Jokiniementie 46, Helsinki

Verrattomat kulkuyhteydet, vastuullinen valinta

Tahtoisitko asunnon, joka tukee vastuullisempaa elämäntapaa? SATO rakennuttaa Oulunkylän ”Viisaan liikkumisen kortteliin” Jokiniementielle juuri tällaisia asuntoja. Kaikki arjen peruspalvelut löytyvät kävelyetäisyydellä Jokiniementie 46:n korttelista. Loistavat julkiset yhteydet sekä kevyen liikenteen väylät mahdollistavat helpon liikkumisen myös ilman autoa. Pyöräilijöitä ilahduttavat erilliset polkupyörien huoltopisteet.

Ekologinen lämmitysvaihtoehto

Oulunkylään valmistuu 1.6.2023 täysin uusi Jokiniementie 46, joka on nyt vuokrattavissa.

Kohteen lämmönlähteeksi valittiin maalämpö, joka vähentää hiilidioksidipäästöjä ja maalämmön etuna on, että sitä voidaan käyttää myös rakennuksen viilentämiseen. Lisäksi kohteeseen toteutetaan uusiutuvaa energiaa tuottava aurinkovoimala. Talomme on käytönaikaisesti hiilineutraali, kun maalämmön lisäksi käytetään uusiutuvaa sähköä.

Peruspalvelut kävelyetäisyydellä

”Viisaan liikkumisen kortteliksi” nimetyn tontin sijainti Raide-Jokerin ja pääradan risteyksessä on ainutlaatuinen. SATOn kaavoittaman korttelin tärkeimmäksi lähtökohdaksi valittiin julkisiin liikenneyhteyksiin ja kevyen liikenteen mahdollisuuksiin tukeutuva korttelirakenne, joka joustaa asumisen ja liikkumisen tarpeiden muuttuessa.

Kaikki arjen peruspalvelut löytyvät kävelyetäisyydellä korttelista. Loistavat julkiset yhteydet sekä kevyen liikenteen väylät mahdollistavat helpon liikkumisen myös ilman autoa. Jos autoa kuitenkin tarvitsee, on SATOn asukkailla korttelissa käytössä myös yhteiskäyttöautoja, joilla on helppoa liikkua ilman oman auton hankkimista. Kaikki SATOkotien autopaikkojen lämmitystolpat ovat älykkäitä eTolppia, jotka on helppo ottaa myös sähköautojen latauskäyttöön. Pyöräilijöitä ilahduttavat erilliset polkupyörien huoltopisteet.

Lyhyt matka keskustaan

Oulunkylästä Helsingin keskustaan matkustaa paikallisjunalla noin 10 minuutissa. Lentokentälle junalla pääsee noin 20 minuutissa.

Tuleva Raide-Jokeri kulkee pikaraitiolinjaa pitkin Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen väliä. Raideyhteys korvaa nykyisen runkobussilinja 550:n, joka on Helsingin seudun vilkkaimmin liikennöity bussilinja. Raide-Jokerin liikennöinnin on suunniteltu alkavan syksyllä 2023.

Oulunkylän asuinalueena tarjoaa hyvien liikenneyhteyksien ja palvelujen lisäksi monipuolisia harrastus-, ulkoilu-, ja ulkoilumahdollisuuksia. Hyvien kulkuyhteyksien ansiosta liikkuminen eri puolille kaupunkia on helppoa ja nopeaa.

Aikataulu

Asunnot ovat muuttovalmiita kesäkuussa 2023. Asunnot ovat vuokrattavissa Löydä koti -sivuilla nyt.

Kiinnostuitko?

Selaile Jokiniementie 46 ja 48 vapaita asuntoja ja valitse uusi kotisi!

Lisätietoa

Kuvassa Lupajantie 2:n luhtitalon parveke, jonka lasitusten läpi näkyy pihamaata, viereinen rakennus ja sininen syystaivas.

SATOn Osta vastuullisesti -kodit

Ulkopuolinen vastuullisuuspaneeli on valinnut 15 SATOn uutta ja vanhempaa vuokrakotitaloa mukaan Ostavastuullisesti.fi-sivuston kestävämpien valintojen joukkoon. Nämä kotitalot ovat energiatehokkaita ja myös materiaaliensa puolesta mainio valinta kestävämpiä valintoja suosivalle vuokralaiselle.

Lue lisää

Jokiniementie 46 on nyt vuokrattavissa!

Nyt on paras aika valita juuri sinulle sopiva vuokrakoti! Tähän Oulunkylän helmeen pääset muuttamaan 1.6.2023. Tutustu kohteen vapaana oleviin SATO VuokraKoteihin tästä.

Katso vapaat kodit

Psst, tahdotko tietää ensimmäisenä?

Uutiskirjeemme tilaajat saavat uusimmat SATO-kuulumiset ensimmäisten joukossa.