Lulun kanssa kotona

Angie Ruazaben koira Lulu hurmaa SATOn mainosvideolla. Kotonaan Lulu rakastaa kierrellä huoneesta toiseen, ottaa aurinkoa parvekkeella ja syödä makkaraa.

“Joitakin vuosia sitten sairastuin äkillisesti aneurysmaan eli aivovaltimonpullistumaan ja jouduin yli neljäksi kuukaudeksi sairaalaan.

Sairaalassa maatessani päätin, että kun tästä paranen, ostan koiran ja opettelen rakastamaan sitä. Uskon, että koira tukee ja tekee hyvää ihmiselle.

Angien ystävällä oli koira, jota Angie aina kutsui nimellä Lulu. Kun koira kuoli, Angie päätti antaa nimen omalle koiralleen, jos joskus sellaisen saisi. Niin sai Lulu nimensä.

Ystäväni, joilla oli koira, olivat sanoneet, että koiraa voi rakastaa kuin omaa lastaan.

Nyt ymmärrän, mitä he tarkoittivat.

Lempipaikka on parvekkeella

Lulu muutti luokseni SATOn vuokrakotiin kesällä 2017. Olin hankkinut hänet jo aiemmin, mutta aluksi Lulu asui vanhemmillani, koska olin niin kiinni töissä ja opinnoissa.

Lululla on keittiössä ruoka- ja juomakippo, joiden luona hän käy tasaisin väliajoin tarkistamassa tilanteen. “Lulun ylivoimainen herkkuruoka on makkara.”

Muistan, kun Lulu tuli ensimmäistä kertaa kotiin. Hän kiersi ja haisteli jokaisen huoneen ja nurkan, myös vessan. Heti ensimmäisenä yönä uudessa kodissaan Lulu nukkui sikeästi.

Kun Angie astui ensimmäistä kertaa sisään nykyiseen kotiinsa, hän ihastui asunnon valoisuuteen ja uutuuttaan hohtaviin pintoihin. “Lulun tassujen ääni lattiaa vasten on ihaninta.”

Lulu viihtyy kotona, kun hän voi liikuskella vapaasti ja vaihtaa huoneesta toiseen. Kesällä Lulu löytyi aina parvekkeelta, missä hän makoili ja nautiskeli auringosta.

 

Ulkona on ihana juoksennella

Lulu on sekarotuinen, mutta hänessä on paljon terrieriä. Lulu on aktiivinen koira, hän ei istuskele rauhassa vaan puuhaa koko ajan jotain. Lulu täyttää kohta kolme vuotta, eli hän ei ole vielä ihan aikuinen.

Angie osti Lulun, kun tämä oli neljän kuukauden ikäinen. “Lulu oli silloin aivan pikkuruinen.”

Suosikkihetkeni Lulun kanssa ovat niitä, kun avaamme kotioven ja lähdemme kävelylle naapurustoon. Hän on niin iloinen, kun pääsee juoksentelemaan pihalle.

Lulu on täydellinen. Aina kun tarvitsen tukea, Lulu tulee lähelle ja silitettäväksi. Olen varma, että Lulu tietää, että rakastan häntä. Kun istun sohvalle katsomaan telkkaria, Lulu kipittää aina jalkoihini ja istuu tai makaa siinä.  Minulle on tärkeää, että SATO toivottaa lemmikit ja Lulun tervetulleeksi. Lulu on minun ystäväni.”

Tervetuloa karvakuono! Katso, miten valmistelet kodin uutta koiraa varten »

SATOn vuokra-asuntoon saa ottaa lemmikin | Löydä koti