Palaa hakutuloksiin

Karakallio, Espoo

Uusi

Kotkatie 6 M

Seuraava yleisesittely: 27.9.2023 klo 16.30 - 16.45

Tervetuloa esittelyyn, ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Sisäänkäynti M-portaaseen, seuraa kylttejä Kotkakujan puolelta. Esiteltävät huoneistot M- ja N-portaan 2. kerroksessa. Kaikki talon huoneistotyypit eivät ole nähtävillä.

Kulku työmaan puolelle ehdottomasti kielletty ilman ohjausta. Talossa on vielä rakennustyöt kesken, joten turvallisuus syistä perheen pienimmät eivät pääse mukaan työmaan puolelle.

72 m²

4 huonetta + keittotila + sauna

2/5

Kyllä

Kyllä

Lasitettu parveke

Ei

2023

Kaapeli

Vapautumassa 1.11. – Esittely 27.9.2023

Ei

1 379 €/kk

0 € (yrityksille min. 1 kk vuokra)

Toistaiseksi voimassa oleva, minimi asumisaika 12 kk

12 kk vuokrasopimuksesta tai sopimussakolla aiemmin

Pakollinen, ei sisälly vuokraan

Kulutuksen mukaan

Vuokralainen solmii itse sähkösopimuksen.

Vuokraan sisältyy 50 M laajakaistaliittymä. Voit hankkia lisänopeutta etuhintaan ottamalla yhteyttä operaattoriin Telia.

Kyllä

Kyllä

Asuinhuoneissa on vaalean tammen värinen laminaattilattia. Makuuhuoneiden vaatekaapeissa on valkoiset ovet ja kaikissa ikkunoissa valkoiset sälekaihtimet. Keittiössä työpöytien ja kaapistojen välissä on marmorikuvioitu laminaatti. Keittiökaappien ovet ovat mikrolaminaattipintaisia ja vaalean beigen värisiä. Työtasot ovat marmorikuvia laminaattia tai rosteria. Keittiöissä on liesi, liesikupu, jää-/pakastinkaappi, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Kylpyhuoneiden lattiassa on keraamiset, harmaasävyiset laatat, seinissä valkoiset suuremmat laatat. Laattalattioissa on vesikiertoinen lattialämmitys. Sisäkatto on puuta. Märkätiloista löytyy liitännät ja tilavaraukset sekä pyykinpesukoneelle että kuivausrummulle. Kaikissa asunnoissa on ranskalainen tai lasitettu parveke. Parvekekaiteet ovat metallirunkoisia lasikaiteita (puuparvekkeet), teräksisiä (ranskalaiset parvekkeet) tai betonielementtirakenteisia (kadun puoleiset sisäänvedetyt parvekkeet). Lasitettujen parvekkeiden lasitukset ovat avattavia. Asunnoissa on koneellinen, keskitetty tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla varustettuna. Lämmityksenä on termostaatein ohjattava vesikiertoinen patterilämmitys, joka on liitetty maalämpöjärjestelmään. Porrashuoneissa on hissit. Talossa on saunaosasto, pesula, kaksi kuivaushuonetta, yhdistetty ulkoiluvälinevarasto, liikkumisvälinevarastot sekä huoneistokohtaiset irtainvarastot. Lisäksi pihalla on kaksi kylmää ulkoiluvälinevarastoa. Pihalla kulkutiet ovat asfalttipintaisia, laatoitettuja, betonikiveystä, nurmikiveä tai kivituhkapintaisia. Korttelipiha ja sen leikkialue ovat yhteisiä viereisen talon kanssa. Autopaikkoja pihalla ja kahdessa 2-kerroksisessa autohallissa on 166 kpl, joista 46 kpl on Kotkatie 6 M-N:n käytössä. Niistä kaksi autopaikkaa ovat pihalla ja loput 44 kpl autohalleissa. Autohallit sijaitsevat viereisellä tontilla ja niihin ajetaan sisään Kotkatieltä. Halleissa on paikka myös kolmelle yhteiskäyttöautolle.

A

Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Väestönsuoja, Kuivaushuone, Pesutupa, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Ulkoiluväline­varasto, Kerhohuone, Talosauna

Autohalli 56 kpl

Ei sisälly vuokraan

Johanna Puranenasiakaspalvelu@sato.fi

SATO talomestari

Siirry talon sivulle

Kyllä

Vuokraan sisältyy

Lisämaksulla saat

Lue lisää kumppanipalveluista

Talon säännöt

Vakuus 0 €

Lähes kaikissa asunnoissamme vuokravakuus on nolla euroa - voit käyttää säästyneen summan vaikkapa uuden kodin sisustamiseen!

LUE LISÄÄ

Telia laajakaista

Vuokraan sisältyy Telia 50 M nettiyhteys, ja tarvittaessa voit nostaa nopeutta etuhintaan.

LUE LISÄÄ

Lemmikit tervetulleita

Lemmikit ovat tärkeitä perheenjäseniä ja lämpimästi tervetulleita asukkaaksi lähes kaikkiin SATOkoteihin.

LUE LISÄÄ

Vapaita asuntoja tästä talosta

Hae tätä asuntoa