"Keskeinen, rauhallinen, ihana"

Kokemuksia SATOlla asumisesta

Millaista on asua SATOkodissa? Mikä omassa vuokrakodissa ja alueessa on parasta? Ja mikä sai valitsemaan vuokranantajaksi juuri SATOn?

Miksi SATO? Katsotaanpa, mitä asukkaamme ovat mieltä palveluistamme, vuokrakodistaan sekä yleensä syistä valita vuokranantajaksi juuri SATO. Kommentit on kerätty suoraan SATO-vuokrakotien asukkailta.

Takuu 0 euroa

Muutto uuteen kotiin on yleensä iloinen ja odotettu asia. Mutta joskus kodinvaihto saattaa tapahtua hyvin lyhyelläkin varoitusajalla, elämän yllättäessä. Vuokratakuun puuttuminen helpottaa juuri halutunlaisen kodin löytämistä ja mahdollistaa nopeatkin liikkeet.

"En saanut omaa asuntoni myytyä vaikeassa elämäntilanteessa ja minulla ei olisi ollut mahdollista irrottaa vuokravakuusrahoja mistään."
"Se helpottaa näin opiskelijana muuttamista kun rahat on monesti ”kiinni” edellisen asunnon takuuvuokrassa, jonka saa usein vasta kun avaimet ja asunto on käyty tarkastamassa."
"Elämä olisi ollut usean kuukauden ajan tiukempaa jos olisin joutunut maksamaan vakuuden. En edes tiedä miten olisin saanut se hankittua. Olin juuri eronnut pitkäaikaisesta kumppanistani."

Katsoimme pääsääntöisesti vain Saton koteja tämän vuoksi.

"Muutto vie rahaa muutenkin eli on kiva, että vakuuteen ei tarvinnut käyttää säästöjä."
"Olen ollut SATOn asukas syyskuusta 2010 lähtien. Tuolloin, haastavassa elämäntilanteessa 0€ vuokravakuus oli kullan arvoinen."

Toimivaa palvelua

Katosivatko avaimet? Paloiko rappukäytävän valo? Vai tekisikö mieli maalata omia seiniä vähän enemmän oman näköiseksi? Ota yhteyttä meihin OmaSATO-verkkopalvelussa tai kilauta asiakaspalveluumme ja hommat hoituvat!

"Talomestarit ovat olleet mukavia ja avuliaita. Palvelupyynnöt on helppo tehdä netissä, ja palvelun etenemisestä infotaan erinomaisesti."
"SATO-asuntoni on ensimmäinen oma asuntoni. Minulla on helpompi olo, kun tiedän että jos kodissani ilmenee ongelma saan siihen apua ilman että joudun heti tilaamaan hintavaa ammattilaispalvelua."

Asiat hoituu todella sujuvasti ja ripeästi.

"Vikailmoitus on todella helppo tehdä sähköisesti OmaSATO -sivuilla ja informaationkulku on nopeaa alusta loppuun."
"Oma talomestari tulee aina erittäin nopeasti tekemään huollot ja on todella mukava. Törmäsin häneen yksi päivä rapussa ja muisti minut, kun kysyi olivatko patterit pysyneet ilmaamisen jälkeen lämpimänä. Tästä tuli kiva fiilis itselle."

Lemmikit tervetulleita

Onko sinulla jo nelijalkainen ystävä tai harkitsetko lemmikin ottamista? Valitse SATO-vuokrakoti, meille lemmikit ovat tervetulleita ilman erillistä ilmoitusta. SATOkotiin voit huoletta kutsua kylään myös kaverin koiran ja vaikka ystävän papukaijan.

"Meillä on kaksi hoitokissaa, jotka saapuivat aika pienellä varoitusajalla ja oli ihanaa, että meidän taloon lemmikit olivat tervetulleita eikä minun tarvinnut huolehtia siitä, pystyisinkö tarjoamaan niille väliaikaisen kodin."
"Se mikä on hyvä, äänieristys on huippua. Ei tarvitse vahtikoiran olla kokoaika ”valmiudessa”, eli ei kuulu kaikki meteli ja rapun äänet kotiin."
"Kissani viihtyy kesäaikaan paljon parvekkeella ja talvisin se katselee ikkunasta lasten lumileikkejä sisäpihalla."

Taloyhtiöni rauhallisuus on myös lemmikilleni hyväksi.

"Koiramme viihtyvät hyvin lähialueiden lenkkipoluilla ja metsissä. Lenkkikaverina usein ovat saman portaan kaksi koiraa. Kotona on isona plussana lämmin peti ja hiljainen rappukäytävä. Mikään ei häiritse vanhusten unta."

Miksi SATO?

Varmistamme että kotitalosi kestää aikaa ja yhteinen kaupunkiympäristömme voi hyvin. Kannustamme myös sinua kestäviin valintoihin arjessa ja kehitämme uusia palveluja iloksesi.

SATOn talomestari Iida juttelee asukkaiden Dorcuksen ja Barakin kanssa Talomestarin keltaisen auton edessä.

Kotona - tutustu tarinoihin kotien takana