Opiskelija-asunnot

Turku

Katso vapaat vuokra-asunnot Turussa ja täytä hakemus

Helppoa vuokra-asumista hyvällä sijainnilla Turussa

Pääsitkö opiskelemaan Turkuun, onneksi olkoon! Jos olet asuntoa vailla, SATO tarjoaa opiskelijoille oivallisia asuntovaihtoehtoja Turussa. Jos arvostat hyvää sijaintia lähellä palveluja, sujuvien liikenneyhteyksien päässä korkeakoulujen - Turun yliopisto, Åbo Akademi, Turun ammattikorkeakoulu, Yrkeshögskolan Novia, Diakonia-ammattikorkeakoulu, Humanistinen ammattikorkeakoulu - kampuksista, SATOn vuokrakoti on sinua varten.

Katso vapaiden SATOkotien tilanne esimerkiksi näiltä alueilta:

Miksi valita SATOn opiskelija-asunto?

  • SATO on vastuullinen ja luotettava vuokranantaja, jolla on lähes 25 000 asuntoa
  • Vuokravakuus on pääsääntöisesti 0 €
  • Laaja valikoima pieniä ja isoja vuokrakoteja keskeisillä sijainneilla
  • Heti vapaita asuntoja
  • Lemmikit ovat tervetulleita
  • Nettiyhteys kuuluu lähes kaikkien kotien vuokraan
  • SATOkotiin voit jäädä asumaan myös opiskelujen jälkeen

Millaista asuntoa etsit?

Oletko perheellinen, kavereiden kanssa kimppa-asumista harkitseva vai yksityisyyttä arvostava opiskelija? SATOn asuntovalikoimasta löydät ratkaisun näihin kaikkiin. Katso eri kokoisia vapaita ja vapautuvia vuokra-asuntoja Turussa alla olevista linkeistä.

Nuori tummatukkainen mies istuu pesutuvan lattialla ja selailee kännykkää. Vieressä korillinen vaatteita.

Haaveilun tueksi hakuvahti

Kun teet hakuvahdin, saat tiedon toiveitasi vastaavista vapautuneista kodeista sähköpostiisi. Hakuvahteja voit tehdä yhden tai useamman ja halutessasi jakaa ne kavereiden kanssa.

Tee hakuvahti

Miten haen asuntoa?

  1. Tsekkaa asuntotarjontamme ja lisää sinulle sopivimmat kodit hakemuksellesi Löydä koti -sivulla
  2. Tunnistaudu ja lähetä hakemus
  3. Myyntineuvottelijamme on sinuun yhteydessä, jos voimme tarjota sinulle hakemaasi asuntoa

Elo-syyskuussa vapautuvia asuntoja ei ole vielä paljon tarjolla, mutta niitä vapautuu koko ajan kesän aikana. Jos et vielä löytänyt valikoimastamme toiveitasi vastaavia koteja, tee hakuvahti, niin ilmoitamme sinulle, kun sellainen vapaututuu.

Lue lisää siitä, miten SATOkodin hakeminen etenee »

Miten olisi kimppakämppä?

Joskus ajatus yksin asumisesta tuntuu ylivoimaiselta joko rahallisesti tai seurankaipuun kannalta. Silloin kannattaa ottaa pohdintaan kimppakämppä.

SATO vuokraa kotejaan myös kimppa-asunnoiksi, mutta varsinainen vuokrasopimus tehdään korkeintaan kahden asukkaan nimiin. Toisin sanoen, kun vuokraatte kaveriporukalla yhteisen kodin, on siinä kaksi päävuokralaista ja loppujen tulee tehdä päävuokralaisten kanssa alivuokrasopimus. Silloin asunnosta ovat päävastuussa SATOlle päävuokralaiset, ja alivuokralaiset taas ovat vastuussa päävuokralaisille. Selaa vapaita, myös yhteisasumiseen sopivia asuntoja ja löydä uusi kotisi.

Toiselle paikkakunnalle muuttaminen

Muutatko uudelle paikkakunnalle? Etsitkö ensimmäistä omaa kotia? Kokosimme vinkkejä ja lisää tietoa siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon: vinkit ensimmäiseen uuteen kotiin.

Kun muutat kokonaan toiselle paikkakunnalle opiskelupaikan takia, suosittelemme lämpimästi sinua poimimaan hakemuksellesi myös ARA-asuntoja. Niiden asiakasvalinnassa teemme ns. tarveharkintaa, ja opiskelupaikan perässä muuttaminen on yksi positiivisesti asunnon saamiseen vaikuttava tekijä.

Vapaat ja vapautuvat ARA-asunnot »