonniityn alue rajautuu Kehä I:n, Turunväylän ja Rantaradan sisäpuolelle. Alueelle rakentuu kodit noin 6 000 espoolaiselle. Tämän täysin uuden asuinalueen suunnittelun lähtökohtana on toimivuus, viihtyisyys ja luonnonläheisyys.

Sijainti on herkullinen: toisella puolella Vermonniittyä on Leppävaara monipuolisine palveluineen, toisella puolella Talin ulkoilualueet. Myös merenranta ja kauppakeskus Sellon kaikki palvelut ovat kävelymatkan etäisyydellä.

Entä sitten yhteydet muualle? Junalla Leppävaaran (myös Mäkkylän juna-asema on lähellä) asemalta keskustaan pääsee reilussa 10 minuutissa, omalla autolla vartissa. Lentokentälle omalla autolla ajelee 20 minuuttia. Myös uusi Raide-Jokeri tulee kulkemaan aivan alueen kupeesta. Näillä näkymin Raide-Jokeri aloittaa liikennöinnin syksyllä 2023.

Harrastusmahdollisuuksia ja kattavat palvelut

Olisiko nyt aika mennä golfin peruskurssille? Sijainnista ei ainakaan jää kiinni, sillä Talin golfkentälle on Vermonniitystä kävelymatka. Tai miltä kuulostaisi frisbeegolf? Sillekin on viereisen Talin alueella omistettu oma puistonsa. Ja jos kahviloissa istuskelu on enemmän sinua, löytyy Vermonniityn ja Leppävaaran lukuisista kuppiloista herkkuja joka makuun - ja rentoa tunnelmaa.

Vermonniityn lähialueelta löydät palvelut laidasta laitaan ja valtavasti ohjattua vapaa-ajan tekemistä kaiken ikäisille: esimerkiksi urheilua, musiikkia, taideharrastuksia ja koiran kanssa harrastamista. Koulukeskus ja päiväkodit sijaitsevat alueella. Lähietäisyydellä on lasten kanssa muutenkin paljon puuhamahdollisuuksia: on leikki- ja teemapuistoja, museoita, merenranta, ulkoilualueita ja uimahalli.

Vermonniityn oma lähikauppa laajenee pian suuremmaksi päivittäistavaramyymäläksi. Suuret marketit sekä laaja valikoima ravintoloita ja kauppoja löytyy läheisestä Sellon kauppakeskuksesta. Tiesitkö muuten, että Sello on Suomen kauppakeskuksista kävijämäärältään se suurin?

Koiraharrastajan ja ulkoilijan urbaani unelmakaupunginosa

Löytyykö kotoa nelijalkainen ystävä, joka nauttii metsälenkeistä? Tai kaksijalkainen, joka nauttii kävelystä tai lenkkeilystä? Talin puistoalue alkaa aivan Vermonniityn kupeesta ja jatkuu yhtenäisenä viheralueena lähes Pitäjänmäen asemalle asti. Alueella on useita koirapuistoja, meren rantaa (bongaile lintuja Ison Huopalahden lintupaikalla), Talin siirtolapuutarha ja esimerkiksi Ursan aurinkokuntamallin Jupiter.

Myös Vermonniityssä on iso koirapuisto, jossa voit tutustua alueen muihin koiran omistamiin. Lähialueelta löytyy kattavat palvelut ihmisen parhaalle ystävälle eläinlääkäristä trimmaukseen. Tai ehkä agility onkin teidän juttunne? Tämä on sekä koiran että omistajan lempinaapurusto, jossa riittää mielenkiintoista nuuskuteltavaa kuonon koosta tai mallista riippumatta.

Uuteen SATOkotiin?

Haluatko olla kotisi ensimmäinen asukas? Haaveiletko raikkaista pintamateriaaleista ja ajattomasta ilmeestä? Tutustu uusiin ja uudistettuihin vuokra-asuntoihimme.

Katso vapaat kodit

Vermon kirpputorilla tavarat kiertoon helposti

Kesäisin Vermo Areenan parkkipaikalla tapahtuu, kun sinne kokoontuu konttitori. Homma toimii näin: lunasta pikkurahalla myyntipaikka, tule omalla autolla paikalle, takaluukku auki ja ala myymään itselle tarpeettomaksi jääneitä vaatteita ja tavaroita. Kierrätystä helpoimmillaan! Vermon Konttitori on avoinna kesäsunnuntaisin kello 9 - 14.

Suomen raviurheilun keskeisimpiä käsitteitä: Vermon keskiviikkoravit

Vermonniitystä puhuttaessa ei voi olla mainitsematta Vermo Areenaa, josta alue on saanut nimensä. Vermo on Suomen tunnetuin ravirata, jossa edelleen järjestetään ravit kerran viikossa keskiviikkoisin. Valtakunnan lauantaiset pääravit järjestetään Vermossa seitsemän kertaa vuodessa, kohokohtina Finlandia-Ajo toukokuussa ja Suuri Suomalainen Derby syyskuussa. Hevosurheilun ystäville on siis monta hienoa tapahtumaa ihan naapurissa.

Vermo on paitsi Suomen pääravirata, myös erilaisten tapahtumien järjestämispaikka: alueella järjestetään tapahtumia kokouksista suuriin messuihin. Alueella tapahtuu ympäri vuoden, tsekkaa Vermon sivuilta tarkemmat tiedot.

Tätä ja paljon muuta on edelleen kehittyvä Vermonniitty, jossa asukkaat viihtyvät erityisen hyvin.

Voisiko uusi kotisi sijaita täällä uudessa, rauhallisessa SATO-vuokrakodissa kaiken lähellä?

Vapaat vuokra-asunnot | Vermonniitty

Miksi SATO?

Meidän asuntomme on sinun kotisi kaikissa elämäntilanteissa ja asuminen on vaivatonta. Huolehdimme kodistasi vuosikymmenten kokemuksella ja kehitämme uusia palveluja iloksesi. Meiltä ja kumppaneiltamme saat myös mainiot asiakasedut.

Lue lisää

Ihastuitko Vermonniittyyn? Löydä elämäsi koti.

Selaile vapaita vuokra-asuntoja