Vuokra-asunto Hervannasta

Virkeä Hervanta on aina liikkeessä

Kehittyvä Hervanta on monelle tuttu, 25 000 ihmisen aktiivinen lähiö luonnon helmassa. Vuokra-asuminen Tampereen Hervannassa on vaivatonta, sillä täällä on kaikki tarvittava: kattavat palvelut, luontoelämyksiä, liikuntamahdollisuuksia ja tapahtumia. Kaupunginosa kasvaa uusien asuinalueiden myötä ja jokaiselle on tilaa juuri omana itsenään.

Hervannassa asuvat harvoin haluavat sieltä pois, eikä ihme. Kaupunginosasta löytyy kaikki arjessa tarvittava ja todella monipuoliset mahdollisuudet sekä sisä- että ulkoliikuntaan. Tällä eloisalla alueella järjestetään paljon erilaisia tapahtumia ja toimintaa. Hervannan ydin ovatkin sen aktiiviset, eri-ikäiset asukkaat, ja monikulttuurinen lähiö elää asukkaidensa mukana niin arjessa kuin elämän kohokohdissakin.

Uskallatko ihastua Hervantaan? Tässä viisi hyvää syytä.

1. Kattavat palvelut ja virikkeellinen yhteisö

Hervannasta ei puutu mitään: on kauppakeskus Duo, Kela, kirjasto, oma paloasema, ravintoloita, kirkko, paikallislehti ja päiväkoteja. Ja Poliisimuseo. Jos jotain vielä puuttuu, voi Tampereen keskustaan hurauttaa nopeasti niin ratikalla, julkisilla kuin omalla autollakin.

Alueella toimii aktiivisia paikallisyhdistyksiä, jotka järjestävät tapahtumia monen ikäisille. On esimerkiksi äijäkerhoa, kirpputoria, liikuntaa ja käsityökerhoa. Tämä lähiö on kaikkea paitsi tylsä!

2. Arjen luontokokemuksia

Hervannassa luonto on lähellä. Naapurustosta löytyy kauniita lenkkipolkuja ja ulkoilumaastoja. Ahvenisjärven alueella sekä Suolijärven ja Hervantajärven luontopoluilla viihtyy koko perhe.

Hervannassa on useita uimarantoja. Tutustu esimerkiksi Suolijärven uimapaikkaan, joka sijaitsee keskellä vehreää luontoa retkeilyreittien varrella.

3. Opiskelijan unelma

Voisiko sinusta tulla isona poliisi, diplomi-insinööri tai vaikka puuseppä? Nämä ja monet muut tutkinnot voi suorittaa Hervannassa sijaitsevissa oppilaitoksissa. Eläväinen Hervanta on opiskelijoiden suosiossa: mikä olisikaan kätevämpää kuin asua vuokralla koulun ja muiden, samanhenkisten opiskelijoiden lähellä.

Uuteen SATOkotiin?

Haluatko olla kotisi ensimmäinen asukas? Haaveiletko raikkaista pintamateriaaleista ja ajattomasta ilmeestä? Tutustu uusiin ja uudistettuihin vuokra-asuntoihimme.

Katso vapaat kodit

4. Festarirannekkeella kotiovelta musiikin maailmaan

Yksi kotimaan uusimpia festaritulokkaita on räppiin painottuva Herwoodfest. Festareilla esiintyy kotimaisia underground-artisteja ja lisäksi tarjolla on monipuolista oheisohjelmaa. Tapahtuman ovat suunnitelleet nuoriso-ohjaajien avustuksella alusta loppuun tamperelaiset nuoret. Tämän freesimmäksi ei musiikkitapahtuma voi muuttua!

Hervanta Open Air taas keskittyy raskaampaan kotimaiseen musiikkiin ja aikuiseen makuun sopiviin makuelämyksiin.

Kutsu myös kaverit festivaaliseuraksi: Hervantaan pääsee 20 minuutissa Tampereen keskustasta vaikka ratikalla.

5. Susta saattaa tulla urheiluhullu

Hervannasta löytyy harrastusmahdollisuuksia sekä yksilö- että ryhmäurheilusta kiinnostuneelle. Mainio frisbeegolfrata löytyy ”Herwoodin” itäosista. Ulkotenniskenttiäkin löytyy useampia ja Maijalanpuistossa kuntoaan voi kohottaa street workout-telineillä.

Jos ulkourheilu ei innosta, on alueella lukuisia sisäkuntosaleja. Jalkapallolle on pyhitetty kokonainen halli ja useampia ulkokenttiä. Pallo- ja mailapelejä voi harrastaa Hervannan vapaa-aikakeskuksessa. Tai miltä kuulostaisi kriketti? Sillekin löytyy Hervannasta oma harjoituspaikkansa.

Hervannan uimahalli ja jäähalli ovat nähtävyyksiä jo itsessään. Ne on nimittäin rakennettu 1980-luvun alkupuolella yli 30 metrin syvyyteen kallioon.

Vapaat vuokra-asunnot | Hervanta

Miksi SATO?

Meidän asuntomme on sinun kotisi kaikissa elämäntilanteissa ja asuminen on vaivatonta. Huolehdimme kodistasi vuosikymmenten kokemuksella ja kehitämme uusia palveluja iloksesi. Meiltä ja kumppaneiltamme saat myös mainiot asiakasedut.

Lue lisää

Ihastuitko Hervantaan? Löydä elämäsi koti.