Jokiniementie 46, Helsinki

Verrattomat kulkuyhteydet

SATO rakennuttaa Oulunkylän ”Viisaan liikkumisen kortteliin” Jokiniementielle uusia vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja, joiden sijainti Raide-Jokerin ja pääradan risteyksessä on ainutlaatuinen. Kortteliin tulee yhteensä 222 erikokoista SATO-vuokrakotia ja kolme liiketilaa.

Ekologinen lämmitysvaihtoehto

Jokiniementielle valmistuu vuonna 2023 kaksi kohdetta. Jokiniementie 48 on jo vuokrattavissa ja Jokiniementie 46 valmistuu 1.6.2023.

Molempien kohteiden lämmönlähteeksi valittiin maalämpö, joka vähentää hiilidioksidipäästöjä ja maalämmön etuna on, että sitä voidaan käyttää myös rakennuksen viilentämiseen. Lisäksi kohteeseen toteutetaan uusiutuvaa energiaa tuottava aurinkovoimala. Talomme on käytönaikaisesti hiilineutraali, kun maalämmön lisäksi käytetään uusiutuvaa sähköä.

Peruspalvelut kävelyetäisyydellä

”Viisaan liikkumisen kortteliksi” nimetyn tontin sijainti Raide-Jokerin ja pääradan risteyksessä on ainutlaatuinen. SATOn kaavoittaman korttelin tärkeimmäksi lähtökohdaksi valittiin julkisiin liikenneyhteyksiin ja kevyen liikenteen mahdollisuuksiin tukeutuva korttelirakenne, joka joustaa asumisen ja liikkumisen tarpeiden muuttuessa.

Kaikki arjen peruspalvelut löytyvät kävelyetäisyydellä korttelista. Loistavat julkiset yhteydet sekä kevyen liikenteen väylät mahdollistavat helpon liikkumisen myös ilman autoa. Jos autoa kuitenkin tarvitsee, on SATOn asukkailla korttelissa käytössä myös yhteiskäyttöautoja, joilla on helppoa liikkua ilman oman auton hankkimista. Kaikki SATOkotien autopaikkojen lämmitystolpat ovat älykkäitä eTolppia, jotka on helppo ottaa myös sähköautojen latauskäyttöön. Pyöräilijöitä ilahduttavat erilliset polkupyörien huoltopisteet.

Jokiniementie48 A8 oh stailattu web

Lyhyt matka keskustaan

Oulunkylästä Helsingin keskustaan matkustaa paikallisjunalla noin 10 minuutissa. Lentokentälle junalla pääsee noin 20 minuutissa.

Tuleva Raide-Jokeri kulkee pikaraitiolinjaa pitkin Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen väliä. Raideyhteys korvaa nykyisen runkobussilinja 550:n, joka on Helsingin seudun vilkkaimmin liikennöity bussilinja. Raide-Jokerin liikennöinnin on suunniteltu alkavan syksyllä 2023.

Jokiniementie48 A9 oh stailattu web

Oulunkylän asuinalueena tarjoaa hyvien liikenneyhteyksien ja palvelujen lisäksi monipuolisia harrastus-, ulkoilu-, ja ulkoilumahdollisuuksia. Hyvien kulkuyhteyksien ansiosta liikkuminen eri puolille kaupunkia on helppoa ja nopeaa.

Aikataulu

Asunnot ovat muuttovalmiita kesäkuussa 2023. Asunnot ovat vuokrattavissa Löydä koti -sivuilla keväällä 2023.

Jokiniementie 46-48

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi ja kerromme lisää!

Jätä yhteystietosi

Talon tiedot

Sijainti
Jokiniementie 46 (valmistuu 1.6.2023) Veräjämäki, Oulunkylä, Helsinki

Vuokrattavia asuntoja
104

Rakennusten lukumäärä
1, 2 rappua, 7 kerrosta

Huoneistotyypit
1h+kt 54 kpl
2h+kt 13 kpl
3h+kt 26 kpl
4h+kt 11 kpl

Hissi:
Kyllä

Yleiset tilat
Talosauna, kerhohuone, pesula, kuivaustilat, polkupyörävarasto, irtaimistovarastot

Autopaikka/pysäköinti
36 kpl, kaikki hitaita sähköauton latauspaikkoja.

Laajakaista
Telia

Varallisuusrajat
Ei

Arvioitu valmistuminen
6/2023

Savuttomuus
Kyllä

Lämmitys
Maalämpö

Kuvassa Lupajantie 2:n luhtitalon parveke, jonka lasitusten läpi näkyy pihamaata, viereinen rakennus ja sininen syystaivas.

SATOn Osta vastuullisesti -kodit

Ulkopuolinen vastuullisuuspaneeli on valinnut kuusi SATOn vuokrakotitaloa mukaan Ostavastuullisesti.fi-sivuston kestävämpien valintojen joukkoon. Vuonna 2022 valmistuneet tai tulevina vuosina valmistuvat kotitalot ovat energiatehokkaita ja mainio valinta kestävämpiä valintoja etsivälle vuokralaiselle.

Lue lisää

Jokiniementie 48 asunnot jo vuokrattavissa!

Etkö jaksa odottaa Jokiniementie 46:n valmistumista? Ei hätää, sillä saman kadun varrella Jokiniementie 48 valmistuu aikaisemmin ja asunnot ovat jo vuokrattavissa. Muuttamaan pääset 1.4.2023. Tutustu vapaana oleviin SATO VuokraKoteihin tästä.

Katso vapaat kodit

Psst, tahdotko tietää ensimmäisenä?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet uutiset uusista SATO kodeista ensimmäisten joukossa.

Tilaa uutiskirje