Palaa hakutuloksiin

Skanssi, Turku

Uusi

Sorakatu 9 A

Vesimaksu kulutuksen mukaan

2h+kt, 40 m²

Vuokrattu

5/8, talossa hissi

Skanssi, TurkuKatso kartalla

40 m²

2 huonetta + keittotila

5/8

Kyllä

Ei

2023

Kaapeli

Vuokrattu

Ei

0 €, (yrityksille min. 1 kk vuokra)

Pakollinen, ei sisälly vuokraan

Kulutuksen mukaan

Vuokralainen solmii itse sähkösopimuksen.

Vuokraan sisältyy 50 M laajakaistaliittymä. Voit hankkia lisänopeutta etuhintaan ottamalla yhteyttä operaattoriin Telia.

Kyllä

Kyllä

Sorakatu 9 on vuonna 2023 valmistunut vankka, betonirunkoinen talo. Talon yhteistilat sijaitsevat 1. kerroksessa: irtaimistovarastot, väestönsuoja, lastenvaunu- ja polkupyörävarasto, talopesula, kuivaushuone ja saunatilat. Ulkoiluvälinevarastoihin pääsee suoraan Sorakadulta. Lisäksi jokaisella asunnolla on oma irtaimistovarastonsa. Talopesulassa on kaksi pyykinpesukonetta ja yksi kuivausrumpu, jotka toimivat pesulan varausjärjestelmän kautta veloituksetta. Talo on varustettu iLOQ-lukituksella. Asunnot sijaitsevat kerroksissa 2 - 8. Huoneistoissa on vaalea tammilankkulaminaatti ja vaaleaksi maalatut seinät. Ikkunoissa on vaaleat sälekaihtimet. Keittiökaappien ovet ovat mikrolaminaattia, vaalean beigen värisen sävyn nimi on cappuchino. Työtasot ovat kestävää, harmaata laminaattia ja välitila levytetty valkoiseksi. Kylpyhuoneessa on paikka ja liitännät omalle pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Asunnoista löytyy myös pyykkikaapit, 4h-kt -asunnoissa ne ovat wc-tiloissa, pienemmissä asunnoissa eteisessä. Kylpyhuoneissa on vesikiertoinen lattialämmitys. Talo lämpenee kaukolämmöllä. Huoneistoissa on huoneistokohtainen vedenmittausjärjestelmä. Rakennuksessa on keskitetty lämmöntalteenotolla varustettu koneellinen tulo-poistoilmanvaihtojärjestelmä. Huoneiston ilmanvaihdon tehostus tapahtuu asunnon liesikuvulta. Talon katoilla olevat aurinkopaneelit tuottavat sähköä kiinteistön sähköntarpeisiin.

A

Talosauna, Pesutupa, Kuivaushuone, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Väestönsuoja, Ulkoiluväline­varasto

Avopaikka 10 kpl
Autokatos 12 kpl

Lisätiedot vuokraus.turku@sato.fi
Ei sisälly vuokraan

SATO talomestari

Akseli Kiinteistöpalvelut Oy (Varissuo), Karvataskunkatu 1, 20610, TURKUhttp://www.akselipalvelut.fi/

Siirry talon sivulle

Kyllä

Vuokraan sisältyy

Lisämaksulla saat

Lue lisää kumppanipalveluista

Talon säännöt

Vakuus 0 €

Lähes kaikissa asunnoissamme vuokravakuus on nolla euroa - voit käyttää säästyneen summan vaikkapa uuden kodin sisustamiseen!

LUE LISÄÄ

Telia laajakaista

Vuokraan sisältyy Telia 50 M nettiyhteys, ja tarvittaessa voit nostaa nopeutta etuhintaan.

LUE LISÄÄ

Lemmikit tervetulleita

Lemmikit ovat tärkeitä perheenjäseniä ja lämpimästi tervetulleita asukkaaksi lähes kaikkiin SATOkoteihin.

LUE LISÄÄ

Vapaita asuntoja tästä talosta

Muut vastaavat asunnot alueelta